L'abducció

 • Jaume Sisa: "Els humans somiem molt i diem moltes mentides"
  Veure vídeo

  Jaume Sisa: "Els humans somiem molt i diem moltes mentides"

  Per fi els marcians s'han decidit a abduir un dels terrícoles més galàctics que habiten la Terra, Jaume Sisa. El músic i poeta acaba de publicar "Els llibres galàctics", dos volums que recopilen gairebé la seva obra completa, des del 1966 fins al 2018, amb totes les seves reencarnacions creatives. Aconseguiran connectar en la mateixa òrbita els nostres marcians i el cantautor galàctic?

 • Maruja Limón: "No som submises. Tenim independència. Som autònomes"
  Veure vídeo

  Maruja Limón: "No som submises. Tenim independència. Som autònomes"

  Els marcians estan encuriosits per conèixer les Maruja Limón, una banda de música de cinc dones que van decidir posar-se el nom d'una senyora que té molt mala vida per culpa d'un senyor. Ara han publicat "Ante mí", el seu segon disc, i demostren que estan disposades a fer el que calgui per fer sentir la seva veu... amb alegria!

 • Àlex Murga: "Beals The Band no és una teràpia personal. Aquí el que importa és la música"
  Veure vídeo

  Àlex Murga: "Beals The Band no és una teràpia personal. Aquí el que importa és la música"

  Ha arribat fins a Mart la notícia que aquest diumenge se celebra La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio, dedicada enguany a les malalties minoritàries. I els Marcians volen conèixer l'Àlex Murga, que malgrat que està afectat per una d'aquestes malalties, la síndrome de Beals, lidera el grup Beals The Band, amb qui acaba de treure disc, "Use protection", amb l'objectiu de fer-ho passar bé i fer ballar tothom. Aquest diumenge ho demostraran a La Marató.

 • Guillem Albà
  Veure vídeo

  Guillem Albà

  Els marcians estan molt encuriosits per saber com ens ho fem els humans per anar atabalats tot el sant dia, i per això abdueixen Guillem Albà, que aquests dies presenta a l'Off de La Villarroel, a Barcelona, l'espectacle "Calma!". Aviat també veurem el clown vilanoví fent de presentador d'un nou programa: "El llenguado".

 • Greta Fernández: "Jo, de moment, crec que no soc més bona que mon pare. A veure si el supero"
  Veure vídeo

  Greta Fernández: "Jo, de moment, crec que no soc més bona que mon pare. A veure si el supero"

  Els marcians abdueixen la Greta Fernández, que estrena "La hija de un ladrón", un drama social amb què va rebre la Concha de Plata del Festival de Sant Sebastià per la seva interpretació. En aquest primer llargmetratge de la directora Belén Funes, qui fa de pare a la Greta a la ficció és, precisament, el seu pare real, Eduard Fernández. I els marcians, entre altres coses, interroguen l'actriu per saber si és habitual que les professions passin de pares a fills a la Terra.

 • Àlex Brendemühl: "De vegades, el silenci és més poderós que la paraula"
  Veure vídeo

  Àlex Brendemühl: "De vegades, el silenci és més poderós que la paraula"

  Els personatges que interpreta l'actor Àlex Brendemühl sovint són silenciosos. Ho diuen tot amb un gest i una mirada. I ara que s'estrena "Madre", de Rodrigo Sorogoyen, en què Brendemühl fa el paper de la parella d'una mare que ha perdut el seu fill, els marcians l'abdueixen perquè els ajudi a desxifrar un misteri: per què moltes vegades els humans diuen una cosa però fan cara de voler dir la contrària?

 • Anna Moliner: "Les actrius sempre diem la veritat"
  Veure vídeo

  Anna Moliner: "Les actrius sempre diem la veritat"

  Canta, interpreta, riu i fa riure. Anna Moliner és una humana plena de recursos que han cridat l'atenció dels marcians, com el seu paper a l'obra "Rita", de Marta Buchaca. En aquesta abducció, els marcians ampliaran els registres sobre uns éssers peluts que es diuen gossos, sabran què costa dir adeu i cantaran èxits de la música popular dels vuitanta!

 • Jaume Pla "Mazoni": Se'm dona bé emprenyar-me .
  Veure vídeo

  Jaume Pla "Mazoni": Se'm dona bé emprenyar-me .

  Els marcians abdueixen Jaume Pla, "Mazoni", que ha publicat el disc "Desig imbècil", el novè àlbum de la seva carrera musical. Han vist que aquest individu està molt enfadat amb tot i han volgut descobrir com un humà descarrega la seva ràbia a través de la música.

 • Mazoni: "Emprenyar-se també és important. No tot ha de ser bon rotllo".
  Veure vídeo

  Mazoni: "Emprenyar-se també és important. No tot ha de ser bon rotllo".

  Els marcians abdueixen Jaume Pla, "Mazoni", que ha publicat "Desig imbècil", el novè àlbum de la seva carrera musical. Han vist que aquest individu està molt enfadat amb tot i han volgut descobrir com un humà descarrega la seva ràbia a través de la música.

 • Jose Corbacho: "La vida és tan tràgica que l'humor és l'únic que no es pot perdre"
  Veure vídeo

  Jose Corbacho: "La vida és tan tràgica que l'humor és l'únic que no es pot perdre"

  Els marcians abdueixen Jose Corbacho després d'haver-lo vist fent el musical "La tienda de los horrores", dirigit per Àngel Llàcer i Manu Guix, que es pot veure aquests dies al teatre Coliseum de Barcelona. Li fan un test sobre els seus nivells d'humor i posen a prova la seva simpatia; com que els cau molt bé, li acaben fent una oferta que no pot rebutjar.

 • Juliana Canet: "La tele és un pal total"
  Veure vídeo

  Juliana Canet: "La tele és un pal total"

  Si entre els plans dels marcians hi ha envair la Terra, s'hauran d'obrir un perfil d'Instagram. És el consell de la Juliana Canet, una jove "instagramer" que es dedica a explicar-nos, a humanes i humans, els secrets de l'adolescència als programes "Adolescents Icat" i "Tot es mou".

 • Joan Garriga: "Hi ha grans líders mundials que ens governen a qui els aniria molt bé ser més rumberos"
  Veure vídeo

  Joan Garriga: "Hi ha grans líders mundials que ens governen a qui els aniria molt bé ser més rumberos"

  Aquest cap de setmana Joan Garriga i el Mariatxi Galàctic actuarà al Mercat de Música Viva de Vic i a les Festes de Mercè, on presentarà el seu últim treball, "Nocturns de vetlla i revetlla". Abans, els marcians han volgut abduir-lo per conèixer de prop els espècimens humans anomenats "rumbers", i també com funciona un instrument anomenat acordió, i esbrinar per què es concentren tants músics aquesta setmana a Vic.

 • Lildami: "Tots els meus temes em semblen tan bons que tots podrien ser cançons de l'estiu"
  Veure vídeo

  Lildami: "Tots els meus temes em semblen tan bons que tots podrien ser cançons de l'estiu"

  Lildami és l'autor d'"Anorac", la cançó de l'estiu de TV3 i Catalunya Ràdio. Els marcians han decidit abduir el traper per entendre el fenomen terrícola de tenir una cançó determinada per a aquesta època de l'any a la Terra. D'on surt aquesta necessitat humana? Quines cançons ho han estat? Quines ho seran aquest estiu? El terrassenc els ho intenta explicar en l'abducció més estiuenca de la temporada.

 • Suu: "A Instagram ningú m'està mirant, estan veient un vídeo meu"
  Veure vídeo

  Suu: "A Instagram ningú m'està mirant, estan veient un vídeo meu"

  A Instagram, la Suu penjava vídeos tocant la guitarra a casa seva. Feia versions i cançons pròpies com "Lligar no és lo teu". I als seus seguidors els agradaven tant que la van convèncer perquè gravés un disc, "Natural", que ha sigut un dels èxits de la temporada, i el 6 de juliol la porta al festival Canet Rock. Els marcians abdueixen la Suu perquè els expliqui com funciona això d'Instagram, i de passada, li demanen quatre consells per lligar en condicions.

 • Maria Rodríguez Soto: "Volia veure com era treballar estant embarassada. Es pot fer"
  Veure vídeo

  Maria Rodríguez Soto: "Volia veure com era treballar estant embarassada. Es pot fer"

  Maria Rodríguez Soto és un espècimen femení singular: una terrícola a qui li va sortir feina perquè estava embarassada. El procés de gestació real de l'actriu va servir de motor i de fil conductor de la pel·lícula "Els dies que vindran", una història de ficció sobre una parella que espera un fill. El film, dirigit per Carlos Marques-Marcet, va guanyar cinc premis a l'últim Festival de Màlaga, entre aquests, el de millor pel·lícula i el de millor actriu per a Maria Rodríguez Soto. Els marcians tenen debilitat pels nadons com el de la Maria, fins al punt que estan disposats a quedar-se'l... a canvi d'un preu raonable.