Meteotaula

 • MeteoTaula 260 - Bon Preu aposta per la sostenibilitat i els productes de proximitat
  Escolta àudio

  MeteoTaula 260 - Bon Preu aposta per la sostenibilitat i els productes de proximitat

  A poc a poc, les empreses prenen més consciència de l'impacte ecològic de les seves activitats i fan passos per revertir-ho. Bon Preu ja ha apostat. Josep Castany, responsable d'energia i medi ambient de Bon Preu, ens defineix les línies de sostenibilitat per als propers anys. Pregunta: Els establiments que obre Bon Preu tenen una classe energètica elevada. Quina? Premi: 1 ampolla de cava rosat Trepat Reserva, gentilesa d'Agustí Torelló Mata. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • MeteoTaula 259 - Restaurant Casa Calvet de Barcelona
  Escolta àudio

  MeteoTaula 259 - Restaurant Casa Calvet de Barcelona

  Si vols gaudir dels sabors et presentem Casa Calvet, amb 20 anys de plaer pel menjar. Miquel Alija, xef del restaurant, ens descriu la seva cuina i els plats que no podem deixar de banda. Pregunta: El Casa Calvet té una cuina d'alt nivell i una arquitectura executada per...? Premi: Lot amb 5 pots de mel de 250 grams de pell de taronja, ametlles, romaní, eucaliptus i gelea, gentilesa de Torrons i Mels Alemany. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • MeteoEscapades + MeteoTaula 258 – Fundació Alícia a Món Sant Benet
  Escolta àudio

  MeteoEscapades + MeteoTaula 258 – Fundació Alícia a Món Sant Benet

  Anem al cor de Catalunya a descobrir un racó únic, Món Sant Benet, i la tasca que hi la Fundació Alícia. Toni Massanés, director general de la Fundació, ens detalla la funció i els objectius d'aquest centre de recerca i innovació en la cuina. Pregunta: A la Fundació Alícia, a banda de trobar-hi gastronomia, hi trobarem allotjament? Premi: Lot amb 5 pots de mel de 250 grams de pell de taronja, ametlles, romaní, eucaliptus i gelea, gentilesa de Torrons i Mels Alemany. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • MeteoTaula 257 – Ca l'Amador de Josa de Cadí
  Escolta àudio

  MeteoTaula 257 – Ca l'Amador de Josa de Cadí

  Al peu de la serra del Cadí, fora dels grans eixos de comunicació, trobem un racó, Josa del Cavall, que té el luxe de tenir un restaurant de referència dins una casa pairal: és Ca l'Amador. Diego Alías, cuiner i propietari, ens defineix l'aposta de la seva cuina. Pregunta: A la carta de Ca l'Amador hi trobarem "Guàrdies civils amb peres i estragó". Què són en realitat? Premi: LOT amb 5 pots de mel de 250 grams de pell de taronja, ametlles, romaní, eucaliptus i gelea, gentilesa de Torrons i Mels Alemany. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • MeteoTaula 256 – Celler El Molí. Vi blanc d'àmfora
  Escolta àudio

  MeteoTaula 256 – Celler El Molí. Vi blanc d'àmfora

  Aquí teniu un vi que és una joia. Josep Maria Claret, gerent del Celler El Molí, ens defineix com gaudir d'aquest vi per trobar-hi tots els matisos que conté. Un vi fermentat en àmfores en una denominació d'origen de vegades massa oblidada. Pregunta: Quants ceps trobarem a les finques del Celler El Molí? Premi: lot amb 5 pots de mel de 250 grams de pell de taronja, ametlles, romaní, eucaliptus i gelea, gentilesa de Torrons i Mels Alemany. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • MeteoTaula 255 – Pizzeria La Riera, Platja d'Aro
  Escolta àudio

  MeteoTaula 255 – Pizzeria La Riera, Platja d'Aro

  Al carrer principal de Platja d'Aro hi trobem la pizzeria La Riera. Una cuina oberta i unes pizzes cuites al forn de llenya són les singularitats d'aquest establiment. Joan Díaz, propietari de la pizzeria La Riera, ens presenta la carta i els punts forts de l'establiment. Pregunta: A la pizzeria La Riera la massa es fa a mà o és portada d'un forner especial? Premi: LOT amb 5 pots de mel de 250 grams, de pell de taronja, ametlles, romaní, eucaliptus i gelea, gentilesa de Torrons i Mels Alemany. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • MeteoTaula 254 – Lluerna, un restaurant amb estrella
  Escolta àudio

  MeteoTaula 254 – Lluerna, un restaurant amb estrella

  Tenim un restaurant al cor de Santa Coloma de Gramenet amb una estrella Michelin que es nodreix de productes de l'entorn, tant del mar com de la terra. Víctor Quintillà, xef i propietari del restaurant, ens presenta la singularitat dels seus plats. Pregunta: De dilluns a divendres, el menú degustació supera els 50 euros o no hi arriba? Premi: LOT amb 5 pots de mel de 250 grams de pell de taronja, ametlles, romaní, eucaliptus i gelea, gentilesa de Torrons i Mels Alemany. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • MeteoTaula 253 – Restaurant El Cel de les Oques
  Escolta àudio

  MeteoTaula 253 – Restaurant El Cel de les Oques

  Seiem a taula al Cel de les Oques, un restaurant al cor de Terrassa on gaudireu del menjar dins d'un marc de plats originals. Keco Martínez-Anglès, xef i propietari del restaurant, ens defineix la seva cuina i gran relació qualitat–preu. Pregunta: A quina ciutat es troba El Cel de les Oques? Premi: LOT amb 5 pots de mel de 250 grams de pell de taronja, ametlles, romaní, eucaliptus i gelea, gentilesa de Torrons i Mels Alemany. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • MeteoEscapades + MeteoTaula 252 – Ca la Maria de Llagostera
  Escolta àudio

  MeteoEscapades + MeteoTaula 252 – Ca la Maria de Llagostera

  Us presentem un restaurant situat en una masia del segle XVII amb una cuina amb ingredients de proximitat, ecològics i de comerç just. I, a més, amb un punt elèctric de càrrega de vehicles. Martí Rosàs, cuiner i propietari, ens mostra la línia de treball i la consciència ecològica. Pregunta: Quina font d'energia renovable utilitza Ca la Maria? Premi: Un lot amb un protector solar Protextrem Sport i Protextrem Sublime, gentilesa de l'empresa Ferrer >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • MeteoTaula 251 - Projecte reWINE per a la reutilització d'ampolles al sector vitivinícola
  Escolta àudio

  MeteoTaula 251 - Projecte reWINE per a la reutilització d'ampolles al sector vitivinícola

  A la primavera va veure la llum el Projecte reWINE, dins el programa LIFe de la UE, per trobar la viabilitat d'un sistema de reutilització de les ampolles de vidre del sector vitivinícola. Quantes ampolles es poden recuperar? Quantes tones de residus podríem reduir? Les respostes ens les dona Carles Martínez Gasol, director d'assessorament i formació de l'spin-off Inèdit, i Alfred Vara, cap del Departament de Prevenció i Eficiència dels Recursos, de l'ARC. Pregunta: Quantes ampolles es preveu recuperar, aproximadament? Premi: LOT amb 5 pots de mel de 250 grams de pell de taronja, ametlles, romaní, eucaliptus i gelea, gentilesa de Torrons i Mels Alemany. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • MeteoTaula 250 – Els Fogons de la Carme
  Escolta àudio

  MeteoTaula 250 – Els Fogons de la Carme

  A la terra seca i aspra del sud de les Terres de Lleida trobareu, a Cervià de les Garrigues, un restaurant amb personalitat pròpia, Els Fogons de la Carme. Carme Mora, cuinera i propietària, ens descriu la seva cuina i quins són els plats que no podem deixar de banda. Pregunta: A quina comarca es troba situat el restaurant Els Fogons de la Carme? Premi: Lot amb 5 pots de mel de 250 grams de pell de taronja, ametlles, romaní, eucaliptus i gelea, gentilesa de Torrons i Mels Alemany. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • MeteoTaula 249 – Siberites de Gandesa
  Escolta àudio

  MeteoTaula 249 – Siberites de Gandesa

  Us presentem un dels restaurant on gaudireu del plaer del menjar, Sibarites. David Moseguí, xef del restaurant, ens presenta les novetats de la carta, allò que no podem deixar de banda i el que fa que sigui un restaurant hagi rebut tan bones crítiques. Pregunta: La crítica del restaurant sibarites diu que la relació qualitat-preu és modesta, bona o excel·lent Premi: LOT amb 5 pots de mel de 250 grams de pell de taronja, ametlles, romaní, eucaliptus i gelea, gentilesa de Torrons i Mels Alemany. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • MeteoTaula 248 – Vins i Olis Suñer
  Escolta àudio

  MeteoTaula 248 – Vins i Olis Suñer

  Molts pagesos han tingut en els seus camps els dos conreus estrella del Mediterrani: el raïm i l'oliva. Un conreu de secà del qual han tret els millors fruits amb el nom "Vins i Olis Suñer". Josep Suñer i M. Alba Suñer ens donen a conèixer els seus resultats. Pregunta: El vins del Celler Suñer són de la DO Tarragona o Montsant? Premi: lot amb 5 pots de mel de 250 grams de pell de taronja, ametlles, romaní, eucaliptus i gelea, gentilesa de Torrons i Mels Alemany. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • MeteoTaula 247 – Un hotel de cinc generacions, el Pinxo
  Escolta àudio

  MeteoTaula 247 – Un hotel de cinc generacions, el Pinxo

  Us presentem un establiment singular amb 90 anys d'història a Santa Coloma de Farners: l'Hotel Pinxo. Josep Boadas, cinquena generació de l'hotel, ens revela les seves joies. Pregunta: Si anem Can Pinxo a dinar de menú, ens oferiran més de 5 plats de primer i de segon? Premi: LOT amb 5 pots de mel de 250 grams de pell de taronja, ametlles, romaní, eucaliptus i gelea, gentilesa de Torrons i Mels Alemany. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Totes les seccions: la Vall d'Horta després del gran incendi del 10 d'agost del 2003
  Escolta àudio

  Totes les seccions: la Vall d'Horta després del gran incendi del 10 d'agost del 2003

  Fusió de totes les seccions amb el macrotema: la Vall d'Horta després del gran incendi del 10 d'agost del 2003. Ara, el bosc està millor? Fem taula rodona amb José Luis Gallego, Jordi Puig, Paco Cano, representant de l'associació de Professionals Forestals de Catalunya (PROFOR), Angel Miño, director del Parc de St. Llorenç Savall, i Ramon Capdevila, propietari de la Masia del Racó de Can Brossa. MeteoEscapades 246 Pregunta: La biomassa ha de ser la primera o l'última sortida de la fusta dels boscos? Premi: Un lot amb un protector solar Protextrem Sport i un Protextrem Sublime, gentilesa de l'empresa Ferrer >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població. MeteoAmbient 246 Pregunta: A quin parc natural afecta l'incendi del 10 d'agost del 2003? Premi: Pack familiar (1 adult + 1 infant) al Parc Lúdic de Port Ainé, vàlid fins al 31 d'agost, gentilesa d'FGC >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població. MeteoTerra 246 Pregunta: La silvicultura podria ser una de les solucions a l'excés de massa forestal a Catalunya? Premi: Pack familiar (1 adult + 1 infant) al Parc Lúdic de Port Ainé, vàlide fins al 31 d'agost, gentilesa d'FGC >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població. MeteoTaula 246 Pregunta: En el passat, Catalunya tenia més boscos? Premi: Lot amb 5 pots de mel de 250 grams de pell de taronja, ametlles, romaní, eucaliptus i gelea, gentilesa de Torrons i Mels Alemany >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població. MeteoTemps 246 Pregunta: L'incendi de la Vall d'Horta es va produir ara fa...? Premi: 1 ampolla de vi rosat Xic, DO Penedès, elaborat amb xarel·lo vermell, gentilesa de Caves Agustí Torelló i Mata. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.