Tots els ulls es claven sobre la figura estilitzada que s'enfila àgil per l'escala. La corda sembla un fil, i l'equilibrista es concentra. Cada extrem és un món, però el trajecte existeix, és possible. Es fa el silenci i s'encén el focus.

El fil que uneix el passat amb el present discorre en zones de penombra. Als marges de l'univers musical existeixen sonoritats que van més enllà de les etiquetes: entre l'academicisme i el clubbing, entre la clàssica i l'electrònica, trobem un espai per il·luminar, que s'expressa i ens expressa amb un llenguatge híbrid, que apel·la a les emocions profundes. Allà hi ha els sons que ens permeten fugir d'un present sovint inhòspit, o potser, viure'l amb més intensitat.

Cada diumenge, a les 23 h, us proposem una sessió que ens duu de la cambra a l'ambient, de les bandes sonores a les instal·lacions, tot plegat adobat amb una dosi de glitches i alguna pujada de BMPs. Recorreguts nocturns a través de l'indie classical de noms com Ólafur Árnalds i Dustin O'Halloran, remescles com les de Max Cooper –un dels grans noms de la darrera edició del Sónar– i Cornelius; ambients, amb Alva Noto i Maya Beiser, cordes amb Sarah Neufeld i Julia Kent; veus etèries, amb Joan Magrané. La llista és llarga i creix cada dia. Atmosferes sonores que ens permeten posar el focus en el que ens mou i ens empeny.

Un programa de Maria Montes.