Quin temps farà?

 • Quin temps farà? Tindrem un cap de setmana d'estiu
  Escolta àudio

  Quin temps farà? Tindrem un cap de setmana d'estiu

  Foto: Andreu Colls Pregunta: L'episodi de pluges de divendres 24 va fer ploure més a l'Urgell o al Pla de l'Estany? Premi: Una ampolla d'oli d'oliva verge extra de 250 ml, gentilesa de PriorDei i un bolígraf de Catalunya Ràdio. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? Un altre final de setmana de paraigua
  Escolta àudio

  Quin temps farà? Un altre final de setmana de paraigua

  Foto: Chus Adamuz Pregunta: Els darrers 7 dies s'han enregistrat temperatures sota zero en alguns punts del país? Premi: Una ampolla d'oli d'oliva verge extra de 250 ml, gentilesa de PriorDei i una llibreta de Catalunya Ràdio >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? Cap de setmana mogut
  Escolta àudio

  Quin temps farà? Cap de setmana mogut

  Foto: Àngels Rovira Pregunta: S'han superat aquest any ja els 30 graus de màxima en algun punt de Catalunya? Premi: Una ampolla d'oli d'oliva verge extra de 250 ml, gentilesa de PriorDei, i una llibreta de Catalunya Ràdio. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? Quan arriba la calor?
  Escolta àudio

  Quin temps farà? Quan arriba la calor?

  Foto: Toni Zamora Pregunta: Un cicló amb nom d'actor de cinema va afectar, fa dies, les costes orientals africanes. Com es deia? Premi: Una ampolla d'oli d'oliva verge extra de 250 ml, gentilesa de PriorDei i una llibreta de Catalunya Ràdio. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? Més sol que ruixats
  Escolta àudio

  Quin temps farà? Més sol que ruixats

  Foto: Mercè Costa Pregunta: Les borrasques porten els anomenats fronts associats. Els 2 més habituals quins són? Premi: Una ampolla d'oli d'oliva verge extra de 250 ml, gentilesa de PriorDei i una llibreta de Catalunya Ràdio. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? Per fi tindrem un cap de setmana de sol i caloreta?
  Escolta àudio

  Quin temps farà? Per fi tindrem un cap de setmana de sol i caloreta?

  Foto: Mercè Costa Pregunta: On plou més de mitjana anual: a Figueres o a Barcelona? Premi: Una ampolla d'oli d'oliva verge extra de 250 ml, gentilesa de PriorDei i una llibreta de Catalunya Ràdio. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? Els ets i uts del temps de Setmana Santa
  Escolta àudio

  Quin temps farà? Els ets i uts del temps de Setmana Santa

  Foto: Jaume Mos Pregunta: A Catalunya fa mesos que no plou amb ganes. Quin va ser el darrer mes plujós: novembre o desembre? Premi: Una ampolla d'oli d'oliva verge extra de 250 ml, gentilesa de PriorDei, i una llibreta de Catalunya Ràdio. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? Com es presenta Setmana Santa
  Escolta àudio

  Quin temps farà? Com es presenta Setmana Santa

  Foto: Montse Vacca Pregunta: Quan hi havia més gruix de neu al Cadí? El 25 de febrer o ara? Premi: Una ampolla d'oli d'oliva verge extra de 250 ml macerat amb romaní, gentilesa de PriorDei i una llibreta de Catalunya Ràdio. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? Segueix el pas de pertorbacions
  Escolta àudio

  Quin temps farà? Segueix el pas de pertorbacions

  Foto: Cristina Amills Pregunta: On fa més fred, al pol sud o al pol nord? Premi: Una ampolla d'oli d'oliva verge extra de 250 ml macerat amb romaní, gentilesa de PriorDei, i una llibreta de Catalunya Ràdio. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? S'acosten precipitacions?
  Escolta àudio

  Quin temps farà? S'acosten precipitacions?

  Foto: Eric López Pregunta: El darrer mes amb pluja abundant a Catalunya, quin va ser? Premi: Una ampolla d'oli d'oliva verge extra, de 250 ml, macerat amb romaní, gentilesa de PriorDei, i una llibreta de Catalunya Ràdio. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? La primavera serà plujosa o seca? Càlida o fresca?
  Escolta àudio

  Quin temps farà? La primavera serà plujosa o seca? Càlida o fresca?

  Foto: Sílvia Puig. Pregunta: Un cicló ha afectat Zimbàbue i Moçambic. Com se'n deia? Premi: Una ampolla d'oli d'oliva verge extra de 250 ml, gentilesa de PriorDei i una llibreta de Catalunya Ràdio. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? L'hivern ha marxat definitivament?
  Escolta àudio

  Quin temps farà? L'hivern ha marxat definitivament?

  Foto: Jordi Rodoreda Pregunta: Aquesta setmana, la temperatura ha estat, alguns dies, notablement alta de dia. La pregunta, però, és si ha arribat a glaçar en zones agrícoles de l'interior. Premi: Una ampolla d'oli d'oliva verge extra de 250 ml, gentilesa de PriorDei, i una llibreta de Catalunya Ràdio. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? Arribaran noves pertorbacions?
  Escolta àudio

  Quin temps farà? Arribaran noves pertorbacions?

  Foto: Marga Montagud Pregunta: L'estació principal de Tivissa és d'aficionats o de Meteocat? Premi: Un paraigua de Catalunya Ràdio. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? I l'anticicló, fins quan?
  Escolta àudio

  Quin temps farà? I l'anticicló, fins quan?

  Foto: Àngels Torrens Pregunta: Dimarts dia 25, el Regne Unit va arribar a una temperatura mai vista en un mes de febrer. Quina? No calen les dècimes. Premi: Una llauna d'oli d'oliva verge extra collita primerenca d'un litre, gentilesa de PriorDei. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? L'anticicló té data de caducitat?
  Escolta àudio

  Quin temps farà? L'anticicló té data de caducitat?

  Foto: Jordi Bosch Pregunta: Aquesta setmana tenim minves en una zona del país. Quina? Premi: Una llauna d'oli d'oliva verge extra collita primerenca d'un litre, gentilesa de PriorDei. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.