Quin temps farà?

 • Quin temps farà? Cap de setmana amb tot tipus de temps
  Escolta àudio

  Quin temps farà? Cap de setmana amb tot tipus de temps

  Foto: Cristina Rodríguez Pregunta: La pertorbació de divendres 26 va deixar més precipitacions a les comarques de Barcelona o a les de Tarragona? Premi: Una ampolla d'oli d'oliva verge, arbequina del Priorat de 250 ml. collita primerenca, gentilesa de Priordei i un buf d'iCat. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? Arriba l'hivern de debò
  Escolta àudio

  Quin temps farà? Arriba l'hivern de debò

  Foto: Josep Artigas Pregunta: L'stratus és el núvol de la boira i el cumulonimbus és el núvols de...? Premi: Una ampolla d'oli d'oliva verge d'arbequina del Priorat de 250 ml, collita primerenca, gentilesa de Priordei, i un buf d'iCat. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? Els efectes d'un sistema frontal
  Escolta àudio

  Quin temps farà? Els efectes d'un sistema frontal

  Foto: Guifre de Puigventós Pregunta: Les previsions del cap de setmana del 13 i 14 de gener no van sortir gaire bé un dia. Quin? Premi: Una ampolla d'oli d'oliva verge d'arbequina del Priorat de 250 ml, collita primerenca, gentilesa de Priordei i un buf d'iCat. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? Més nevades?
  Escolta àudio

  Quin temps farà? Més nevades?

  Foto: Jordi Rubira Pregunta: Les precipitacions del cap de setmana de Reis van ser quantioses al Pirineu i també en un observatori de l'extrem sud del país a la Terra Alta. Quin? Premi: Una ampolla d'oli d'oliva verge d'arbequina del Priorat de 250 ml, collita primerenca, gentilesa de Priordei, i un buf d'iCat. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? S'acosta un gran canvi
  Escolta àudio

  Quin temps farà? S'acosta un gran canvi

  Foto: Regina Garcia Pregunta: El vent ha estat fort aquesta setmana. Ha estat allevantat o més aviat alimentat? Premi: Una ampolla d'oli d'oliva verge d'arbequina del Priorat de 250 ml, collita primerenca, gentilesa de Priordei, i un buf d'iCat. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? Temperatures esbojarrades
  Escolta àudio

  Quin temps farà? Temperatures esbojarrades

  Foto: Francesc Valcarcel Pregunta: Els pantans catalans de les conques internes continuen a la baixa en reserves. Estan ja per sota del 50%? Premi: Una ampolla d'oli d'oliva verge, arbequina del Priorat de 250 ml. collita primerenca, gentilesa de Priordei i un buf d'iCat. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? Dies tranquils sense enrenou meteorològic
  Escolta àudio

  Quin temps farà? Dies tranquils sense enrenou meteorològic

  Foto: Jordi Serra Pregunta: L'estat de la mar es classifica mitjançant una escala. Quina? Premi: Una ampolla d'oli d'oliva verge d'arbequina del Priorat de 250 ml, collita primerenca, gentilesa de Priordei, i un buf d'iCat. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? El fred no marxa, les pluges no arriben
  Escolta àudio

  Quin temps farà? El fred no marxa, les pluges no arriben

  Foto: Israel Pregunta: La gran borrasca atlàntica del Pont de la Puríssima es deia...? Premi: Una ampolla d'oli d'oliva verge d'arbequina del Priorat de 250 ml, collita primerenca, gentilesa de Priordei, i un estoig de Catalunya Ràdio. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? Més nevades
  Escolta àudio

  Quin temps farà? Més nevades

  Foto: Ramon Baylina Pregunta: La invasió freda dels últims dies ha portat el termòmetre per sota dels 20 sota zero? Premi: Una ampolla d'oli d'oliva verge, arbequina del Priorat de 250 ml, collita primerenca, gentilesa de Priordei i un estoig de Catalunya Ràdio >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? Dies de cru hivern
  Escolta àudio

  Quin temps farà? Dies de cru hivern

  Foto: Josep M. Costa Pregunta: amb què mesurarem la humitat ambiental, amb un psicròmetre o amb barògraf? Premi: Una ampolla d'oli d'oliva verge, arbequina del Priorat de 250 ml collita primerenca, gentilesa de Priordei i un estoig de Catalunya Ràdio. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? S'acosten canvis
  Escolta àudio

  Quin temps farà? S'acosten canvis

  Foto: Jaume Gomà Pregunta: Un cicló mediterrani s'ha fet famós els últims deu dies. Com se'n deia? Premi: Una ampolla d'oli d'oliva verge arbequina del Priorat de 250 ml, collita primerenca, gentilesa de Priordei, i un estoig de Catalunya Ràdio. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? Ingredients d'estabilitat
  Escolta àudio

  Quin temps farà? Ingredients d'estabilitat

  Foto: Paco Cabanes Pregunta: El vent ha estat protagonista aquest començament de novembre. Quin observatori meteorològic de l'Empordà assoleix sovint els cops més forts? Premi: Una ampolla d'oli d'oliva verge, arbequina del Priorat de 250 ml. Collita primerenca, gentilesa de Priordei i una llibreta de Catalunya Ràdio. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? Retorn a la tardor
  Escolta àudio

  Quin temps farà? Retorn a la tardor

  Foto: Silvia Puig Pregunta: Un observatori del Baix Empordà va superar els 100 l/m2 dissabte dia 4. Quin? Premi: Una ampolla d'oli d'oliva verge, extra arbequina de 500 ml. sense filtrar, gentilesa de Priordei. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? L'hivern arriba sense assaborir la tardor
  Escolta àudio

  Quin temps farà? L'hivern arriba sense assaborir la tardor

  Foto: Jordi Rodoreda Pregunta: Durant aquests darrers dies d'octubre, alguns països europeus han patit fortes i mortals tempestes. Digue'n algun. Premi: Una ampolla d'oli d'oliva verge extra arbequina de 500 ml sense filtrar, gentilesa de Priordei. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? Cap de setmana amb canvi d'hora
  Escolta àudio

  Quin temps farà? Cap de setmana amb canvi d'hora

  Foto: Keith Vinyet Pregunta: Amb l'anticicló què hi acostuma a haver, més o menys boires? Premi: Una ampolla d'oli d'oliva arbequina verge extra de 500 ml sense filtrar, gentilesa de Priordei. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.