Quin temps farà?

 • Quin temps farà? Tornarà la calor?
  Escolta àudio

  Quin temps farà? Tornarà la calor?

  Foto: Andreu - @Andreu_G Pregunta: La humitat absoluta es mesura en gr/m3 mentre que la relativa es mesura en...? Premi: Una ampolla d'oli d'oliva verge extra, arbequina sense filtrar, de 250 ml, gentilesa de Priordei i una llibreta de Catalunya Ràdio >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? Ambient tòrrid i onada de calor de primera categoria
  Escolta àudio

  Quin temps farà? Ambient tòrrid i onada de calor de primera categoria

  Foto: Xavi Cabo Pregunta: Què és més espessa, la boira o la boirina? Premi: Una ampolla d'oli d'oliva verge extra, arbequina sense filtrar, de 250 ml, gentilesa de Priordei i una llibreta de Catalunya Ràdio >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? Últim cap de setmana de juliol amb calor
  Escolta àudio

  Quin temps farà? Últim cap de setmana de juliol amb calor

  Foto: Àngel Galán Pregunta: el 2 de febrer de 1956, un observatori del Pallars Jussà va arribar al rècord absolut de fred a la península Ibèrica. Quin? Premi: una ampolla d'oli d'oliva verge extra, arbequina sense filtrar, de 250 ml, gentilesa de Priordei, i una llibreta de Catalunya Ràdio. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? Serà un cap de setmana de tempestes?
  Escolta àudio

  Quin temps farà? Serà un cap de setmana de tempestes?

  Foto: Gemma Monllau Pregunta: On plou més, a Yaoundé, al Camerun, o a Moscou, a Rússia? Premi: Pack familiar (1 adult + 1 infant) al Parc Lúdic de Port Ainé, vàlid a l'estiu, gentilesa de FGC >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? Temps de muntanya, de platja, de vacances...
  Escolta àudio

  Quin temps farà? Temps de muntanya, de platja, de vacances...

  Foto: Josep M. Costa Pregunta: Aquesta setmana, un tornado s'ha acostat a una capital europea. Quina? Premi: Una ampolla d'oli d'oliva verge extra, arbequina sense filtrar, de 250 ml, gentilesa de Priordei, i una llibreta de Catalunya Ràdio. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? Cap de setmana amb una mica de tot
  Escolta àudio

  Quin temps farà? Cap de setmana amb una mica de tot

  Foto: Xavier Marcos Pregunta: És el mateix un tifó que un tornado? Premi: Una ampolla de 250 ml d'oli d'oliva verge extra, arbequina, sense filtrar, gentilesa de Priordei, i una revista "Art-e-sans" >>Envieu la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el vostre nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? Ruixats sorpresa i calor agradable
  Escolta àudio

  Quin temps farà? Ruixats sorpresa i calor agradable

  Foto: M. Carme Santeulària Pregunta: Aquest mes de juny ha batut rècords de calor en algunes comarques? Premi: Una ampolla d'oli d'oliva verge extra, arbequina sense filtrar, de 250 ml, gentilesa de Priordei i una revista "Art-e-sans"

 • Quin temps farà per Sant Joan? Primer cap de setmana d'estiu amb 40 ºC
  Escolta àudio

  Quin temps farà per Sant Joan? Primer cap de setmana d'estiu amb 40 ºC

  Foto: Jaume Gomà Pregunta: Amb les puntes de calor, quina ciutat acostuma a ser més càlida: Girona o Tarragona? Premi: Una ampolla d'oli d'oliva verge extra, arbequina sense filtrar, de 250 ml, gentilesa de Priordei, i una revista "Art-e-sans". >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? Té data final, aquesta calorada?
  Escolta àudio

  Quin temps farà? Té data final, aquesta calorada?

  Foto: Paco Cabanes Pregunta: La temperatura enregistrada en algunes comarques la setmana del 12 de juny es pot considerar com a força excepcional? Premi: Una ampolla d'oli d'oliva extra verge de 250 ml macerat amb alfàbrega, gentilesa de Priordei, i una motxilla de Catalunya Ràdio >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Qui temps farà? S'acosta calor d'estiu
  Escolta àudio

  Qui temps farà? S'acosta calor d'estiu

  Foto: Margarida Bonet Pregunta: La pertorbació que el primer cap de setmana de juny va arribar a Catalunya va portar més pluja al Berguedà o a la Terra Alta? Premi: Una ampolla d'oli d'oliva extra verge de 250 ml, macerat amb bitxo, gentilesa de Priordei, i una motxilla de Catalunya Ràdio. >>Envieu la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el vostre nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? Arriben dies moguts
  Escolta àudio

  Quin temps farà? Arriben dies moguts

  Foto: Margarida Bonet Pregunta: Una capital del nord d'Europa ha tingut una forta tempesta la darrera setmana. Quina? Premi: Una ampolla d'oli d'oliva extra verge de 250 ml collita primerenca, gentilesa de Priordei i un estoig de Catalunya Ràdio >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? Temps d'estiu a finals de maig
  Escolta àudio

  Quin temps farà? Temps d'estiu a finals de maig

  Foto: Margarida Bonet Pregunta: Digue'm una de les comarques més càlides aquesta setmana Premi: Una ampolla d'oli d'oliva extra verge de 250 ml collita primerenca, gentilesa de Priordei, i un estoig de Catalunya Ràdio >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? Farà temps per anar d'excursió o de platja?
  Escolta àudio

  Quin temps farà? Farà temps per anar d'excursió o de platja?

  Foto: Mercè Adrian Pregunta: Una província argentina ha tingut greus inundacions en l'última setmana. Quina? Premi: Una ampolla d'oli d'oliva extra verge de 250 ml aromatitzat amb tòfona blanca per utilitzar amb sopes, pastes i arròs, gentilesa de Priordei, i una motxilla de Catalunya Ràdio. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? Tindrem un cap de setmana tranquil?
  Escolta àudio

  Quin temps farà? Tindrem un cap de setmana tranquil?

  Foto: Gregori Sobieraj Pregunta: Aquesta setmana on han caigut amb més ganes, les pluges, a la meitat oest del país o a la meitat est? Premi: Una ampolla d'oli d'oliva extra verge de 250 ml aromatitzat amb tòfona blanca per utilitzar amb sopes, pastes i arròs, gentilesa de Priordei, i una motxilla de Catalunya Ràdio. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? A l'espera de l'arribada d'un front de núvols i ruixats
  Escolta àudio

  Quin temps farà? A l'espera de l'arribada d'un front de núvols i ruixats

  Foto: Agustín Villa Pregunta: Quina estació d'esquí del sud d'Europa ha estat l'última a tancar les portes? Premi: Una ampolla d'oli d'oliva extra verge de 250 ml aromatitzat amb all, per utilitzar amb pa torrat, arròs i pasta, gentilesa de Priordei i una motxilla de Catalunya Ràdio. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.