Quin temps farà?

 • Quin temps farà? Un cap de setmana llarg amb...
  Escolta àudio

  Quin temps farà? Un cap de setmana llarg amb...

  Foto: Ramon Baylina Pregunta: Diumenge va baixar la temperatura 5 o 20 graus en alguns observatoris? Premi: Una llauna d'oli d'oliva verge extra Kids 500 ml, gentilesa de PriorDei. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? El fred hivernal truca a la porta
  Escolta àudio

  Quin temps farà? El fred hivernal truca a la porta

  Foto: Sílvia Puig Pregunta: Durant la llevantada registrada entre dijous 18 i divendres 19, a l'observatori del Parc Natural dels Ports es van superar 200 o 300 l/m2? Premi: Una llauna d'oli d'oliva Verge Extra Kids 500 ml, gentilesa de PriorDei. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? I després de la llevantada...
  Escolta àudio

  Quin temps farà? I després de la llevantada...

  Foto: Laura Breu Pregunta: Entre diumenge 14 i dilluns 15, un observatori del massís del Montseny va superar els 200 l/m2. Quin? Premi: Una ampolla d'oli d'oliva extra verge de 250 ml aromatitzat amb all, per utilitzar amb pa torrat, arròs i pasta, gentilesa de Priordei i una llibreta de Catalunya Ràdio. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? Prepareu el paraigua
  Escolta àudio

  Quin temps farà? Prepareu el paraigua

  Foto: Rosa Maria Vilella Pregunta: Aquest cap de setmana serà protagonista a l'Atlàntic l'huracà...? Premi: Una llauna d'oli d'oliva Verge Extra Kids 500 ml, gentilesa de PriorDei. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? És temps de refredats
  Escolta àudio

  Quin temps farà? És temps de refredats

  Foto: Eduard Pujals Pregunta: La Tramuntana va arribar a valors molt elevats el passat dimarts dia 2. Quin observatori va marcar el màxim? Premi: Una llauna d'oli d'oliva Verge Extra Kids 500 ml, gentilesa de PriorDei. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? Quan arribarà el fred?
  Escolta àudio

  Quin temps farà? Quan arribarà el fred?

  Foto: Pere Riu Pregunta: El cap de setmana del 22 i 23, un observatori d'una comarca va arribar als 38 graus. De quina comarca estem parlant? Premi: Una llauna d'oli d'oliva verge extra Kids 500 ml, gentilesa de PriorDei. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? S'acomiada l'estiu amb un temps...
  Escolta àudio

  Quin temps farà? S'acomiada l'estiu amb un temps...

  Foto: Agustí Descàrrega Pregunta: Quin ha estat més fort, meteorològicament parlant: el Florence dels EUA o el Mangkhut de les Filipines? Premi: Una ampolla d'oli d'oliva extra verge de 250 ml aromatitzat amb all, gentilesa de Priordei, i una llibreta de Catalunya Ràdio. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? Tindrem un cap de setmana...
  Escolta àudio

  Quin temps farà? Tindrem un cap de setmana...

  Foto: Ferran Bosch Pregunta: Com es diu l'huracà que afecta i ha afectat els EUA? Premi: Una ampolla d'oli d'oliva extra verge de 250 ml aromatitzat amb all, per utilitzar amb pa torrat, arròs i pasta, gentilesa de Priordei, i una llibreta de Catalunya Ràdio. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? Tindrem ruixats i tempestes durant el cap de setmana?
  Escolta àudio

  Quin temps farà? Tindrem ruixats i tempestes durant el cap de setmana?

  Foto: Josep M. Corbella Pregunta: En una comarca de ponent va caure una forta tempesta el dimarts dia 4. Quina? Premi: Una ampolla d'oli d'oliva extra verge de 250 ml aromatitzat amb all, per utilitzar amb pa torrat, arròs i pasta, gentilesa de Priordei, i una llibreta de Catalunya Ràdio. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? Cap de setmana canicular?
  Escolta àudio

  Quin temps farà? Cap de setmana canicular?

  Foto: Josep Maria Corbella Pregunta: L'elevació del mar de dilluns dia 16 a les Balears, com se'n diu? Premi: Una ampolla d'oli d'oliva extra verge de 250 ml aromatitzat amb all, per utilitzar amb pa torrat, arròs i pasta, gentilesa de Priordei i una llibreta de Catalunya Ràdio. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? Cap de setmana canicular
  Escolta àudio

  Quin temps farà? Cap de setmana canicular

  Foto: Mariona Rifà Pregunta: Aquesta és la setmana de l'onada de calor. S'esperen valors rècord? Premi: Una ampolla d'oli d'oliva extra verge de 250 ml aromatitzat amb all, per utilitzar amb pa torrat, arròs i pasta, gentilesa de Priordei, i una llibreta de Catalunya Ràdio. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? Una onada de calor truca a la porta
  Escolta àudio

  Quin temps farà? Una onada de calor truca a la porta

  Foto: Martí Elías Pregunta: La Noguera Pallaresa és una conca que pertany a les conques de l'Ebre o a les conques internes de Catalunya? Premi: Una ampolla d'oli d'oliva extra verge de 250 ml aromatitzat amb all, per utilitzar amb pa torrat, arròs i pasta, gentilesa de Priordei, i una llibreta de Catalunya Ràdio >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? Cap de setmana amb canvi de mes
  Escolta àudio

  Quin temps farà? Cap de setmana amb canvi de mes

  Foto: Margarida Bonet Pregunta: A casa nostra acaba d'arribar el solstici d'estiu. Quin solstici ha arribat al sud de l'equador? Premi: Una ampolla d'oli d'oliva extra verge de 250 ml aromatitzat amb all, per utilitzar amb pa torrat, arròs i pasta, gentilesa de Priordei, i una llibreta de Catalunya Ràdio. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? Un Sant Joan...
  Escolta àudio

  Quin temps farà? Un Sant Joan...

  Foto: Jordi Rubira Pregunta: La primavera ha estat molt seca en una zona deltaica del país. Quina? Premi: Una ampolla d'oli d'oliva extra verge de 250 ml aromatitzat amb all, per utilitzar amb pa torrat, arròs i pasta, gentilesa de Priordei i una llibreta de Catalunya Ràdio. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? Tindrem un cap de setmana de platja?
  Escolta àudio

  Quin temps farà? Tindrem un cap de setmana de platja?

  Foto: César Ladra Pregunta: Digue'm un pantà del Priorat amb nivells baixos de reserves Premi: Una ampolla d'oli d'oliva extra verge de 250 ml aromatitzat amb all, per utilitzar amb pa torrat, arròs i pasta, gentilesa de Priordei, i una llibreta de Catalunya Ràdio. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.