Les recomanacions de Pau Arenós: El Celler, a Sallent, i la proposta de les germanes Solivellas
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Engegar/AturarSilenciarPujar el volumDisminuir el volumInstruccions per interactuar amb el player
imatge

Les recomanacions de Pau Arenós: El Celler, a Sallent, i la proposta de les germanes Solivellas

Les recomanacions de Pau Arenós: El Celler, a Sallent, i la proposta de les germanes Solivellas

Les dues recomanacions d'avui: la primera és El Celler, a Sallent, que ha obert Roger Alcaraz, que ha treballat a grans cases, entre elles El Bulli, on va estar tres temporades, i a Ca L'Amador, a Josa del Cadí, on ha fet gran part de la carrera. Fa un any i mig va agafar un bar de Sallent, El Celler, i va decidir fer una cuina propera, saborosa i amb gràcia. Tenim aquí una bomba de cuiner a punt d'esclatar. La segona recomanació són les germanes Solivellas, Maria i Teresa, que deixen durant uns dies Caimari i el seu restaurant Ca Na Toneta, a Mallorca, per obrir el Bar Na Toneta, a l'Hotel Casa Bonay, a la Gran Via de Barcelona amb el carrer Bailèn. Hi seran fins al 21 de desembre.