MeteoMar + MeteoTaula 153- Cuina d'arròs i peix a l'Ebre
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Engegar/AturarSilenciarPujar el volumDisminuir el volumInstruccions per interactuar amb el player
imatge

MeteoMar + MeteoTaula 153- Cuina d'arròs i peix a l'Ebre

MeteoMar + MeteoTaula 153- Cuina d'arròs i peix a l'Ebre

Hem fusionat les seccions marítima i gastronòmica del programa perquè en Màrio Vizcarro ens ha portat 3 convidats de les Terres de l'Ebre per cuinar tots plegats l'arròs i el peix. Són Imma Bòria, presidenta del Col·lectiu de Cuina de la Ràpita i propietària del restaurant Llansola; Rafael Margalef, copropietari del Molí Rafelet, i Joan Balagué, secretari de la Confraria de Pescadors. Quins són els secrets per fer aquest plat mariner? La presència dels 3 convidats no és casual, sinó que ens serveix per tractar des de tots els punts de vista aquest plat: els productors o gestors de la primera matèria (Molí Rafelet i Confraria de Pescadors) combinats amb aquells que ho converteixen en gastronomia: el restaurant Llansola.

Pregunta: perquè es diu ARROSSEJAT?
Premi: 1 lot de productes Pastoret, que s'entregaran a l'establiment més proper al vostre domicili
>> Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat