Meteotaula

 • MeteoTaula 290 – La Fonda Sala al Lluçanès
  Escolta àudio

  MeteoTaula 290 – La Fonda Sala al Lluçanès

  Al bell mig d'Olost, trobareu un restaurant familiar de cuina casolana evolucionada amb les noves tendències culinàries. Toni Sala, propietari, ens defineix els seus plats i els que no podem deixar a banda. Pregunta: A la Fonda Sala, les postres també són una prioritat i, n'hi ha unes que cal demanar que et preparin quan et prenen nota. Quines? Premi: Una ampolla de cava brut gran reserva, gentilesa d'Agustí Torelló i Mata. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • MeteoTaula 289 – Un pa artesanal genuí a Sant Boi de Lluçanès. Al Lluçanès, trobem un pa especial
  Escolta àudio

  MeteoTaula 289 – Un pa artesanal genuí a Sant Boi de Lluçanès. Al Lluçanès, trobem un pa especial

  Al Lluçanès trobem un pa molt especial amb una massa mare que té dècades i dècades. Comptem amb el forner Dani Pla, propietari del forn Can Pujals de Sant Boi de Lluçanès, i Josep Martínez Castro, cap de Promoció i Turisme del Lluçanès, per explicar-nos les característiques d'aquest pa únic. Pregunta: Des de quina dècada assaborim aquest pa de Sant Boi de Lluçanès? Premi: Una ampolla de cava brut gran reserva, gentilesa d'Agustí Torelló i Mata >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • MeteoTaula 288 – Cal Sastre, un restaurant referent
  Escolta àudio

  MeteoTaula 288 – Cal Sastre, un restaurant referent

  Ens impregnen de passat, present i futur a Cal Sastre. Un fogons que arrenquen a principis del segle XX i han evolucionat amb una base tradicional que ens porta a uns plats moderns que us sorprendran. Jesús Pont, propietari del restaurant, ens defineix la cuina i ens fa les recomanacions dels plats que no ens podem perdre. Pregunta: Un dels plats locals de la zona de Santa Pau més coneguts és...? Premi: Una ampolla de cava gran reserva Barrica, gentilesa d'Agustí Torelló i Mata >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • MeteoTaula 287 – La cuina Pirinenca de la Cerdanya
  Escolta àudio

  MeteoTaula 287 – La cuina Pirinenca de la Cerdanya

  El compromís pel territori i la qualitat del món de la restauració de la Cerdanya té un nom: la cuina pirinenca de la Cerdanya. Ramon Torruella, president de Cuina Pirinenca de la Cerdanya, ens parla dels objectius, de les característiques d'aquesta cuina i com els podem reconèixer. Pregunta: a la cuina pirinenca de la Cerdanya hi trobem plats de caça i pesca? Premi: una ampolla de cava gran reserva barrica, gentilesa d'Agustí Torelló i Mata >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • MeteoTaula 286 – "La cuina sostenible" d'Ada Parellada
  Escolta àudio

  MeteoTaula 286 – "La cuina sostenible" d'Ada Parellada

  Una cuina per no llençar res. Aquesta és la base de la filosofia d'Ada Parellada reflectida en el llibre "La cuina sostenible". En l'entrevista, ens comenta la quantitat de menjar que acaba a les escombraries i els trucs i les idees per aprofitar al màxim els aliments. Pregunta: Viure de renda és un terme econòmic que aplica l'Ada a la cuina sostenible? Premi: 1 Lot amb 3 pots de mel de 250 g, (amb canyella, amb pròpolis, i agredolç de taronger) i 2 pots de mel de 125 g, (de taronger i d'avellanes), gentilesa de Mels Alemany. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • MeteoTaula 285 – Restaurant L'Estany Clar
  Escolta àudio

  MeteoTaula 285 – Restaurant L'Estany Clar

  Ens entaulem a Cercs, en una antiga masia, per gaudir de la cuina tradicional amb aires moderns. Sergi Fernández, cap de pastisseria, Jaume Sebastian, cap de cuina, i Ignasi Xandri, coordinador, us sorprendran per la seva joventut i la seva capacitat de treball per innovar. Pregunta: Si dinem a l'Estany Clar podrem allotjar-nos a la casa La...? Premi: 1 lot amb 3 pots de mel de 250 g, (amb canyella, amb pròpolis, i agredolç de taronger) i 2 pots de mel de 125 g, (de taronger i d'avellanes), gentilesa de Mels Alemany. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • MeteoTaula 284 – Fonda Xesc
  Escolta àudio

  MeteoTaula 284 – Fonda Xesc

  Anem fins al peu de la serra de Montgrony per entaular-nos a la Fonda Xesc. Una cuina amb plats frescos, permanentment actualitzats i fets amb senzillesa per treure al màxim els sabors dels ingredients. Francesc Rovira ens obre les portes de la seva cuina. Pregunta: La Fonda Xesc, està ubicada en una casa de l'any...? Premi: Una ampolla de cava rosat Trepat, brut reserva, gentilesa d'Agustí Torelló i Mata. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • MeteoTaula 283 – Llibre: "Recetas y principios de la cocina vegetariana"
  Escolta àudio

  MeteoTaula 283 – Llibre: "Recetas y principios de la cocina vegetariana"

  Aquí teniu un llibre fonamental i imprescindible de la cuina vegetariana. Teresa Carles, xef i autora, és tota una autoritat en el món de la cuina vegetariana; ens descriu el llibre i les receptes que hi podem trobar. Pregunta: Teresa Carles té a Facebook més de 100.000 seguidors, només del seu restaurant, i quants anys d'experiència? Premi: 1 Lot amb 3 pots de mel de 250 g (amb canyella, amb pròpolis, i agredolç de taronger) i 2 pots de mel de 125 g (de taronger i d'avellanes), gentilesa de Mels Alemany. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • MeteoTaula 282 – Una cerveseria única a prop de Barcelona
  Escolta àudio

  MeteoTaula 282 – Una cerveseria única a prop de Barcelona

  Si ets un amant de la cervesa, aquí tens el teu santuari, The Drunk Monk. Més de 500 cerveses i 15 sortidors t'esperen. Un indret per compartir, assaborir i degustar a Mataró. Moisès Campdepadrós, propietari, ens defineix el local i el que ens sorprendrà. Pregunta: The Drunk Monk es troba a Dublín o a Mataró? Premi: 1 Lot amb 3 pots de mel de 250 g, (amb canyella, amb pròpolis, i agredolç de taronger) i 2 pots de mel de 125 g, (de taronger i d'avellanes), gentilesa de Mels Alemany. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • MeteoTaula 281 – "De l'alta cuina a casa" amb David Andrés
  Escolta àudio

  MeteoTaula 281 – "De l'alta cuina a casa" amb David Andrés

  Aquí tenim un dels cuiners més prestigiosos del país, David Andrés, autor del llibre i que ens dona les eines per fer grans plats a casa nostra. T'atreveixes? Escolta l'entrevista. Pregunta: David Andrés és l'ànima gastronòmica d'un restaurant dels germans Andrés... Com es diu? Premi: 1 lot amb 3 pots de mel de 250 g, (amb canyella, amb pròpolis i agredolç de taronger) i 2 pots de mel de 125 g (de taronger i d'avellanes), gentilesa de Mels Alemany. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • MeteoTaula 280 – "101 recetas para triunfar"
  Escolta àudio

  MeteoTaula 280 – "101 recetas para triunfar"

  Ens deixem guiar pel cuiner i pastisser Miquel Antoja, autor del llibre "101 recetas para triunfar" per elaborar a casa, amb productes habituals i sense estris de la gran cuina, uns plats que us deixaran bocabadats. Escolta l'entrevista. Pregunta: Dins del món de la cuina, l'especialitat que li ha cridat més l'atenció és? Premi: 1 lot amb 3 pots de mel de 250 g, (de gingebre, de pol·len, i agredolç de castanyer) i 2 pots de mel de 125 g, (de castanyer i de nous), gentilesa de Mels Alemany. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • MeteoTaula 279 – Restaurant les Voltes de Sant Sebastià
  Escolta àudio

  MeteoTaula 279 – Restaurant les Voltes de Sant Sebastià

  Situat en les antigues corts de bestiar d'una casa centenària, la seva transformació ha fet que sigui un lloc on es gaudeix de l'espai interior, dels plats d'alta qualitat en un indret per descobrir, el Moianès. Jan Fargas, cuiner, i Jaume Castany, cofundador i propietari del Restaurant les Voltes de Sant Sebastià, ens mostren la màgia dels plats i de l'entorn. Pregunta: Digueu un dels 3 plats que ens ha citat el cuiner Jan Fargas com a destacat. Premi: 1 lot amb 3 pots de mel de 250 g (de gingebre, de pol·len, i agredolç de castanyer) i 2 pots de mel de 125 g (de castanyer i de nous), gentilesa de Mels Alemany. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • MeteoTaula 278 – Oli Priordei, una joia del Priorat
  Escolta àudio

  MeteoTaula 278 – Oli Priordei, una joia del Priorat

  Priordei neix de la iniciativa de dos grans cooperatives productores d'oli que van creure en el futur de la producció i comercialització d'oli verge extra de gran qualitat. Situats al Priorat, Jordi Ciuraneta, president d'Agrofoods, ens mostra nous productes d'oli i les exigències comercials de futur. Pregunta: Les pluges de febrer van afavorir la recent collita d'olives? Premi: Una ampolla d'oli d'oliva verge, arbequina del Priorat de 250 ml. collita primerenca i 1 llauna d'oli de 500 ml especial per a nens perquè ajuda al creixement del ossos, gentilesa de Priordei. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • MeteoTaula 277 – Tresmacarrons
  Escolta àudio

  MeteoTaula 277 – Tresmacarrons

  Ens entaulem en un restaurant del Maresme, els "Tresmacarrons". Un restaurant de carta dinàmica que es mou segons els productes de temporada i amb un gran toc de mar per la seva proximitat. Miquel Aldana, cap de cuina, ens obre la carta dels seus plats. Pregunta: El 2017 el restaurant Tresmacarrons va ser convidat a un dels santuaris d'investigació culinària del país. Quin? Premi: 1 lot amb 3 pots de mel de 250 g, (de gingebre, de pol·len, i agredolç de castanyer) i 2 pots de mel de 125 g, (de castanyer i de nous), gentilesa de Mels Alemany. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • MeteoTaula 276 – Malena Restaurant
  Escolta àudio

  MeteoTaula 276 – Malena Restaurant

  A les comarques de Lleida trobem un restaurant amb estrella Michelin amb una cuina delicada i ben acurada en què, a més, la brasa juga un paper important. Josep María Castaño, "Xixo", cuiner del restaurant ens serveix els seus plats i les seves creacions. Pregunta: Quantes Estrelles Michelin té el restaurant Malena? Premi: 1 Lot amb 3 pots de mel de 250 g, (de gingebre, de pol·len i agredolç de castanyer) i 2 pots de mel de 125 g, (de castanyer i de nous), gentilesa de Torrons i Mels Alemany. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.