MeteoTerra 288 – Els blats d'abans tornen a ser d'avui
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Engegar/AturarSilenciarPujar el volumDisminuir el volumInstruccions per interactuar amb el player
imatge

MeteoTerra 288 – Els blats d'abans tornen a ser d'avui

MeteoTerra 288 – Els blats d'abans tornen a ser d'avui

Tornem a fer l'aposta pel blat de la terra, l'autòcton. L'antic blat tenia menys gluten, era molt més ric en vitamines i minerals. Jordi Puig ens ensenya la diferència entre els blats i com s'ha recuperat aquest blat antic i on es conrea.

Pregunta: Quina és la proteïna del blat que pot generar intoleràncies?
Premi: Dues Revistes Artesans "Cafès, tes i xocolates" i "Farines i Forners", més una gorra de Catalunya Ràdio.

>>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població