TOTS ELS ÀUDIOS

 • El suplement, d'11 a 12 h - 09/02/2020
  Escolta àudio

  El suplement, d'11 a 12 h - 09/02/2020

  Com es pot fer de la millor manera possible una separació? Diumenge 09 de febrer, 6 del matí en antena Cada vegada és més habitual separar-se, però encara està estigmatitzat? Hi ha parelles que per no fer mal als fills, tot i tenir mala relació, no se separen. Què els frena? Quines conseqüències té per a les criatures? Quins són els perills que en una separació els pares posin les necessitats dels fills davant de les pròpies? Quin suport legal i emocional cal per afrontar una separació? En parlem amb la mestra Marta Butjosa, autora de "D'educar amb consciència"; la psicòloga i psicoterapeuta Milos Salgueda; l'advocada Susanna Antequera, especialista en dret civil i de família; i la filòsofa, terapeuta i membre de Matriusques Tamara Depares. Escoltarem també testimonis sobre separacions de pares i fills; "El contrapunt" de l'humorista Oriol Dalmau; els "Llibres per somiar" de Jaume Centelles i acabarem amb "Torna-la a posar" del músic José Luis Santiso. UN RESTAURANT CANÍBAL A BERLÍN Descobrim la producció llibretera de Bee Wilson, una historiadora britànica especialitzada en gastronomia i alimentació que investiga com es construeixen els gustos i tracta problemes contemporanis controvertits sobre la nostra forma de relacionar-nos amb el menjar. En parlem amb el nostre llibreter de capçalera de La Central del Raval Nacho Borraz (@librosalabrasa). El dàtil com a llaminadura i les noves tendències en edulcorants naturals (o no tant!). Ens ho explica Toni Massanés, director de la Fundació Alícia, i també sabrem com ha afectat les collites el pas del temporal Gloria. El cantant Litus rememora la seva magdalena d Proust. El crític gastronòmic Philippe Regol ens descobreix Soluna, un restaurant japonès diferent, on no serveixen sushi; i la propina la deixa Maria Costa des de Cal Rosal, al Berguedà.

 • Al Dominical parlem de les tres ces: ciència, cinema i política
  Escolta àudio

  Al Dominical parlem de les tres ces: ciència, cinema i política

  A "El suplement" no podem tancar la setmana sense fer una repassada del més sucós de l'actualitat, que en aquesta ocasió inclou Pedro Sánchez, un pangolí, Albus Dumbledore, Miquel Montoro i Ada Colau, entre d'altres.

 • Quines pel·lícules s'emportaran un Oscar?
  Escolta àudio

  Quines pel·lícules s'emportaran un Oscar?

  Poques hores abans que comenci la 92a gala dels premis Oscars, parlem sobre les pel·lícules que tenen més probabilitats de guanyar una estatueta amb Marta Ferrer, Àlex Gorina i Josep Maria Bunyol.

 • Funciona, regular el lloguer de l'habitatge?
  Escolta àudio

  Funciona, regular el lloguer de l'habitatge?

  Regular el lloguer dels pisos de la ciutat és útil? Com es fa? En parlem amb Jon Sindreu i Toni Rodon.

 • El suplement, de 10 a 11 h - 09/02/2020
  Escolta àudio

  El suplement, de 10 a 11 h - 09/02/2020

  COM ES POT FER DE LA MILLOR MANERA POSSIBLE UNA SEPARACIÓ? Diumenge 09 de febrer, 6 del matí en antena Cada vegada és més habitual separar-se, però encara està estigmatitzat? Hi ha parelles que per no fer mal als fills, tot i tenir mala relació, no se separen. Què els frena? Quines conseqüències té per a les criatures? Quins són els perills que en una separació els pares posin les necessitats dels fills davant de les pròpies? Quin suport legal i emocional cal per afrontar una separació? En parlem amb la mestra Marta Butjosa, autora de "D'educar amb consciència"; la psicòloga i psicoterapeuta Milos Salgueda; l'advocada Susanna Antequera, especialista en dret civil i de família; i la filòsofa, terapeuta i membre de Matriusques Tamara de Pares. Escoltarem també testimonis sobre separacions de pares i fills; el contrapunt de l'humorista Oriol Dalmau; els llibres per somiar del Jaume Centelles i acabarem amb "Torna-la a posar" del músic José Luis Santiso. UN RESTAURANT CANÍBAL A BERLIN Descobrim la producció llibretera de Bee Wilson, una historiadora britànica especialitzada en gastronomia i alimentació que investiga com es construeixen els gustos i tracta problemes contemporanis controvertits sobre la nostra forma de relacionar-nos amb el menjar. En parlem amb el nostre llibreter de capçalera de La Central del Raval Nacho Borraz (@librosalabrasa). El dàtil com a llaminadura i les noves tendències en edulcorants naturals (o no tant!). Ens ho explica Toni Massanés, director de la fundació Alícia, i també sabrem com ha afectat les collites el pas del temporal Glòria. El cantant Litus rememora la seva magdalena d Proust. El crític gastronòmic Philippe Regol ens descobreix Soluna, un restaurant japonès diferent, on no serveixen sushi; i la propina la deixa Maria Costa des de Cal Rosal, a El Berguedà.

 • Les enquestes, el tripartit i les famílies polítiques: la tertúlia d'"El suplement"
  Escolta àudio

  Les enquestes, el tripartit i les famílies polítiques: la tertúlia d'"El suplement"

  Analitzem l'actualitat d'aquest diumenge 9 de febrer amb Núria Orriols, Marc Molins, Oriol March i Ana Pardo de Vera.

 • Robert Palomera: "La propietària del pis ha fet la vida impossible al Cinto des del 1998"
  Escolta àudio

  Robert Palomera: "La propietària del pis ha fet la vida impossible al Cinto des del 1998"

  En Cinto és un veí de 92 anys del Camp de l'Arpa, a Barcelona. Dimarts l'intentaran desnonar del pis on viu des del 1931. Té un contracte de lloguer de renda antiga en vigor que l'Audiència de Barcelona ha declarat nul per uns retards en el pagament, que es va acabar abonant. Parlem d'aquest cas amb Robert Palomera, de l'Observatori de l'Habitatge i el Turisme del Clot.

 • El suplement, de 9 a 10 h - 09/02/2020
  Escolta àudio

  El suplement, de 9 a 10 h - 09/02/2020

  COM ES POT FER DE LA MILLOR MANERA POSSIBLE UNA SEPARACIÓ? Diumenge 09 de febrer, 6 del matí en antena Cada vegada és més habitual separar-se, però encara està estigmatitzat? Hi ha parelles que, per no fer mal als fills, tot i tenir mala relació, no se separen. Què els frena? Quines conseqüències té per a les criatures? Quins són els perills que en una separació els pares posin les necessitats dels fills davant de les pròpies? Quin suport legal i emocional cal per afrontar una separació? En parlem amb la mestra Marta Butjosa, autora de "D'educar amb consciència"; la psicòloga i psicoterapeuta Milos Salgueda; l'advocada Susanna Antequera, especialista en dret civil i de família, i la filòsofa, terapeuta i membre de Matriusques Tamara de Pares. Sentirem també testimonis sobre separacions de pares i fills, el contrapunt de l'humorista Oriol Dalmau, els llibres per somiar del Jaume Centelles i acabarem amb "Torna-la a posar", del músic José Luis Santiso. UN RESTAURANT CANÍBAL A BERLIN Descobrim la producció llibretera de Bee Wilson, una historiadora britànica especialitzada en gastronomia i alimentació que investiga com es construeixen els gustos i tracta problemes contemporanis controvertits sobre la nostra forma de relacionar-nos amb el menjar. En parlem amb el nostre llibreter de capçalera de La Central del Raval Nacho Borraz (@librosalabrasa). El dàtil com a llaminadura i les noves tendències en edulcorants naturals (o no tant!). Ens ho explica Toni Massanés, director de la fundació Alícia, i també sabrem com ha afectat les collites el pas del temporal Gloria. El cantant Litus rememora la seva magdalena de Proust. El crític gastronòmic Philippe Regol ens descobreix Soluna, un restaurant japonès diferent, on no serveixen sushi; i la propina la deixa Maria Costa des de Cal Rosal, al Berguedà.

 • La Xina: una obra d'enginyeria
  Escolta àudio

  La Xina: una obra d'enginyeria

  Com es va fundar la Xina com a país? Per què ja era una gran potència mundial fa segles? Amb en Toni Cruanyes repassem la història de la Xina.

 • El suplement, de 8 a 9 h - 09/02/2020
  Escolta àudio

  El suplement, de 8 a 9 h - 09/02/2020

  COM ES POT FER DE LA MILLOR MANERA POSSIBLE UNA SEPARACIÓ? Diumenge 09 de febrer, 6 del matí en antena Cada vegada és més habitual separar-se, però encara està estigmatitzat? Hi ha parelles que per no fer mal als fills, tot i tenir mala relació, no se separen. Què els frena? Quines conseqüències té per a les criatures? Quins són els perills que en una separació els pares posin les necessitats dels fills davant de les pròpies? Quin suport legal i emocional cal per afrontar una separació? En parlem amb la mestra Marta Butjosa, autora de "D'educar amb consciència"; la psicòloga i psicoterapeuta Milos Salgueda; l'advocada Susanna Antequera, especialista en dret civil i de família; i la filòsofa, terapeuta i membre de Matriusques Tamara Depares. Escoltarem també testimonis sobre separacions de pares i fills; "El contrapunt" de l'humorista Oriol Dalmau; els "Llibres per somiar" de Jaume Centelles i acabarem amb "Torna-la a posar", del músic José Luis Santiso. UN RESTAURANT CANÍBAL A BERLÍN Descobrim la producció llibretera de Bee Wilson, una historiadora britànica especialitzada en gastronomia i alimentació que investiga com es construeixen els gustos, i tracta problemes contemporanis controvertits sobre la nostra forma de relacionar-nos amb el menjar. En parlem amb el nostre llibreter de capçalera de La Central del Raval Nacho Borraz (@librosalabrasa). El dàtil com a llaminadura i les noves tendències en edulcorants naturals (o no tant!). Ens ho explica Toni Massanés, director de la Fundació Alícia, i també sabrem com ha afectat les collites el pas del temporal Gloria. El cantant Litus rememora la seva magdalena de Proust. El crític gastronòmic Philippe Regol ens descobreix Soluna, un restaurant japonès diferent, on no serveixen sushi; i la propina la deixa Maria Costa des de Cal Rosal, al Berguedà.

 • Escapa: "Com escrivia Safont: 'Si hem de morir, que sigui sense converses pendents'"
  Escolta àudio

  Escapa: "Com escrivia Safont: 'Si hem de morir, que sigui sense converses pendents'"

  Els Oscars i l'obra de teatre "Aquest país no descobert que no deixa tornar de les seves fronteres cap dels seus viatgers", protagonistes de la portada d'avui de Roger Escapa.

 • Què és el carboni?
  Escolta àudio

  Què és el carboni?

  Per què diem que el carboni és el maó de la vida? Què té d'especial aquest element? En parlem avui amb el Joan Anton Català.

 • El suplement, de 7 a 8 h - 09/02/2020
  Escolta àudio

  El suplement, de 7 a 8 h - 09/02/2020

  COM ES POT FER DE LA MILLOR MANERA POSSIBLE UNA SEPARACIÓ? Diumenge 09 de febrer, 6 del matí en antena Cada vegada és més habitual separar-se, però encara està estigmatitzat? Hi ha parelles que per no fer mal als fills, tot i tenir mala relació, no se separen. Què els frena? Quines conseqüències té per a les criatures? Quins són els perills que en una separació els pares posin les necessitats dels fills davant de les pròpies? Quin suport legal i emocional cal per afrontar una separació? En parlem amb la mestra Marta Butjosa, autora de "D'educar amb consciència"; la psicòloga i psicoterapeuta Milos Salgueda; l'advocada Susanna Antequera, especialista en dret civil i de família, i la filòsofa, terapeuta i membre de Matriusques Tamara de Pares. Sentirem també testimonis sobre separacions de pares i fills, el contrapunt de l'humorista Oriol Dalmau, els llibres per somiar del Jaume Centelles i acabarem amb "Torna-la a posar" del músic José Luis Santiso. UN RESTAURANT CANÍBAL A BERLIN Descobrim la producció llibretera de Bee Wilson, una historiadora britànica especialitzada en gastronomia i alimentació que investiga com es construeixen els gustos i tracta problemes contemporanis controvertits sobre la nostra forma de relacionar-nos amb el menjar. En parlem amb el nostre llibreter de capçalera de La Central del Raval Nacho Borraz (@librosalabrasa). El dàtil com a llaminadura i les noves tendències en edulcorants naturals (o no tant!). Ens ho explica Toni Massanés, director de la fundació Alícia, i també sabrem com ha afectat les collites el pas del temporal Glòria. El cantant Litus rememora la seva magdalena d Proust. El crític gastronòmic Philippe Regol ens descobreix Soluna, un restaurant japonès diferent, on no serveixen sushi; i la propina la deixa Maria Costa des de Cal Rosal, a El Berguedà.

 • El suplement, de 6 a 7 h - 09/02/2020
  Escolta àudio

  El suplement, de 6 a 7 h - 09/02/2020

  COM ES POT FER DE LA MILLOR MANERA POSSIBLE UNA SEPARACIÓ? Diumenge 09 de febrer, 6 del matí en antena Cada vegada és més habitual separar-se, però encara està estigmatitzat? Hi ha parelles que per no fer mal als fills, tot i tenir mala relació, no se separen. Què els frena? Quines conseqüències té per a les criatures? Quins són els perills que en una separació els pares posin les necessitats dels fills davant de les pròpies? Quin suport legal i emocional cal per afrontar una separació? En parlem amb la mestra Marta Butjosa, autora de "D'educar amb consciència"; la psicòloga i psicoterapeuta Milos Salgueda; l'advocada Susanna Antequera, especialista en dret civil i de família, i la filòsofa, terapeuta i membre de Matriusques Tamara de Pares. Sentirem també testimonis sobre separacions de pares i fills, el contrapunt de l'humorista Oriol Dalmau, els llibres per somiar del Jaume Centelles i acabarem amb "Torna-la a posar", del músic José Luis Santiso. UN RESTAURANT CANÍBAL A BERLIN Descobrim la producció llibretera de Bee Wilson, una historiadora britànica especialitzada en gastronomia i alimentació que investiga com es construeixen els gustos i tracta problemes contemporanis controvertits sobre la nostra forma de relacionar-nos amb el menjar. En parlem amb el nostre llibreter de capçalera de La Central del Raval Nacho Borraz (@librosalabrasa). El dàtil com a llaminadura i les noves tendències en edulcorants naturals (o no tant!). Ens ho explica Toni Massanés, director de la fundació Alícia, i també sabrem com ha afectat les collites el pas del temporal Glòria. El cantant Litus rememora la seva magdalena d Proust. El crític gastronòmic Philippe Regol ens descobreix Soluna, un restaurant japonès diferent, on no serveixen sushi; i la propina la deixa Maria Costa des de Cal Rosal, a El Berguedà.

 • El suplement, de 13 a 14 h - 08/02/2020
  Escolta àudio

  El suplement, de 13 a 14 h - 08/02/2020

  "El suplement". Ràdio amb esperit de cap de setmana. Realitza: Roger Escapa