MeteoNeu

 • MeteoNeu 269 - Tavascan, dos en u: alpí i nòrdic
  Escolta àudio

  MeteoNeu 269 - Tavascan, dos en u: alpí i nòrdic

  En un petit racó del Pallars, fora dels eixos principals troben l'estació d'esquí de Tavascan. Un indret màgic on es respirar tranquil·litat. Carles Gómez, cap de comunicació de l'estació, ens presenta els punts forts de Tavascan i el que descobrirem aquesta temporada. Pregunta: Tavascan va ser de les primeres estacions en obrir? Premi: 1 aplicador de cera líquida NZero per encerar en fred de la varietat que vulgui el guanyador: alpí, snow, muntanya o esqui de fons. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • MeteoNeu 268 - Boi-Taüll, una immensa experiència blanca
  Escolta àudio

  MeteoNeu 268 - Boi-Taüll, una immensa experiència blanca

  Anem més amunt del romànic, cap a l'estació d'esquí de Boí-Taüll. Unes pistes per gaudir d'un gran domini esquiable, d'un entorn magnífic i, a més, d'activitats per a tota la família, tant si voleu esquiar com si no. Martí Rafel, director general de Nozar Hotels & Resorts, ens comenta les novetats de la temporada. Pregunta: Boí-Taüll té la cota mínima per sobre o per sota dels 2.000 metres? Premi: 1 aplicador de cera líquida NZero per encerar en fred de la varietat que vulgui el guanyador: alpí, snow, muntanya o esquí de fons. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • MeteoNeu 267 - Ceres ecològiques per als esquís
  Escolta àudio

  MeteoNeu 267 - Ceres ecològiques per als esquís

  Les ceres dels esquís són fonamentals per poder lliscar sobre la neu. És vital per a les competicions, però també per gaudir de la neu. Guillem Capelladedes, responsable de NZero, marca de ceres ecològiques per a esports d'hivern, ens explica la importància de les ceres i els diferents tipus que se'n fabriquen. Pregunta: La cera Nzero té origen en el petroli? Premi: 1 aplicador de cera líquida NZero per encerar en fred de la varietat que vulgui el guanyador: alpí, snow, muntanya o esquí de fons. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • MeteoNeu 266 - Esquiem al Port del Comte
  Escolta àudio

  MeteoNeu 266 - Esquiem al Port del Comte

  Ens acostem a l'estació d'esquí alpí del Solsonès, al Port del Comte. El seu director, Albert Estella, ens mostra el salt de qualitat d'aquesta estació i com notarem aquestes novetats. Pregunta: El Port del Comte és una estació amb més o menys de 25 anys d'història? Premi: Anorac d'esquí per a noia talla 38, resistent a d'aigua, gentilesa de Gregal Sports >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • MeteoNeu 265 - Aprenen a esquiar: consells i recomanacions
  Escolta àudio

  MeteoNeu 265 - Aprenen a esquiar: consells i recomanacions

  Ara que arriben les vacances de Nadal i que potser aprofiteu per passar uns dies a la neu, aquí teniu uns quants consells. Pablo Fontseré, director de l'Escola Catalana d'Esquí de la Molina, les coses que hem de tenir en compte tant si som debutants com a experts. Pregunta: Convé començar a aprendre a esquiar amb pals o sense? Premi: Funda amb logo Elan Vintage 70 anys per I-Pad Mini o per agenda, gentilesa de Gregal Sports >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • MeteoNeu 264 - Guils Fontanera, esquí de fons i més...
  Escolta àudio

  MeteoNeu 264 - Guils Fontanera, esquí de fons i més...

  L'estació d'esquí de Guils Fontanera està d'aniversari i presenta grans novetats. Josep Martínez, director de l'estació, ens explica el que podrem descobrir i fer esquiant i molt més enllà. Les raquetes de neu, un gran referent de la neu, i amb una competició d'àmbit europeu. Pregunta: Quants anys celebra aquest any Guils Fontanera? Premi: Bossa Elan per guardar i transportar 1 o 2 esquís, gentilesa de Gregal Sports >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • MeteoNeu 263 - La Molina, 75 anys del primer remuntador
  Escolta àudio

  MeteoNeu 263 - La Molina, 75 anys del primer remuntador

  En ple pont de la Puríssima, pugem a l'estació de la Molina, que aquesta temporada fa 75 anys del primer remuntador. Toni Sanmartí, director de l'estació d'esquí, ens explica què representa l'esquí per al pont dins la temporada d'esquí i les novetats de la campanya. Pregunta: Podem veure encara a la Molina el primer remuntador de fa 75 anys? Premi: Bossa Elan per portar les botes, que facilita el transport i evita embrutar el maleter del cotxe, gentilesa de Gregal Sports >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Baqueira-Beret gaudeix d'una situació privilegiada per rebre les nevades atlàntiques i fa que semp
  Escolta àudio

  Baqueira-Beret gaudeix d'una situació privilegiada per rebre les nevades atlàntiques i fa que semp

  Baqueira-Beret gaudeix d'una situació privilegiada per rebre les nevades atlàntiques i fa que sempre tingui unes condicions excepcionals de neu. Josep Albós, responsable de Màrqueting, ens presenta les novetats, valora aquests primer dies d'esquí i les perspectives de la temporada. Pregunta: Té garantit el Nadal, Baqueira? Premi: Un casc de noia Elan exclusiu. Orelles toves, confortable i lleuger. Talla 50-52. gentilesa de Gregal Sports. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • MeteoNeu 261 - Masella 50 anys
  Escolta àudio

  MeteoNeu 261 - Masella 50 anys

  L'estació d'esquí de Masella, oberta des de fa 15 dies, està d'aniversari, ha arribat als 50 anys d'esquí a la Cerdanya. Xavi Nolla, director de l'estació, ens presenta la temporada d'esquí, les novetats d'aquest any i ens descobrirà alguna sorpresa. Pregunta: Quina estació ha obert primer les portes aquesta temporada, Baqueira o Masella? Premi: Un casc júnior d'orelles rígides amb colors Elan Racing. Talla 48-51, gentilesa de Gregal Sports >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • MeteoNeu 230– Allaus, predicció i balanç de la temporada
  Escolta àudio

  MeteoNeu 230– Allaus, predicció i balanç de la temporada

  Ara que ja hem arribat a la recta final d'una temporada excepcional de neu coneixerem de primera mà amb Glòria Martí, del Grup de Predicció d'Allaus de l'Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya, el nombre d'allaus de tot l'hivern i tot sobre les allaus al Pirineu. Pregunta: Quants graus té l'escala de perill d'allaus? Premi: Un lot amb un protector solar Protextrem Sport i un Protextrem Sublime, gentilesa de l'empresa Ferrer. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • MeteoNeu 229 – Les ceres NZero, referent mundial
  Escolta àudio

  MeteoNeu 229 – Les ceres NZero, referent mundial

  Lliscar sobre la neu no és només una cosa dels esquís; hi té molt a veure l'estat de la superfície. Les ceres Nzero s'han situat entre les millors del món i formen part de material d'algunes seleccions absolutes. Guillem Capellades, director de Marteen Sports World i responsable de la marca Nzero, ens ho explica tot sobre el món de les ceres i la seva importància. Pregunta: Quantes varietats de cera existeixen per cobrir les diferents especialitats d'esquí? Premi: 1 aplicador de cera líquida NZero per encerar en fred de la varietat que vulgui el guanyador >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • MeteoNeu 228– Urgències mèdiques a la neu
  Escolta àudio

  MeteoNeu 228– Urgències mèdiques a la neu

  Esquiem amb seguretat. Dos metges d'urgències que actuen a la neu, Enric Subirats i Iñigo Soteras, ens parlen de la importància del casc d'esquí, del tipus d'accidents més freqüents que podem trobar en superfícies nevades i de com s'actua en el moment que es rep una trucada d'emergència. Pregunta: L'Enric i l'Iñigo es van conèixer a la Facultat de Medicina o al Curs Anual de Rescat i Medicina de Muntanya? Premi: Un lot amb un protector solar Protextrem Sport i un Protextrem Sublime, gentilesa de l'empresa Ferrer. >>Envieu la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el vostre nom, cognom i població.

 • MeteoNeu 227 – Tavascan, un centre de neu
  Escolta àudio

  MeteoNeu 227 – Tavascan, un centre de neu

  Darrer cap de setmana d'esquí alpí a Tavascan, que tanca diumenge. Però no tanca del tot l'estació; l'esquí de fons estarà obert tota la Setmana Santa. Una estació amb tracte proper i ben familiar que t'ofereix totes les possibilitats de la neu: esquí alpí, nòrdic, snowtrac i raquetes. Pregunta: La majoria d'estacions d'esquí, aquesta temporada, va obrir a finals de novembre. Tavascan també? Premi: Un lot amb un protector solar Protextrem Sport i un Protextrem Sublime, gentilesa de l'empresa Ferrer >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • MeteoNeu 226 – Esquí nocturn a Masella
  Escolta àudio

  MeteoNeu 226 – Esquí nocturn a Masella

  13 pistes, 7 remuntadors i 420 metres. Aquestes són les xifres del domini esquiable nocturn de Masella. Xavi Nolla, director de Masella, ens fa un balanç de la temporada nocturna i ens presenta el que ens trobarem durant el que queda de temporada. Pregunta: Masella ha batut rècord històric de visitants o ja hi hagut alguna temporada semblant en els últims 5 anys? Premi: Un lot amb un protector solar Protextrem Sport i un Protextrem Sublime, gentilesa de l'empresa Ferrer >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • MeteoNeu 225 – Estació d'Esquí Virós-Vallferrera
  Escolta àudio

  MeteoNeu 225 – Estació d'Esquí Virós-Vallferrera

  Gaudim de la neu en un dels racons del país més espectacular, Vallferrera. Marc Segura ens presenta l'estació d'esquí Virós- Vallferrera, Josep Poch ens comenta els orígens de l'estació i Josep Abós ens convida a la IV Quattro Era Baishada a Baqueira-Beret Pregunta: Virós-Vallferrera és estació del Pallars Sobirà o Jussà? Premi: un lot amb els protectors solars Protextrem Sport i Protextrem Sublime, gentilesa de l'empresa Ferrer >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.