MeteoNeu

 • MeteoNeu 223 – Esquí de fons a Guils-Fontanera
  Escolta àudio

  MeteoNeu 223 – Esquí de fons a Guils-Fontanera

  Anem a l'estació de Guils Fontanera, una estació d'accés ràpid des de la capital de la Cerdanya, Puigcerdà. Una gran estació d'esquí que ha obert les portes de bat a bat a les raquetes de neu. Josep Martínez, director d'esquí de fons de Guils Fontanera, ens explica l'evolució de l'estació des que es va crear i tot el que ofereix als visitants. Pregunta: Guils Fontanera té una cota màxima situada per sobre dels 2.000 metres o per sota? Premi: un lot amb un protector solar Protextrem sport i un Protextrem Sublime, gentilesa de l'empresa Ferrer. >>Envieu la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el vostre nom, cognom i població.

 • MeteoNeu 222 – 50 anys d'esquí a Espot
  Escolta àudio

  MeteoNeu 222 – 50 anys d'esquí a Espot

  La primera estació d'esquí del Pallars, la d'Espot, celebra aniversari: fa 50 anys. Cinc dècades de transformació constant en l'evolució de l'esquí i de les instal·lacions. Bernat Baylina, responsable comercial de Skipallars, ens explica els canvis i el que hi podem trobar aquesta temporada. Pregunta: Quina estació és la més antiga del Pallars: Tavascan, Espot o Portainé? Premi: Un lot amb un protector solar Protextrem Sport i un Protextrem natural, gentilesa de l'empresa Ferrer >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • MeteoNeu 221 – Travessa d'esquí-alpinisme Open Vall Fosca
  Escolta àudio

  MeteoNeu 221 – Travessa d'esquí-alpinisme Open Vall Fosca

  L'esperit d'una travessa d'esquí i d'alpinisme en estat pur es fusionen al Pallars Jussà amb la 14a Open Vall Fosca. Centenars de corredors participaran en aquesta prova en un recorregut molt carregat de neu. Robert Romero, director de l'Open Vall Fosca, ens explica tots els detalls de la prova. Pregunta: la travessa Open Vall Fosca haurà d'ajustar el traçat en funció dels importants gruixos de neu acumulats? Premi: Un lot amb un protector solar Protextrem Sport i un Protextrem Natural, gentilesa de l'empresa Ferrer >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • MeteoNeu 220 – Promeses catalanes de l'esquí alpí
  Escolta àudio

  MeteoNeu 220 – Promeses catalanes de l'esquí alpí

  Anem a la Vall d'Aran per parlar amb dos joves corredors d'esquí alpí que amb deixat la família per l'esquí, són Ramon Barrufet i Maria Relat, de 17 i 18 anys respectivament, i coneixem la seva projecció amb un dels seus entrenadors, Miguel Mampel. Pregunta: On se celebrarà el Festival Olímpic de la Joventut? Premi: Un lot gentilesa de l'empresa Ferrer, amb un protector solar Protextrem Sport i un Protextrem Natural. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • MeteoNeu 219 – L'esquí de fons i descans a Sant Joan de l'Erm
  Escolta àudio

  MeteoNeu 219 – L'esquí de fons i descans a Sant Joan de l'Erm

  MeteoNeu 219 – L'esquí de fons a Sant Joan de l'Erm L'estació de Sant Joan de l'Erm és una de les més grans del país, amb més de 30 km esquiables. Situada a la part alta de la capçalera del riu Castellbò, hi ha un munt de recorreguts per fer, com acostar-se a Portainé. Miquel Prat, director de l'estació, ens explica aquest raconet idíl·lic del Pirineu. Pregunta: L'estació de Sant Joan de l'Erm va poder obrir per la Puríssima? Premi: Un lot gentilesa de l'empresa Ferrer, amb un protector solar protextrem sport i un protextrem natural. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • MeteoNeu 218 – L'app de les estacions d'esquí de FGC
  Escolta àudio

  MeteoNeu 218 – L'app de les estacions d'esquí de FGC

  Sis estacions d'esquí amb més de 150 km de pistes formen part del Grup FGC. Un motor econòmic a les comarques del Pirineu. Ricard Palou ens parla de tot el que podem trobar a l'app "Estacions Grup FGC". Pregunta: Totes les reserves, les compres de forfets, els paquets turístics, etc., ja es poden fer en línia o encara n'hi ha algun que no? Premi: Un lot gentilesa de l'empresa Ferrer, amb un protector solar Protextrem Sport i un Protextrem Natural. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • MeteoNeu 217 – Remuntadors, l'element vital de l'esquí alpí
  Escolta àudio

  MeteoNeu 217 – Remuntadors, l'element vital de l'esquí alpí

  Què i qui hi ha darrera dels remuntadors? Els remuntadors, que siguin ràpids, còmodes i de gran capacitat, i les mateixes pistes d'esquí són les exigències dels esquiadors. Desgranem que s'amaga al darrera d'aquestes instal·lacions amb Eduard Bretcha, director tècnic de "Teleféricos y nieve", filial de "Leitner Ropeways-Poma". Pregunta: A Catalunya, el telecadira amb més places instal·lat és de 6 places o de 8 places? Premi: Un lot gentilesa de l'empresa Ferrer, amb un protector solar protextrem sport i un protextrem natural. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • MeteoNeu 216 – El Port del Comte, una estació per a tota la família
  Escolta àudio

  MeteoNeu 216 – El Port del Comte, una estació per a tota la família

  L'estació catalana més al sud del país gaudeix aquesta temporada de neu des del primer dia amb una quantitat com feia anys que no es veia. Albert Estella, director de l'estació del Port del Comte, ens explica les grans novetats, tot el que podem trobar, i ens fa un breu balanç de la temporada. Pregunta: El Port del Comte va obrir des del principi una de les àrees més estimades pels seus esquiadors. Quina? Premi: Un lot gentilesa de l'empresa Ferrer, amb un protector solar Protextrem Sport i un Protextrem natural. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • MeteoNeu 215 – Esquí nòrdic a Lles amb una gran novetat
  Escolta àudio

  MeteoNeu 215 – Esquí nòrdic a Lles amb una gran novetat

  L'estació d'esquí de Lles, per la seva orientació i situació privilegiada, és ideal per a les famílies que volen divertir-se amb la neu en el món de l'esquí nòrdic. A més, els més experimentats poden connectar amb l'estació veïna d'Aransa. Ramon Sellés, director de l'estació d'esquí, ens dóna tots els detalls i la gran novetat de la temporada, que us sorprendrà. Pregunta: Lles és una estació de nòrdic o de fons? Premi: Un lot gentilesa de l'empresa Ferrer, amb un protector solar Protextrem Sport i un Protextrem Natural. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • MeteoNeu 214 – Ceres ecològiques per volar sobre la neu
  Escolta àudio

  MeteoNeu 214 – Ceres ecològiques per volar sobre la neu

  Marteen Sports World disposa de les úniques ceres ecològiques del món per a tot tipus d'esquí i per a totes les temperatures. Alta tecnologia aplicada a l'esquí. Guillem Capellades, director general de Marteen Sports World, ens en dóna els detalls i la seva situació en el mercat internacional. Pregunta: La cera líquida NZero, ecològica, fabricada a Catalunya, és l'única? Premi: 1 aplicador de cera líquida NZero per encerar en fred de la varietat que vulgui el guanyador: alpí, snow, muntanya o esquí de fons. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • MeteoNeu 213 – Masella, esquí de dia i de nit
  Escolta àudio

  MeteoNeu 213 – Masella, esquí de dia i de nit

  Masella està considerada la capital de l'esquí nocturn del Pirineu. Així podràs dilatar les teves jornades d'esquí. De les novetats de la temporada, de la qualitat de neu que hi ha, de les característiques dels remuntadors i de tot el que hi podràs trobar, ens en parla Xavier Nolla, director de Masella. Pregunta: Quina va ser la primera estació d'obrir aquest any de la península Ibèrica? Premi: 1 aplicador de cera líquida NZero per encerar en fred de la varietat que vulgui el guanyador: alpí, snow, muntanya o esquí de fons. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • MeteoNeu - La Vall de Nuria, esquí i molt més
  Escolta àudio

  MeteoNeu - La Vall de Nuria, esquí i molt més

  Esquiar a la Vall de Núria és un encant, perquè la natura i l'entorn fan que sigui un lloc únic, sense aglomeracions i, sobretot, sense vehicles amunt i avall. Ruth Bober, relacions públiques de Vall de Núria, ens explica les novetats de la temporada, tot el que hi podem trobar i ens fa un petit balanç de l'inici de temporada. Pregunta: Vall de Núria és una gran estació d'esquí o una petita estació d'esquí? Premi: LOT amb 4 barres de torró de 300 g, pack de selecció de mel de 40g, pack de selecció de mel amb fruits secs de 125 g, 1 pot de mel amb crema d'avellana i 1 amb pell de taronja de 250 g, gentilesa de Torrons i Mels Alemany >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • MeteoNeu 211 - Sol amb neu, alçada i fred un perill invisible
  Escolta àudio

  MeteoNeu 211 - Sol amb neu, alçada i fred un perill invisible

  Saps que el sol d'hivern amb neu és més perillós que el d'estiu. Les zones nevades, l'alçada i les temperatures baixes provoquen una falsa sensació de confort. No et descuidis mai la protecció solar. Gabriela Bacchini, bioquímica i medical advisor de laboratoris Ferrer, ens explica les causes del perills de la radiació solar, les conseqüències i que hem de tenir en compte a l'hora de comprar un protector solar. Pregunta: La neu, augmenta o disminueix l'efecte mirall amb la radiació solar? Premi: Un lot gentilesa de l'empresa Ferrer, amb un protector solar protextrem sport i un protextrem natural. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • MeteoNeu 210 – Esquí nòrdic obert per la Puríssima, Tuixent – la Vansa
  Escolta àudio

  MeteoNeu 210 – Esquí nòrdic obert per la Puríssima, Tuixent – la Vansa

  Arriba un dels moments àlgids de la temporada d'esquí, la Puríssima, amb una neu magnífica i amb totes les estacions obertes, incloses les d'esquí nòrdic. Tuixent – la Vansa va ser la primera a obrir pistes. El seu director, Alfons Ferrer, ens valora aquest inici de temporada. Pregunta: Tuixent i Lles, d'esquí nòrdic, han obert fa pocs dies. Quina va ser la primera? Premi: Forfet d'un dia per a dues persones a l'estació d'esquí nòrdic de Tuixent - La Vansa >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • MeteoNeu 209 – Arrenca la temporada de neu
  Escolta àudio

  MeteoNeu 209 – Arrenca la temporada de neu

  Les nevades dels darrers dies, sobretot les que van caure dimecres, obren la porta de la temporada d'esquí amb un pont de la Puríssima a tocar. Parlarem de les novetats de la temporada d'esquí i els esforços de les estacions amb Aureli Bisbe, director general de Baqueira-Beret i president d'Atudem. Tuixent-la Vansa obre les instal·lacions aquest dissabte, i parlem amb el seu director, Alfons Ferré. Pregunta: On ha nevat més en les últimes hores, al Pirineu de Lleida o al Pirineu de Girona? Premi: 1 aplicador de cera líquida NZero per encerar en fred de la varietat que vulgui el guanyador: alpí, snow, muntanya o esquí de fons. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.