Meteotaula

  • MeteoTaula - Campanya gastronòmica de promoció de la "gamba de Vilanova"
    Escolta àudio

    MeteoTaula - Campanya gastronòmica de promoció de la "gamba de Vilanova"

    Aquesta setmana a MeteoTaula comptem amb la presència de Miquel Illa, patró major de la Confraria de Pescadors de Vilanova i pescador de gambes, i amb Carles Alcover, propietari del restaurant La Cucanya que ens parlaran sobre la campanya gastronòmica de la "gamba de Vilanova" que es portarà a terme fins al 29 de setembre. A més, també ens comentaran alguns dels plats que s'oferiran durant la campanya, com per exemple el "suquet de gambes de Vilanova". A quina fondària viu la gamba de Vilanova? Premi: Un lot de 4 pots de mels monoflorals: de romaní, taronger, farigola i espígol, gentilesa de Mels Alemany >> Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat

  • MeteoTaula - Vi blanc d'estiu
    Escolta àudio

    MeteoTaula - Vi blanc d'estiu

    Parlem amb l'Enric Vidri, gerent del Celler Rosa Maria Torres de Sarral, i amb el Daniel Pedro, enòleg, sobre les diferents tipologies de vins blancs de cara a l'estiu. CONCURS: De quina DO són els vins del Celler Rosa Maria Torres? Premi: Un lot de 4 pots de mels monoflorals: de romaní, taronger, farigola i espígol, gentilesa de Mels Alemany. >> Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat

  • MeteoTaula - 50 anys del Restaurant Ca La Nuri
    Escolta àudio

    MeteoTaula - 50 anys del Restaurant Ca La Nuri

    El Restaurant Ca la Nuri celebra 50 anys. Avui ens acompanya al programa en Jordi Noguera, fill de la Nuri i responsable del restaurant, i en Sergi Ferrer, xef executiu de Ca la Nuri per explicar-nos com ha anat evolucionant el negoci, i de quina manera podem gaudir actualment de la gastronomia que ens ofereixen. CONCURS: Quin aniversari celebren a Ca La Nuri de la Barceloneta?Premi: Un lot de 4 pots de mels monoflorals: de romaní, taronger, farigola i espígol, gentilesa de Mels Alemany. >> Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat

  • MeteoTaula - Vidirecte.cat
    Escolta àudio

    MeteoTaula - Vidirecte.cat

    A MeteoTaula avui ens acompanya Eduard Miquel, director comercial de Vidirecte.cat, que ens explicarà tots els detalls dels seus vins artesanals, elaborats amb productes de la terra. CONCURS: De quin país són els vins que comercialitza Vidirecte.cat? Premi: Un lot de 4 pots de mels monoflorals: de romaní, taronger, farigola i espígol, gentilesa de Mels Alemany. >> Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat

  • MeteoTaula- Sopars amb estrelles
    Escolta àudio

    MeteoTaula- Sopars amb estrelles

    En César Blasco, cap d'Operacions de Sternalia, i Antonio Bernal, divulgador científic de l'Observatori Fabra, ens expliquen de què tracta aquest sopar amb estrelles. Mentre gaudeixes d'un excepcional menú, s'ofereix una conferència de divulgació científica, a la vegada que tens l'oportunitat d'observar diversos satèl·lits i, fins i tot, Saturn. CONCURS: Fins a quin mes podem anar a sopar amb les estrelles a l'Observatori Fabra? >> Premi: Un lot de 4 pots de mels monoflorals: de romaní, taronger, farigola i espígol, gentilesa de Mels Alemany. Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat

  • MeteoTaula - El celler Credo
    Escolta àudio

    MeteoTaula - El celler Credo

    Al Celler Credo es defineixen com a defensors de la "bio" (vida) i la "dinàmica" (moviment). Es mouen per uns valors que els apropen a la terra, als territoris i als paisatges de què formen part. Hem convidat el Joan Rubió, enòleg del Celler Credo. CONCURS: Quina és la característica principal en la manera de conrear la vinya al Celler Credo? Premi: Un lot de 4 pots de mels monoflorals: de romaní, taronger, farigola i espígol, gentilesa de Mels Alemany. >> Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat

  • MeteoTaula - El Tast de Tiana
    Escolta àudio

    MeteoTaula - El Tast de Tiana

    Amb motiu de la cinquena edició del Tast de Tiana, parlem amb Josep Maria Pujol-Busquets (Celler Alta Alella); Fina Batlle, del Celler Joaquim Batlle; Jordi Sicras, Restaurant Can Roca i Jaume Parodi, del Restaurant Avi Mingo. CONCURS: El vi més reconegut de la D.O. Alella és blanc, rosat o negre? Premi: Un lot de 4 pots de mels monoflorals de romaní, taronger, farigola i espígol, gentilesa de Mels Alemany >> Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat

  • MeteoTaula - Receptes amb peix
    Escolta àudio

    MeteoTaula - Receptes amb peix

    Parlem amb tres de les protagonistes del llibre "Les Receptes de la Llibertat": Maria Soler, presidenta del Mercat de la Llibertat, ens prepara un plat de lluç a la cassola; Marta Ventura, amb un acompanyament de peix amb fruits secs, i Satur Suàrez, peixateria Joan Noi Plat, ens fa un caldós de llamàntol. CONCURS: Quantes receptes trobareu al llibre editat del Mercat de la Llibertat? Premi: Un exemplar del llibre de receptes del Mercat de la Llibertat! >> Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat

  • MeteoTaula - Els vins de la Vall del Riu Corb
    Escolta àudio

    MeteoTaula - Els vins de la Vall del Riu Corb

    El Xavier Figuerola, enòleg i pagès del Celler Analec, ens parla dels vins de la Vall del Riu Corb. CONCURS: A quina illa va a veremar en Xavier Figuerola? Premi: Un lot de 4 pots de mels monoflorals: de romaní, taronger, farigola i espígol, gentilesa de Mels Alemany. >> Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat

  • Meteo Taula - La festa de la cirera de Sant Climent
    Escolta àudio

    Meteo Taula - La festa de la cirera de Sant Climent

    La Festa de la Cirera de Sant Climent de Llobregat es celebra els dies 25 i 26 de maig. L'Isidre Sierra, Alcalde de Sant Climent de Llobregat, i el Marc Mas, pagès productor de cirera, ens n'expliquen tots els detalls. CONCURS: Quina varietat de cirera és la predominant al Baix Llobregat? Premi: Un lot de 4 pots de mels monoflorals: de romaní, taronger, farigola i espígol, gentilesa de Mels Alemany. >> Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat

  • Meteo Taula - L'arròs de Pals
    Escolta àudio

    Meteo Taula - L'arròs de Pals

    Conversem amb Àlex Arellano i Helena Ferragut, responsable i cuinera del restaurant El Pedró de Pals, restaurant especialitzat en cuina tradicional de l'Empordà. Ens presenten el seu menú especial, on el plat estrella és l'arròs de Pals a la cassola. CONCURS: Com es diu el menú d'un dels menjars que es conreen a Pals? Premi: Un lot de 4 pots de mels monoflorals: de romaní, taronger, farigola i espígol, gentilesa de Mels Alemany. >> Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat

  • Meteo Taula - Cuinem amb maduixes
    Escolta àudio

    Meteo Taula - Cuinem amb maduixes

    En Josep Pascual, ens presenta el 1er plat, amanida de maduixes. També ens parla del poltre amb vi negre amb maduixes i la Charlotte de maduixes. En Ricard Molet, el 2on plat, medallons de magret d'ànec amb maduixes confitades. I en Joan Grimal, el postre, sopa de maduixes estofades. CONCURS: Quin abric artificial necessiten alguns dels conreus del Maresme? Premi: Un lot de 4 pots de mels monoflorals: de romaní, taronger, farigola i espígol, gentilesa de Mels Alemany. >> Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat

  • Meteo Taula - Hotel-Hostal Sport de Falset
    Escolta àudio

    Meteo Taula - Hotel-Hostal Sport de Falset

    Parlem amb la Marta Domènech, directora de l'Hotel-Hostal Sport de Falset, on fan cuina tradicional, de mercat, com la de tota la vida. També ens explicarà quin serveis ofereixen a l'hostal. CONCURS: A quina localitat es troba l'Hostal Sport? Premi: Un lot de 4 pots de mels monoflorals: de romaní, taronger, farigola i espígol, gentilesa de Mels Alemany. >> Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat

  • Meteo Taula - Ada Parellada i Dani Jiménez
    Escolta àudio

    Meteo Taula - Ada Parellada i Dani Jiménez

    Parlem del llibre "Per què alguns pebrots piquen i altres no" de l'Ada Parellada i el Dani Jiménez. CONCURS: Quan tallem una ceba, què ens pica? Premi: Un exemplar del llibre "Per què alguns pebrots piquen i altres no"

  • Meteo Taula - Fundació Alícia
    Escolta àudio

    Meteo Taula - Fundació Alícia

    Amb en Toni Massanés, director de la Fundació Alícia. CONCURS: Que vol dir Alícia? Premi: Un lot de 4 pots de mels monoflorals: de romaní, taronger, farigola i espígol, gentilesa de Mels Alemany. >> Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat