MeteoNeu

 • Baqueira-Beret gaudeix d'una situació privilegiada per rebre les nevades atlàntiques i fa que semp
  Escolta àudio

  Baqueira-Beret gaudeix d'una situació privilegiada per rebre les nevades atlàntiques i fa que semp

  Baqueira-Beret gaudeix d'una situació privilegiada per rebre les nevades atlàntiques i fa que sempre tingui unes condicions excepcionals de neu. Josep Albós, responsable de Màrqueting, ens presenta les novetats, valora aquests primer dies d'esquí i les perspectives de la temporada. Pregunta: Té garantit el Nadal, Baqueira? Premi: Un casc de noia Elan exclusiu. Orelles toves, confortable i lleuger. Talla 50-52. gentilesa de Gregal Sports. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • MeteoNeu 261 - Masella 50 anys
  Escolta àudio

  MeteoNeu 261 - Masella 50 anys

  L'estació d'esquí de Masella, oberta des de fa 15 dies, està d'aniversari, ha arribat als 50 anys d'esquí a la Cerdanya. Xavi Nolla, director de l'estació, ens presenta la temporada d'esquí, les novetats d'aquest any i ens descobrirà alguna sorpresa. Pregunta: Quina estació ha obert primer les portes aquesta temporada, Baqueira o Masella? Premi: Un casc júnior d'orelles rígides amb colors Elan Racing. Talla 48-51, gentilesa de Gregal Sports >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • MeteoNeu 230– Allaus, predicció i balanç de la temporada
  Escolta àudio

  MeteoNeu 230– Allaus, predicció i balanç de la temporada

  Ara que ja hem arribat a la recta final d'una temporada excepcional de neu coneixerem de primera mà amb Glòria Martí, del Grup de Predicció d'Allaus de l'Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya, el nombre d'allaus de tot l'hivern i tot sobre les allaus al Pirineu. Pregunta: Quants graus té l'escala de perill d'allaus? Premi: Un lot amb un protector solar Protextrem Sport i un Protextrem Sublime, gentilesa de l'empresa Ferrer. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • MeteoNeu 229 – Les ceres NZero, referent mundial
  Escolta àudio

  MeteoNeu 229 – Les ceres NZero, referent mundial

  Lliscar sobre la neu no és només una cosa dels esquís; hi té molt a veure l'estat de la superfície. Les ceres Nzero s'han situat entre les millors del món i formen part de material d'algunes seleccions absolutes. Guillem Capellades, director de Marteen Sports World i responsable de la marca Nzero, ens ho explica tot sobre el món de les ceres i la seva importància. Pregunta: Quantes varietats de cera existeixen per cobrir les diferents especialitats d'esquí? Premi: 1 aplicador de cera líquida NZero per encerar en fred de la varietat que vulgui el guanyador >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • MeteoNeu 228– Urgències mèdiques a la neu
  Escolta àudio

  MeteoNeu 228– Urgències mèdiques a la neu

  Esquiem amb seguretat. Dos metges d'urgències que actuen a la neu, Enric Subirats i Iñigo Soteras, ens parlen de la importància del casc d'esquí, del tipus d'accidents més freqüents que podem trobar en superfícies nevades i de com s'actua en el moment que es rep una trucada d'emergència. Pregunta: L'Enric i l'Iñigo es van conèixer a la Facultat de Medicina o al Curs Anual de Rescat i Medicina de Muntanya? Premi: Un lot amb un protector solar Protextrem Sport i un Protextrem Sublime, gentilesa de l'empresa Ferrer. >>Envieu la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el vostre nom, cognom i població.

 • MeteoNeu 227 – Tavascan, un centre de neu
  Escolta àudio

  MeteoNeu 227 – Tavascan, un centre de neu

  Darrer cap de setmana d'esquí alpí a Tavascan, que tanca diumenge. Però no tanca del tot l'estació; l'esquí de fons estarà obert tota la Setmana Santa. Una estació amb tracte proper i ben familiar que t'ofereix totes les possibilitats de la neu: esquí alpí, nòrdic, snowtrac i raquetes. Pregunta: La majoria d'estacions d'esquí, aquesta temporada, va obrir a finals de novembre. Tavascan també? Premi: Un lot amb un protector solar Protextrem Sport i un Protextrem Sublime, gentilesa de l'empresa Ferrer >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • MeteoNeu 226 – Esquí nocturn a Masella
  Escolta àudio

  MeteoNeu 226 – Esquí nocturn a Masella

  13 pistes, 7 remuntadors i 420 metres. Aquestes són les xifres del domini esquiable nocturn de Masella. Xavi Nolla, director de Masella, ens fa un balanç de la temporada nocturna i ens presenta el que ens trobarem durant el que queda de temporada. Pregunta: Masella ha batut rècord històric de visitants o ja hi hagut alguna temporada semblant en els últims 5 anys? Premi: Un lot amb un protector solar Protextrem Sport i un Protextrem Sublime, gentilesa de l'empresa Ferrer >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • MeteoNeu 225 – Estació d'Esquí Virós-Vallferrera
  Escolta àudio

  MeteoNeu 225 – Estació d'Esquí Virós-Vallferrera

  Gaudim de la neu en un dels racons del país més espectacular, Vallferrera. Marc Segura ens presenta l'estació d'esquí Virós- Vallferrera, Josep Poch ens comenta els orígens de l'estació i Josep Abós ens convida a la IV Quattro Era Baishada a Baqueira-Beret Pregunta: Virós-Vallferrera és estació del Pallars Sobirà o Jussà? Premi: un lot amb els protectors solars Protextrem Sport i Protextrem Sublime, gentilesa de l'empresa Ferrer >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • MeteoNeu 224 - Boí-Taull, esquí familiar i tranquil·litat
  Escolta àudio

  MeteoNeu 224 - Boí-Taull, esquí familiar i tranquil·litat

  A l'hivern, el romànic de la Vall de Boí cedeix el protagonisme a l'estació d'esquí de Boí Taüll; el seu director, Xavier González, ens convida a descobrir l'estació d'esquí més occidental del país, tot el que hi podem trobar i les novetats de cara a la recta final de la temporada. Pregunta: Boí-Taüll és l'estació d'esquí alpí més antiga o més nova de l'Alt Pirineu? Premi: un lot amb un protector solar Protextrem Sport i un Protextrem Sublime, gentilesa de l'empresa Ferrer. >>Envieu la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el vostre nom, cognom i població.

 • MeteoNeu 223 – Esquí de fons a Guils-Fontanera
  Escolta àudio

  MeteoNeu 223 – Esquí de fons a Guils-Fontanera

  Anem a l'estació de Guils Fontanera, una estació d'accés ràpid des de la capital de la Cerdanya, Puigcerdà. Una gran estació d'esquí que ha obert les portes de bat a bat a les raquetes de neu. Josep Martínez, director d'esquí de fons de Guils Fontanera, ens explica l'evolució de l'estació des que es va crear i tot el que ofereix als visitants. Pregunta: Guils Fontanera té una cota màxima situada per sobre dels 2.000 metres o per sota? Premi: un lot amb un protector solar Protextrem sport i un Protextrem Sublime, gentilesa de l'empresa Ferrer. >>Envieu la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el vostre nom, cognom i població.

 • MeteoNeu 222 – 50 anys d'esquí a Espot
  Escolta àudio

  MeteoNeu 222 – 50 anys d'esquí a Espot

  La primera estació d'esquí del Pallars, la d'Espot, celebra aniversari: fa 50 anys. Cinc dècades de transformació constant en l'evolució de l'esquí i de les instal·lacions. Bernat Baylina, responsable comercial de Skipallars, ens explica els canvis i el que hi podem trobar aquesta temporada. Pregunta: Quina estació és la més antiga del Pallars: Tavascan, Espot o Portainé? Premi: Un lot amb un protector solar Protextrem Sport i un Protextrem natural, gentilesa de l'empresa Ferrer >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • MeteoNeu 221 – Travessa d'esquí-alpinisme Open Vall Fosca
  Escolta àudio

  MeteoNeu 221 – Travessa d'esquí-alpinisme Open Vall Fosca

  L'esperit d'una travessa d'esquí i d'alpinisme en estat pur es fusionen al Pallars Jussà amb la 14a Open Vall Fosca. Centenars de corredors participaran en aquesta prova en un recorregut molt carregat de neu. Robert Romero, director de l'Open Vall Fosca, ens explica tots els detalls de la prova. Pregunta: la travessa Open Vall Fosca haurà d'ajustar el traçat en funció dels importants gruixos de neu acumulats? Premi: Un lot amb un protector solar Protextrem Sport i un Protextrem Natural, gentilesa de l'empresa Ferrer >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • MeteoNeu 220 – Promeses catalanes de l'esquí alpí
  Escolta àudio

  MeteoNeu 220 – Promeses catalanes de l'esquí alpí

  Anem a la Vall d'Aran per parlar amb dos joves corredors d'esquí alpí que amb deixat la família per l'esquí, són Ramon Barrufet i Maria Relat, de 17 i 18 anys respectivament, i coneixem la seva projecció amb un dels seus entrenadors, Miguel Mampel. Pregunta: On se celebrarà el Festival Olímpic de la Joventut? Premi: Un lot gentilesa de l'empresa Ferrer, amb un protector solar Protextrem Sport i un Protextrem Natural. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • MeteoNeu 219 – L'esquí de fons i descans a Sant Joan de l'Erm
  Escolta àudio

  MeteoNeu 219 – L'esquí de fons i descans a Sant Joan de l'Erm

  MeteoNeu 219 – L'esquí de fons a Sant Joan de l'Erm L'estació de Sant Joan de l'Erm és una de les més grans del país, amb més de 30 km esquiables. Situada a la part alta de la capçalera del riu Castellbò, hi ha un munt de recorreguts per fer, com acostar-se a Portainé. Miquel Prat, director de l'estació, ens explica aquest raconet idíl·lic del Pirineu. Pregunta: L'estació de Sant Joan de l'Erm va poder obrir per la Puríssima? Premi: Un lot gentilesa de l'empresa Ferrer, amb un protector solar protextrem sport i un protextrem natural. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • MeteoNeu 218 – L'app de les estacions d'esquí de FGC
  Escolta àudio

  MeteoNeu 218 – L'app de les estacions d'esquí de FGC

  Sis estacions d'esquí amb més de 150 km de pistes formen part del Grup FGC. Un motor econòmic a les comarques del Pirineu. Ricard Palou ens parla de tot el que podem trobar a l'app "Estacions Grup FGC". Pregunta: Totes les reserves, les compres de forfets, els paquets turístics, etc., ja es poden fer en línia o encara n'hi ha algun que no? Premi: Un lot gentilesa de l'empresa Ferrer, amb un protector solar Protextrem Sport i un Protextrem Natural. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.