MeteoTaula 232 – BOnum, un restaurant jove de Lleida amb caracter
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Engegar/AturarSilenciarPujar el volumDisminuir el volumInstruccions per interactuar amb el player
imatge

MeteoTaula 232 – BOnum, un restaurant jove de Lleida amb caracter

MeteoTaula 232 – BOnum, un restaurant jove de Lleida amb caracter

Us portem a un restaurant que no us deixarà indiferent. Ramon Tudela, un jove cuiner que ha treballat en els millors restaurant del país descarrega tota la seva experiència i caràcter per elaborar uns plats diferents i ben originals amb productes de proximitat. Descobrim què trobarem a la seva carta.

Pregunta: Quin era l'ingredient secret en el concurs en què va participar Ramon Tudela?
Premi: 1 ampolla de cava brut reserva del 2013, gentilesa de caves Agustí Torelló i Mata

>>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.