Meteotaula

  • MeteoTaula-Jornades del Pop i arròs del 20 Setembre al 12 Octubre
    Escolta àudio

    MeteoTaula-Jornades del Pop i arròs del 20 Setembre al 12 Octubre

    En Jordi i Joan Enric Vidal, cuiner i cap de sala del Restaurant Can Batiste de Sant Carles de la Ràpita ens endinsen en aquestes jornades del 'polp' a les Terres de l'Ebre. Ens expliquen el perquè d'aquest esdeveniment, les curiositats i les peculiaritats. L'any passat van tenir molt èxit i enguany repeteixen. Col·laboren moltíssimes empreses i entitats de la regió ebrenca; unes jornades que fan honor 100% a aquella terra. Pregunta: Fins quin dia se celebren les jornades del Pop i arròs a St. Carles de la Ràpita? Premi: LOT DE MEL, gentilesa de Mels Alemany. Amb 4 pots de mel: de romaní, taronger, mel gourmet de pell de taronja i mel amb gelea reial. >> Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat

  • MeteoTaula - Vicenç Ferré, enòleg, propietari i fundador del Celler Mas Vicenç de Cabra del Camp
    Escolta àudio

    MeteoTaula - Vicenç Ferré, enòleg, propietari i fundador del Celler Mas Vicenç de Cabra del Camp

    Vicenç Farré és un enòleg que va començar de ben petit, amb una formació consolidada i potent en el món de l'enologia. El 2005 van fundar el Celler Mas Vicenç, amb el lema 're-evolucionant' la tradició. Ens explica què vol dir aquest eslògan i quina és la seva essència. També descobrirem el VI DEL VENT: una denominació que no podia ser més escaient amb l'essència d'aquest programa: interacció de territori, paisatge, atmosfera, enologia i gastronomia. Pregunta: El Fill gran de la família Ferré on adquireix experiència i estudia? Al Priorat i al sud-est de França. Premi: LOT DE MEL, gentilesa de Mels Alemany. Amb 4 pots de mel: de romaní, taronger, mel gourmet de pell de taronja i mel amb gelea reial. >> Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat

  • MeteoTaula- ¿ "La Cuina de 1714"
    Escolta àudio

    MeteoTaula- ¿ "La Cuina de 1714"

    Aprofitant que avui és la Diada Nacional de Catalunya, en Jaume Fàbrega, Professor de Gastronomia i Enologia de l'Escola de Turisme i direcció hotelera de la UAB ens endinsa a la gastronomia a través de la història; amb el llibre de 'La Cuina de 1714'. Pregunta: Al llibre del Jaume Fàbrega hi ha un platillo d'una coneguda batalla. Quina? Premi: 1 exemplar del llibre "La cuina de 1714" historia i receptes>> Envia resposta a meteomauri@catradio.cat

  • MeteoTaula - Antic Restaurant de Sora
    Escolta àudio

    MeteoTaula - Antic Restaurant de Sora

    Avui ens endinsem gastronòmicament al Lluçanès, a través de l'Àngel Redorta i Joan Gili, cuiner i responsable de l'Antic Restaurant de Sora, on descobrirem una cuina de mercat i de temporada. Una cuina tradicional de l'àvia combinada en un entorn totalment rústic i natural. Pregunta: El menú diari de l'Antic Restaurant de Sora quin preu té?Premi:LOT DE MEL, gentilesa de Mels Alemany. Amb 4 pots de mel: de romaní, taronger, mel gourmet de pell de taronja i mel amb gelea reial.>> Envia resposta a meteomauri@catradio.cat

  • MeteoTaula - Cava 1714
    Escolta àudio

    MeteoTaula - Cava 1714

    Avui a MeteoTaula entrevistem a Jaume Llansó impulsor del cava 1714 qui ens explicarà tots els detalls d'aquest Brut Nature Reserva, un cava amb historia catalana. Pregunta: El cava 1714 esta fet amb ceps d aquella epoca? Premi: LOT DE MEL, gentilesa de Mels Alemany. Amb 4 pots de mel: de romaní, taronger, mel gourmet de pell de taronja i mel amb gelea reial >> Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat

  • MeteoTaula - Terra de tomàquets
    Escolta àudio

    MeteoTaula - Terra de tomàquets

    A MeteoTaula entrevistem a Cristina Viader, dietista, autora de les receptes del llibre "Terra de Tomàquets", on descobrirem varietats catalanes, trucs de conreu i de preparació, i les millors receptes per assaborir-los. Pregunta: A quina època tenim els millors tomàquets a Catalunya? Premi:Exemplar del Llibre "Terra de Tomàquets">> Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat

  • MeteoTaula - Celler Heretat Oller del Mas
    Escolta àudio

    MeteoTaula - Celler Heretat Oller del Mas

    Vinyes, boscos, el Castell, Montserrat, camp de golf, celler, esdeveniments, simpatia... Tot això és el que es pot sentir a Oller del Mas. Ens explica la gran oferta d'activitats i productes en Franc Margenat, propietari del celler. Pregunta: Heretat Oller a quina DO es troba? Premi: LOT DE MEL, gentilesa de Mels Alemany. Amb 4 pots de mel: de romaní, taronger, mel gourmet de pell de taronja i mel amb gelea reial >> Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat

  • MeteoTaula - Bouquet d'Alella
    Escolta àudio

    MeteoTaula - Bouquet d'Alella

    Aquesta setmana tenim la taula ben parada i acompanyada pels vins Bouquet d'Alella. Gaudirem d'ells amb el seu responsable comercial en Pau Rucabado. Pregunta: La DO Alella a quina comarca es troba? Premi: LOT DE MEL, gentilesa de Mels Alemany. Amb 4 pots de mel: de romaní, taronger, mel gourmet de pell de taronja i mel amb gelea reial >> Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat

  • MeteoTaula - Productes Pastoret
    Escolta àudio

    MeteoTaula - Productes Pastoret

    A MeteoTaula redescobrim el sabor del iogurt amb Teresa Vallès, fundadora de Pastoret i guardonada amb el premi Fidem a Dona emprenedora en la categoria d'empresa familiar. Pregunta: De quina comarca són els productes Pastoret?Premi: lot de productes Pastoret, amb una caixa variada de Capritxos de iogurt, una caixa variada de receptes de iogurt i una caixa variada de crema catalana, a entregar a domicili a partir del setembre >> Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat

  • MeteoTaula - Gran Hotel Havana
    Escolta àudio

    MeteoTaula - Gran Hotel Havana

    Aquesta setmana ens traslladem fins a la Gran Via de Barcelona per parlar de l'Hotel Havana. Entrevistem Jaume Donjo i Guillermo Olalla, director i cap de cuina del Gran Hotel Havana respectivament, que ens explicaran les diferents propostes gastronòmiques d'aquesta temporada. Pregunta: Quantes estrelles té l'Hotel Havana? Premi: Lot de mel, gentilesa de Mels Alemany. Amb 4 pots de mel: de romaní, taronger, mel gourmet de pell de taronja i mel amb gelea reial >> Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat

  • MeteoTaula - Restaurant El Pla de Granollers
    Escolta àudio

    MeteoTaula - Restaurant El Pla de Granollers

    A MeteoTaula ens traslladem fins la capital del Vallés Oriental per parlar del Restaurant El Pla de Granollers. Ho fem amb la seva propietària, la Pili Sallent qui ens explicarà gaire bé tots els secrets dels seus plats. Pregunta: El cuiner del Restaurant El Pla a banda de cuina catalana d'on mes n'ofereix? Premi:LOT DE MEL, gentilesa de Mels Alemany. Amb 4 pots de mel: de romaní, taronger, mel gourmet de pell de taronja i mel amb gelea reial >> Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat

  • MeteoTaula - Restaurant Aradi
    Escolta àudio

    MeteoTaula - Restaurant Aradi

    Ens desplacem fins a Platja d'Aro per parlar del Restaurant Aradi amb la seva propietària la Carme Hospital qui ens parlarà dels seus sopars maridats, els banquets i les diverses opcions que ofereixen al públic general. Pregunta: A quina població es troba el restaurant Aradi?Premi:LOT DE MEL, gentilesa de Mels Alemany. Amb 4 pots de mel: de romaní, taronger, mel gourmet de pell de taronja i mel amb gelea reial >> Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat

  • MeteoTaula - Celler Vila Corona
    Escolta àudio

    MeteoTaula - Celler Vila Corona

    Avui ens traslladem fins a Vilamitjana al Pallars Jussà, per entrevistar a l'Enric Vila Corona, enòleg i gerent del Celler Vila Corona qui ens explicarà tots els detalls del seu celler. Pregunta: A quina DO pertany el vi Vila Corona? Premi:LOT DE MEL, gentilesa de Mels Alemany. Amb 4 pots de mel: de romaní, taronger, mel gourmet de pell de taronja i mel amb gelea reial >> Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat RESPOSTA: La DO Costers del Segre

  • MeteoTaula - Celler Martí Fabra
    Escolta àudio

    MeteoTaula - Celler Martí Fabra

    Una masia del segle XII on es produeixen vins des de fa moltes generacions; uns terrenys pissarrosos a la serra de l'Albera on creixen unes vinyes que donen raïms d'excepcional qualitat. El resultat: vins d'un caràcter i una elegància incomparables. Descobrirem tots els secrets del Celler Martí i Fabra amb el seu propietari en Joan Fabra. Pregunta: A quina DO pertany el Celler Martí Fabra? Premi:LOT DE MEL de primavera, gentilesa de Mels Alemany. Amb 4 pots de mel: de romaní, taronger, mel gourmet de pell de taronja i mel amb gelea reial >> Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat

  • MeteoTaula - Restaurant Egg's de Gràcia
    Escolta àudio

    MeteoTaula - Restaurant Egg's de Gràcia

    Avui tenim un convidat d'estrella, ja que ens visita en Paco Pérez per parlar-nos d'un restaurant molt especial, El Restaurant Egg's de Gràcia, on tot es qüestió d'ous! Pregunta: El restaurant Eggs està especialitzat en?Premi:LOT DE MEL de primavera, gentilesa de Mels Alemany. Amb 4 pots de mel: de romaní, taronger, mel gourmet de pell de taronja i mel amb gelea reial>>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat