Meteotaula

  • MeteoTaula - Bodegues Torres i activitats d'enoturisme
    Escolta àudio

    MeteoTaula - Bodegues Torres i activitats d'enoturisme

    En aquesta ocasió marxem a la taula amb Sandra Molas, Directora del Centre de Visites de les Bodegues Torres qui ens explicarà tots els detalls sobre les Nits d'estrelles. Pregunta: La seu de Bodegues Torres a quina DO es troba? Premi: LOT DE MEL de primavera, gentilesa de Mels Alemany. Amb 4 pots de mel: de romaní, taronger, mel gourmet de pell de taronja i mel amb gelea reial >> Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat

  • MeteoTaula - Nou vi biodinàmic "Ratpenat"
    Escolta àudio

    MeteoTaula - Nou vi biodinàmic "Ratpenat"

    A MeteoTaula descobrirem quin és el resultat entre l'unióCeller Credo i el Museu de CiènciesNaturals de Granollers. En Joan Rubio, Director Tècnic del Celler Credo i en Carles Flaquer, Dr. en biologia i expert en quiròpters i expert en quiròpters del Museu de Ciències Naturals de Granollers, qui ens presentarà el nou vi biodinàmic "Ratpenat". Pregunta: A què es destinen una part dels beneficis de la venda d'aquest vi? Premi: LOT DE MEL de primavera, gentilesa de Mels Alemany. Amb 4 pots de mel: de romaní, taronger, mel gourmet de pell de taronja i mel amb gelea reial >> Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat

  • MeteoTaula - Restaurant Atípic d'Agramunt
    Escolta àudio

    MeteoTaula - Restaurant Atípic d'Agramunt

    Aquesta setmana marxem fins Agramunt per parlar amb en Manel Ginestà i Irina Penella sobre elRestaurant Atípic d'Agramunt on podrem gaudir d'una gastronomia atípica, acompanyada per vins catalans de tota la vida. Pregunta: Quina és la característica més destacable de la cuina a nivell d'espai al restaurant Atípic d'Agramunt? Premi: LOT DE MEL de primavera, gentilesa de Mels Alemany. Amb 4 pots de mel: de romaní, taronger, mel gourmet de pell de taronja i mel amb gelea reial >> Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat

  • MeteoTaula - Orto Vins
    Escolta àudio

    MeteoTaula - Orto Vins

    Aquesta setmana ens acompanya a la taula en Joan Asens enòleg i copropietari d'Orto Vins, recent guardonat amb el premi Territori pel vi de les Tallades de Cal Nicolau de Picapoll negre. Pregunta: A quina DO pertany Orto Vins? Premi: LOT DE MEL de primavera, gentilesa de Mels Alemany. Amb 4 pots de mel: de romaní, taronger, mel gourmet de pell de taronja i mel amb gelea reial>> Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat

  • MeteoTaula - Hostal Parada
    Escolta àudio

    MeteoTaula - Hostal Parada

    Avui parlem amb en Joan Requesens propietari de l'Hostal Parada de La Panadella qui ens parla de la historia del seu restaurant basat en la cuina casolana. Pregunta: A banda de Menú hi podem esmorzar a l'hostal Parada? Premi: LOT DE MEL de primavera, gentilesa de Mels Alemany. Amb 4 pots de mel: de romaní, taronger, mel gourmet de pell de taronja i mel amb gelea reial>> Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat

  • MeteoTaula - III Jornades de la Tonyina Roja
    Escolta àudio

    MeteoTaula - III Jornades de la Tonyina Roja

    Aquesta setmana parlem de les III Jornades de la Tonyina Roja que tindran lloc fins al 12 de maig a l'Ametlla de Mar. Parlem del programa d'aquestes jornades amb l'Andreu Martí, alcalde de l'Ametlla. Pregunta: On es pesca majoritàriament la Tonyina Roja al Mediterrani Occidental? Premi: LOT DE MEL de primavera, gentilesa de Mels Alemany. Amb 4 pots de mel: de romaní, taronger, mel gourmet de pell de taronja i mel amb gelea reial.

  • MeteoTaula - Restaurant Merlot de Matadepera
    Escolta àudio

    MeteoTaula - Restaurant Merlot de Matadepera

    Avui parlem d'un restaurant amb tradició. Es tracta d'una braseria on fan carns de les de tota la vida. Ens explicarà tots els detalls el seu propietari, l'Albert Vintró. Pregunta: Quina és l'especialitat del Restaurant Merlot de Matadepera? Premi: LOT DE MEL de primavera, gentilesa de Mels Alemany. Amb 4 pots de mel: de romaní, taronger, mel gourmet de pell de taronja i mel amb gelea reial >> Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat

  • MeteoTaula - Restaurant Casa Perú
    Escolta àudio

    MeteoTaula - Restaurant Casa Perú

    Aquesta setmana a Meteotaula marxem a més de 1.400 metres d'alçada per tastar els sabors típics del restaurant Casa Perús situat a Bagergue. En parlem amb el seu propietari en Oscar Farres. Pregunta: A quina població trobem el Restaurant Casa Perú? Premi: LOT DE MEL de primavera, gentilesa de Mels Alemany. Amb 4 pots de mel: de romaní, taronger, mel gourmet de pell de taronja i mel amb gelea reial. >> Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat

  • MeteoTaula - Restaurant Capritx
    Escolta àudio

    MeteoTaula - Restaurant Capritx

    "A Capritx, l'escenari predisposa l'obra. 5 taules per a 16 comensals. El caliu de la proximitat. Dos funcions diàries per un aforament limitat" Tots aquests detalls són els que ens explicarà el seu propietari l'Andreu Martínez. Pregunta: Quin és l'origen del Restaurant Capritx? Premi: LOT DE MEL de primavera, gentilesa de Mels Alemany. Amb 4 pots de mel: de romaní, taronger, mel gourmet de pell de taronja i mel amb gelea reial>> Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat

  • MeteoTaula - Formatges Camps
    Escolta àudio

    MeteoTaula - Formatges Camps

    Avui parlem amb en Robert Camps, el mestre formatger de Formatges Camps, qui ens desvetllarà el secret de l'èxit dels seus formatges de cabra que al novembre passat van ser els guanyadors dels World Cheese Awards, per dues de les varietats elaborades al Palau d'Anglesola. El premi Bronze per la varietat "Blau de Nét" i el premi Super Gold per la varietat "Lligat de Cabra". Pregunta: Els premis més importants que ha rebuts Formatges Camps, són internacionals o a nivell de Catalunya? Premi: LOT DE MEL de primavera, gentilesa de Mels Alemany. Amb 4 pots de mel: de romaní, taronger, mel gourmet de pell de taronja i mel amb gelea reial >> Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat

  • MeteoTaula - Jornades de l'escamarlà  a Sant Carles de la Ràpita
    Escolta àudio

    MeteoTaula - Jornades de l'escamarlà a Sant Carles de la Ràpita

    Aquesta setmana a MeteoTaula parlem de les jornades de l'escamarlà que tindran lloc a Sant Carles de la Ràpita durant el 5 i el 28 d'abril amb en Xavier Reverté propietari del Restaurant Noves Algues. Pregunta: Es troba molt lluny del mar el restaurant Noves Algues? Premi: LOT DE MEL de primavera, gentilesa de Mels Alemany. Amb 4 pots de mel: de romaní, taronger, mel gourmet de pell de taronja i mel amb gelea reial>> Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat

  • MeteoTaula - Cal Rubell
    Escolta àudio

    MeteoTaula - Cal Rubell

    A MeteoTaula parlem amb Pilar Catot, la copropietaria del Restaurant "Cal Rubell" situat a Monisrol de Calders. Cal Rubell és un restaurant amb història, ja que va ser al 1945, acabada la guerra quan la família Catot Ponsa (els avis dels actuals propietaris) adquireixen l'establiment del carrer de la Vinya. Pregunta: És veritat que en Kubala, jugador del Barça hi va estar 5 mesos? Premi: LOT DE MELS, gentilesa de Mels Alemany. Amb 4 pots de mel: de castanyer, farigola, crema d'avellana i mel amb pròpolis>> Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat

  • MeteoTaula - Restaurant Miramar de Paco Pérez
    Escolta àudio

    MeteoTaula - Restaurant Miramar de Paco Pérez

    Avui tenim el plaer d'entrevistar a Paco Pérez, un dels majors exponents de la cuina d' avantguarda que ens parlarà del seu dos estrelles Michelin, el Restaurant Miramar, situat a Llançà, un petit nucli d'origen pescador des de 1939. Pregunta: Al Restaurant Miramar de Llança estan especialitzats en verdures, peix, carn, ous? Premi: LOT DE MELS, gentilesa de Mels Alemany. Amb 4 pots de mel: de castanyer, farigola, crema d'avellana i mel amb pròpolis >> Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat

  • MeteoTaula - Formatgeria Tòrrec de Vilanova de Meià
    Escolta àudio

    MeteoTaula - Formatgeria Tòrrec de Vilanova de Meià

    El nostre convidat del MeteoTaula d'aquesta setmana, és purament artesà. Parlarem amb en Nicanor Coscollola, Formatger de la Formatgeria Tòrrec de Vilanova de Meià (La Noguera) perquè ens expliqui el secret de la creació del seu formatge de cabra. Pregunta: La formatgeria Tòrrec fa formatges de Cabra curats amb els aires d'una serralada. Quina? Premi: LOT DE MELS, gentilesa de Mels Alemany. Amb 4 pots de mel: de castanyer, farigola, crema d'avellana i mel amb pròpolis>> Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat

  • MeteoTaula - Jornades Gastronòmiques de la Galera de les Terres de l'Ebre
    Escolta àudio

    MeteoTaula - Jornades Gastronòmiques de la Galera de les Terres de l'Ebre

    Aquest cap de setmana finalitzen les Jornades Gastronòmiques de la Galera de les Terres de l'Ebre. Per conèixer tots els detalls en parlem amb Patrick Noll, propietari del restaurant Cafè del Mar de les Cases d'Alcanar; en Ivan Martin , Maitre del restaurant Noves Algues de St. Carles de la Ràpita i Pere Escobedo , propietari del restaurant Bella Cala de l'Ametlla. Pregunta: La galera és: Opció A peix blanc Opció B peix Blau Opció C Cap dels dos. És un crustaci. Premi: LOT DE MELS, gentilesa de Mels Alemany. Amb 4 pots de mel: de castanyer, farigola, crema d'avellana i mel amb pròpolis ideal pels constipats>> Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat