Ataquem la càrrega frigorífica per reduir la factura de l'establiment
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Engegar/AturarSilenciarPujar el volumDisminuir el volumInstruccions per interactuar amb el player
imatge

Ataquem la càrrega frigorífica per reduir la factura de l'establiment

Ataquem la càrrega frigorífica per reduir la factura de l'establiment

Els costos energètics d'un establiment dedicats a l'alimentació i restauració són elevats. Manel Rivero, gestor expert en eficiència energètica, ens descriu tot el que cal tenir en compte amb els aparells de refrigeració, la vida energètica i els plans d'estalvi. També tractem la climatització i una mica la il·luminació.

Pregunta: Què consumeix més en un comerç, tota la il·luminació o les neveres?
Premi: Un pack de dues ampolles de vi XIC BLANC i XIC VERMELL 2018: dos vins eco, del Penedès, gentilesa d'Agustí Torelló Mata.

>>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.