TOTS ELS VÍDEOS

 • El món ideal de Xavier Solà no ens acaba de convèncer i acaba morint
  Veure vídeo

  El món ideal de Xavier Solà no ens acaba de convèncer i acaba morint

  Xavier Solà ha deixat clar per què no es fa un musical de "La nit dels ignorants". Li ha costat molt puntuar i finalment ha mort, com un més, com si no fos un referent de la ràdio. La mort ens iguala a tots i avui estem contents perquè hem salvat un esquerrà pèl-roig. La bona obra del dia.

 • Elisenda Roca i Maria Sherman no saben sumar
  Veure vídeo

  Elisenda Roca i Maria Sherman no saben sumar

  La lluita per la supervivència ha estat salvatge. A Maria Sherman li ha costat entrar, però quan ha guanyat els primers punts ha mirat amb violència als ulls a Elisenda Roca. Però hem de dir que ens ha caigut un mite: Elisenda Roca no sap fer la calculadora de "Cifras y letras". Però, així i tot, l'hem salvat i la Maria Sherman s'ha pogut acomiadar com volia. Tothom content

 • Jordi Pota: mag, actor, clown... tot menys cantant!
  Veure vídeo

  Jordi Pota: mag, actor, clown... tot menys cantant!

  Avui el Mag Pota ha mort als nostres estudis. No s'ha tret cap as de la màniga i al final ha estirat la pota. L'Aina ha competit molt bé i ha demostrat que la joventut està molt preparada i pot amb tot. Fins i tot amb un mag que podria fer de tot menys cantar. El món perd un mag però guanya una futura guionista. La decisió ha estat encertada.

 • Tomàs Fuentes congelaria a Walt Disney per a la nova Catalunya
  Veure vídeo

  Tomàs Fuentes congelaria a Walt Disney per a la nova Catalunya

  Tomàs Fuentes, guionista d'un programa de ràdio, s'ha salvat de "l'apocalipsi" jugant molt fort. Alfonso Martínez ha parlat del seu escrot després dels 40 anys, ha concursat molt bé, cantant molt bé i calculant, si fa o no fa. Sincerament, hem salvat el Tomàs perquè no hi ha prou guionistes a Catalunya per assumir totes les seves feines.

 • Adrià Pujol demostra que és una mica més de lletres que de números
  Veure vídeo

  Adrià Pujol demostra que és una mica més de lletres que de números

  Avui, Adrià Pujol s'ha salvat, a última hora i per algunes pressions de la Mònica, de morir a "L'apocalipsi". Això sí, el Martí l'hi ha posat molt difícil gràcies als seus dots musicals. Però ha valgut la pena matar-lo per escoltar les seves últimes paraules de Terminator. Adrià, ja que t'hem salvat, escriu la seva biografia i que acabi bé.

 • Marc Martínez: l'home que parla català amb Bruce Springsteen
  Veure vídeo

  Marc Martínez: l'home que parla català amb Bruce Springsteen

  Marc Martínez ha mort a l'estudi després d'una lluita aferrissada amb Raquel Santanera. L'empat ha sobrevolat l'estudi durant tot el programa, però finalment el coneixement de Rodalies de la Raquel ha fet decantar la balança. Marc Martínez ens ha deixat, però sempre ens quedarà la seva sèrie.

 • Ruth Jiménez toca el piano i la cara dels seus professors de piano
  Veure vídeo

  Ruth Jiménez toca el piano i la cara dels seus professors de piano

  Ruth Jiménez avui ens ha confessat que va fer caure la dentadura postissa del seu professor de piano. Carlos Aguilar ha fet tot el que ha pogut però avui no podia ser, com la seva anècdota. Tot i això, ens han deixat amb un dels capítols més calents de "Diòptries". Una mica més i cremen l'estudi. Avui ha sobreviscut una dona que té un japonès i ha mort un home que té l'assegurança de vida a nom de la seva dona.

 • Roger Mas recita la poesia més calenta de Guillem de Berguedà
  Veure vídeo

  Roger Mas recita la poesia més calenta de Guillem de Berguedà

  En Roger Mas ha arribat tard, però ha valgut la pena. La seva interpretació de Rosaura, elegant i de Solsona, ha estat espectacular. L'Aitana ha dominat en tot moment: el càlcul, les preguntes... Ha guanyat i s'ha fet justícia. I ja que està embarassada, pel preu d'una en salvem dos

 • Isma Prados, tant et cuina un plat com et toca la bateria
  Veure vídeo

  Isma Prados, tant et cuina un plat com et toca la bateria

  Isma Prados ha sobreviscut a l'apocalipsi gràcies als seus dots per al cant, la percussió i les matemàtiques. Sorprenentment, hem descobert que el coneixement de la cuina no és el seu fort. Anna Villagordo ha competit molt bé, però ha acabat morint citant Albert Pla. Això l'honora

 • Carla Lladó, directora de "Joc de Cartes", té una mort brutal a "L'apocalipsi"!
  Veure vídeo

  Carla Lladó, directora de "Joc de Cartes", té una mort brutal a "L'apocalipsi"!

  Clàudia Lladó ha mort al nostre estudi i hem salvat el Jordi Ruiz, el concursant que ha posat pitjor veu a la Rosaura. Carla Lladó ha cantat com Beyoncé durant les seves últimes hores i ha fet de meravella el paper de "pija" de l'Upper Diagonal. Però s'hi ha quedat. Ara podrà posar-se a dirigir "Joc de làpides".

 • Xavi Daura mor a "L'apocalipsi", bravo!
  Veure vídeo

  Xavi Daura mor a "L'apocalipsi", bravo!

  Xavi Daura avui ha mort a "L'apocalipsi", tot i haver cantat Mecano. O potser això és el que l'ha acabat sentenciant. El seu rival, el Xavier Vinuesa, vingut del Moianès, ha estat un gran rival. La gent d'allà dalt, ja se sap. Xavi Daura finalment ha pogut morir sabent quants testicles tenia Hitler.

 • David Verdaguer, una persona que mataria els seus amics
  Veure vídeo

  David Verdaguer, una persona que mataria els seus amics

  Avui David Verdaguer ha mostrat que la interpretació i el càlcul matemàtic no són bons amics. El seu nivell de Rosaura és inversament proporcional al seu nivell de sumar. El seu contrincant, Jordi Díaz, ha competit molt bé fent una argumentació final digna del millor populisme. I això ens ha agradat. David Verdaguer ha mort però ens ha deixat un cadàver molt atractiu.

 • Òscar Fernández i Empar Moliner; un duel a mort per 5 quilos de xocolata en pols
  Veure vídeo

  Òscar Fernández i Empar Moliner; un duel a mort per 5 quilos de xocolata en pols

  Òscar Fernández ha cantat per primer cop a l'antena catalana. I no direm que per això ha perdut, però potser una mica sí. Empar Moliner ens ha sorprès amb l'explicació del seu viatge somiat amb Albert Rivera. Òscar Fernández ha acabat morint, però gairebé és millor això que viatjar amb Boadella i haver de parar a totes les àrees de servei

 • En Peyu sap més de jardineria que Google
  Veure vídeo

  En Peyu sap més de jardineria que Google

  Avui en Peyu s'ha salvat de l'apocalipsi. L'hi ha posat molt difícil l'Elionor, que al final ha mort entre sanglots de patiment. Però la parella d'en Peyu a mig programa li ha dit que tenia problemes amb el boc, que va sortit, i l'euga, que és ben sorda. Potser l'apocalipsi, per a ell, hauria estat millor.

 • Salva Racero no és tan immortal com ell mateix canta!
  Veure vídeo

  Salva Racero no és tan immortal com ell mateix canta!

  Salva Racero ha mort avui a "L'apocalipsi". Això demostra que el seu últim disc és mentida, perquè ell no és immortal. Ha tingut un dur rival, el Jesús Mas, que ha argumentat com un veritable polític. Finalment, Salva Racero ens ha deixat i trobarem a faltar molt la seva veu. Si tragués un nou disc, el títol podria ser: "Molt mort".