Un curs més el programa esportiu de les nits de Catalunya Ràdio i Esport3 és El Club de la Mitjanit. Francesc Garriga torna a posar-se al davant dels micròfons i les càmeres per explicar una temporada apassionant i amb reptes il·lusionants. El to desenfadat, el rigor i la pluralitat segueixen sent el pal de paller per a les nits, en l'horari habitual d'11 de la nit a 1 de la matinada.

Els clàssics del programa no hi fallen! Antoni Bassas, Ramon Besa, Jordi Costa, Sònia Gelmà, Xavi Torres..., ni tampoc els "diabòlics" Bernat Soler i Ricard Torquemada. La nòmina de tertulians és de luxe i els noms de Lluís Canut, Sergi Solé, David Clupés, Roger Xuriach, Oriol Domènech, Josep Maria Minguella, Carles Fité i Albert Martin també hi són. A més, s'han incorporat a "El Club" Eloi Vila i Ruth Vilar.

Els analistes Gerard Autet (amb moltes anècdotes) i Àlex Delmàs aporten la seva visió privilegiada, i Xavi Campos, els detalls mai revelats fins al moment al seu "Gossip" dels dilluns.

Espais consolidats com "La FIFA", de Fina i Faixedas, "American Dream", de Jordi de Mas, i "El lloro", de Javi Miguel, segueixen a la graella. Com a novetat, les renovades seccions d'Adrià Serra (després de tres cursos fent "Els losers" es renova) i Gerard Jubany. Amb què ens poden sorprendre?

També hem fet un fitxatge que no ha deixat indiferent a ningú: Edgar Fornós, que surt al carrer a copsar l'ambient. I segur que alguna conclusió en traurà.

I sí, Xavi Cazorla segueix venint els dijous per repassar el "millor" del programa al seu particular "Follow Garriga".