MeteoTaula 289 – Un pa artesanal genuí a Sant Boi de Lluçanès. Al Lluçanès, trobem un pa especial
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Engegar/AturarSilenciarPujar el volumDisminuir el volumInstruccions per interactuar amb el player
imatge

MeteoTaula 289 – Un pa artesanal genuí a Sant Boi de Lluçanès. Al Lluçanès, trobem un pa especial

MeteoTaula 289 – Un pa artesanal genuí a Sant Boi de Lluçanès. Al Lluçanès, trobem un pa especial

Al Lluçanès trobem un pa molt especial amb una massa mare que té dècades i dècades. Comptem amb el forner Dani Pla, propietari del forn Can Pujals de Sant Boi de Lluçanès, i Josep Martínez Castro, cap de Promoció i Turisme del Lluçanès, per explicar-nos les característiques d'aquest pa únic.

Pregunta: Des de quina dècada assaborim aquest pa de Sant Boi de Lluçanès?
Premi: Una ampolla de cava brut gran reserva, gentilesa d'Agustí Torelló i Mata

>>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.