Quin temps farà?

 • Quin temps farà? Últim cap de setmana d'octubre...
  Escolta àudio

  Quin temps farà? Últim cap de setmana d'octubre...

  Foto: Jaume Mos · Pregunta: La situació d'aquesta setmana amb temporal de pluges ha estat de mestral o de llevant? · Premi: Una ampolla d'oli d'oliva extra verge de 250 ml gentilesa de Priordei >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població

 • Quin temps farà? Dies per aprofitar, s'acosta un important canvi de temps
  Escolta àudio

  Quin temps farà? Dies per aprofitar, s'acosta un important canvi de temps

  Foto: Josep Maria Casas · Pregunta: Un país asiàtic va viure el cap de setmana del 12 i 13 d'octubre el pitjor tifó de les darrere dècades. Quin? · Premi: Una ampolla d'oli d'oliva extra verge de 250 ml gentilesa de Priordei >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? Un cap de setmana amb novetats
  Escolta àudio

  Quin temps farà? Un cap de setmana amb novetats

  Foto: Enric Brun · Pregunta: Com es diuen els núvols de la boira tècnicament? · Premi: Una ampolla d'oli d'oliva extra verge de 250 ml gentilesa de Priordei >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? I el fred, per a quan?
  Escolta àudio

  Quin temps farà? I el fred, per a quan?

  Foto: Ernest Casals · Pregunta: Som dijous 3 octubre. El Lorenzo encara té la categoria d'huracà? · Premi: Una ampolla d'oli d'oliva verge extra de 250 ml gentilesa de Priordei >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? Darrer cap de setmana de mes amb temps d'estiu o de tardor?
  Escolta àudio

  Quin temps farà? Darrer cap de setmana de mes amb temps d'estiu o de tardor?

  Foto: Sílvia Vallès · Pregunta: Quin dia va arribar la tardor? · Premi: Una ampolla d'oli d'oliva extra verge de 250 ml aromatitzat. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? Arriben pluges
  Escolta àudio

  Quin temps farà? Arriben pluges

  Foto: Dolors Agustí Pregunta: El nom popular de gota freda, té un nom acadèmic. Quin? Premi: Una ampolla d'oli d'oliva extra verge de 250 ml gentilesa de Priordei >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? Tindrem un cap de setmana que sembla estable?
  Escolta àudio

  Quin temps farà? Tindrem un cap de setmana que sembla estable?

  Foto: Carle Illa · Pregunta: Diumenge dia 8 hi va haver un petit tornado amb algunes afectacions en vehicles i infraestructura. On va ser? · Premi: Una ampolla d'oli d'oliva extra verge de 250 ml aromatitzat. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà?
  Escolta àudio

  Quin temps farà?

  Foto: Rosa M. Ballesta Pregunta: El gran huracà que va afectar sobretot les Bahames va tenir ratxes fins a 260 o 360 km/h? Premi: Una ampolla d'oli d'oliva extra verge de 250 ml gentilesa de Priordei >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? Un cap de setmana plenament estival
  Escolta àudio

  Quin temps farà? Un cap de setmana plenament estival

  Foto: Xavi Cabo · Pregunta: Diumenge a la tarda, el dia 14, va caure un fort aiguat, amb 52 l/m2, en un dels monestirs més importants de Catalunya. Quin? · Premi: Una ampolla d'oli d'oliva extra verge de 250 ml aromatitzat, gentilesa de Priordei i una gorra de Catalunya Ràdio. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? Un cap de setmana 100% estival, amb ruixats inclosos
  Escolta àudio

  Quin temps farà? Un cap de setmana 100% estival, amb ruixats inclosos

  Foto: Paco Cabanes Pregunta: Una localitat navarresa ha tingut aquesta setmana una severa inundació. Quina? Premi: Una ampolla d'oli d'oliva extra verge de 250 ml aromatitzat amb all per utilitzar amb pa torrat, arròs i pasta, gentilesa de Priordei i una gorra de Catalunya Ràdio. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? Els ingredients del primer cap de setmana de juliol
  Escolta àudio

  Quin temps farà? Els ingredients del primer cap de setmana de juliol

  Foto: Margarida Bonet Pregunta: L'estació meteorològica oficial del Meteocat que ha arribat més amunt durant l'onada de calor ha marcat: 40 graus, 44 graus o 46 graus? Premi: Una ampolla d'oli d'oliva extra verge de 250 ml aromatitzat amb all, per utilitzar amb pa torrat, arròs i pasta, gentilesa de Priordei i un bolígraf de Catalunya Ràdio. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? Una onada de calor històrica que trenca rècords
  Escolta àudio

  Quin temps farà? Una onada de calor històrica que trenca rècords

  Foto: Sílvia Vallès Pregunta: L'onada de calor africana s'ha quedat al Mediterrani o ha arribat a Centreeuropa? Premi: Una ampolla d'oli d'oliva extra verge de 250 ml aromatitzat amb all, per utilitzar amb pa torrat, arròs i pasta, gentilesa de Priordei, i un bolígraf de Catalunya Ràdio >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? S'acosta una onada de calor?
  Escolta àudio

  Quin temps farà? S'acosta una onada de calor?

  Foto: Carles Illa Pregunta: Aquest any la temperatura de l'aigua del mar és més alta o més baixa del que és habitual? Premi: Una ampolla d'oli d'oliva extra verge de 250 ml aromatitzat amb all, per utilitzar amb pa torrat, arròs i pasta, gentilesa de Priordei i un bolígraf de Catalunya Ràdio. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? La calor ve per quedar-se?
  Escolta àudio

  Quin temps farà? La calor ve per quedar-se?

  Foto: Antoni Planell Pregunta: Una profunda depressió va causar diverses víctimes mortals ara fa uns dies a la costa del golf de Biscaia. Com es deia? Premi: Una ampolla d'oli d'oliva extra verge de 250 ml aromatitzat amb all, per utilitzar amb pa torrat, arròs i pasta, gentilesa de Priordei i un bolígraf de Catalunya Ràdio. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? Tornarà la calor aquest cap de setmana?
  Escolta àudio

  Quin temps farà? Tornarà la calor aquest cap de setmana?

  Foto: Andreu Colls Pregunta: Ara que ve la calor, els termòmetres dels cotxes es disparen. Com creieu que marquen millor la temperatura, quan el vehicle està aturat o amb una velocitat alta? Premi: Una llauna d'oli d'oliva Verge Extra Kids 500 ml, gentilesa de PriorDei. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.