TOTS ELS ÀUDIOS

 • El suplement, de 9 a 10 h - 09/02/2020
  Escolta àudio

  El suplement, de 9 a 10 h - 09/02/2020

  COM ES POT FER DE LA MILLOR MANERA POSSIBLE UNA SEPARACIÓ? Diumenge 09 de febrer, 6 del matí en antena Cada vegada és més habitual separar-se, però encara està estigmatitzat? Hi ha parelles que, per no fer mal als fills, tot i tenir mala relació, no se separen. Què els frena? Quines conseqüències té per a les criatures? Quins són els perills que en una separació els pares posin les necessitats dels fills davant de les pròpies? Quin suport legal i emocional cal per afrontar una separació? En parlem amb la mestra Marta Butjosa, autora de "D'educar amb consciència"; la psicòloga i psicoterapeuta Milos Salgueda; l'advocada Susanna Antequera, especialista en dret civil i de família, i la filòsofa, terapeuta i membre de Matriusques Tamara de Pares. Sentirem també testimonis sobre separacions de pares i fills, el contrapunt de l'humorista Oriol Dalmau, els llibres per somiar del Jaume Centelles i acabarem amb "Torna-la a posar", del músic José Luis Santiso. UN RESTAURANT CANÍBAL A BERLIN Descobrim la producció llibretera de Bee Wilson, una historiadora britànica especialitzada en gastronomia i alimentació que investiga com es construeixen els gustos i tracta problemes contemporanis controvertits sobre la nostra forma de relacionar-nos amb el menjar. En parlem amb el nostre llibreter de capçalera de La Central del Raval Nacho Borraz (@librosalabrasa). El dàtil com a llaminadura i les noves tendències en edulcorants naturals (o no tant!). Ens ho explica Toni Massanés, director de la fundació Alícia, i també sabrem com ha afectat les collites el pas del temporal Gloria. El cantant Litus rememora la seva magdalena de Proust. El crític gastronòmic Philippe Regol ens descobreix Soluna, un restaurant japonès diferent, on no serveixen sushi; i la propina la deixa Maria Costa des de Cal Rosal, al Berguedà.

 • La Xina: una obra d'enginyeria
  Escolta àudio

  La Xina: una obra d'enginyeria

  Com es va fundar la Xina com a país? Per què ja era una gran potència mundial fa segles? Amb en Toni Cruanyes repassem la història de la Xina.

 • El suplement, de 8 a 9 h - 09/02/2020
  Escolta àudio

  El suplement, de 8 a 9 h - 09/02/2020

  COM ES POT FER DE LA MILLOR MANERA POSSIBLE UNA SEPARACIÓ? Diumenge 09 de febrer, 6 del matí en antena Cada vegada és més habitual separar-se, però encara està estigmatitzat? Hi ha parelles que per no fer mal als fills, tot i tenir mala relació, no se separen. Què els frena? Quines conseqüències té per a les criatures? Quins són els perills que en una separació els pares posin les necessitats dels fills davant de les pròpies? Quin suport legal i emocional cal per afrontar una separació? En parlem amb la mestra Marta Butjosa, autora de "D'educar amb consciència"; la psicòloga i psicoterapeuta Milos Salgueda; l'advocada Susanna Antequera, especialista en dret civil i de família; i la filòsofa, terapeuta i membre de Matriusques Tamara Depares. Escoltarem també testimonis sobre separacions de pares i fills; "El contrapunt" de l'humorista Oriol Dalmau; els "Llibres per somiar" de Jaume Centelles i acabarem amb "Torna-la a posar", del músic José Luis Santiso. UN RESTAURANT CANÍBAL A BERLÍN Descobrim la producció llibretera de Bee Wilson, una historiadora britànica especialitzada en gastronomia i alimentació que investiga com es construeixen els gustos, i tracta problemes contemporanis controvertits sobre la nostra forma de relacionar-nos amb el menjar. En parlem amb el nostre llibreter de capçalera de La Central del Raval Nacho Borraz (@librosalabrasa). El dàtil com a llaminadura i les noves tendències en edulcorants naturals (o no tant!). Ens ho explica Toni Massanés, director de la Fundació Alícia, i també sabrem com ha afectat les collites el pas del temporal Gloria. El cantant Litus rememora la seva magdalena de Proust. El crític gastronòmic Philippe Regol ens descobreix Soluna, un restaurant japonès diferent, on no serveixen sushi; i la propina la deixa Maria Costa des de Cal Rosal, al Berguedà.

 • Escapa: "Com escrivia Safont: 'Si hem de morir, que sigui sense converses pendents'"
  Escolta àudio

  Escapa: "Com escrivia Safont: 'Si hem de morir, que sigui sense converses pendents'"

  Els Oscars i l'obra de teatre "Aquest país no descobert que no deixa tornar de les seves fronteres cap dels seus viatgers", protagonistes de la portada d'avui de Roger Escapa.

 • Què és el carboni?
  Escolta àudio

  Què és el carboni?

  Per què diem que el carboni és el maó de la vida? Què té d'especial aquest element? En parlem avui amb el Joan Anton Català.

 • El suplement, de 7 a 8 h - 09/02/2020
  Escolta àudio

  El suplement, de 7 a 8 h - 09/02/2020

  COM ES POT FER DE LA MILLOR MANERA POSSIBLE UNA SEPARACIÓ? Diumenge 09 de febrer, 6 del matí en antena Cada vegada és més habitual separar-se, però encara està estigmatitzat? Hi ha parelles que per no fer mal als fills, tot i tenir mala relació, no se separen. Què els frena? Quines conseqüències té per a les criatures? Quins són els perills que en una separació els pares posin les necessitats dels fills davant de les pròpies? Quin suport legal i emocional cal per afrontar una separació? En parlem amb la mestra Marta Butjosa, autora de "D'educar amb consciència"; la psicòloga i psicoterapeuta Milos Salgueda; l'advocada Susanna Antequera, especialista en dret civil i de família, i la filòsofa, terapeuta i membre de Matriusques Tamara de Pares. Sentirem també testimonis sobre separacions de pares i fills, el contrapunt de l'humorista Oriol Dalmau, els llibres per somiar del Jaume Centelles i acabarem amb "Torna-la a posar" del músic José Luis Santiso. UN RESTAURANT CANÍBAL A BERLIN Descobrim la producció llibretera de Bee Wilson, una historiadora britànica especialitzada en gastronomia i alimentació que investiga com es construeixen els gustos i tracta problemes contemporanis controvertits sobre la nostra forma de relacionar-nos amb el menjar. En parlem amb el nostre llibreter de capçalera de La Central del Raval Nacho Borraz (@librosalabrasa). El dàtil com a llaminadura i les noves tendències en edulcorants naturals (o no tant!). Ens ho explica Toni Massanés, director de la fundació Alícia, i també sabrem com ha afectat les collites el pas del temporal Glòria. El cantant Litus rememora la seva magdalena d Proust. El crític gastronòmic Philippe Regol ens descobreix Soluna, un restaurant japonès diferent, on no serveixen sushi; i la propina la deixa Maria Costa des de Cal Rosal, a El Berguedà.

 • El suplement, de 6 a 7 h - 09/02/2020
  Escolta àudio

  El suplement, de 6 a 7 h - 09/02/2020

  COM ES POT FER DE LA MILLOR MANERA POSSIBLE UNA SEPARACIÓ? Diumenge 09 de febrer, 6 del matí en antena Cada vegada és més habitual separar-se, però encara està estigmatitzat? Hi ha parelles que per no fer mal als fills, tot i tenir mala relació, no se separen. Què els frena? Quines conseqüències té per a les criatures? Quins són els perills que en una separació els pares posin les necessitats dels fills davant de les pròpies? Quin suport legal i emocional cal per afrontar una separació? En parlem amb la mestra Marta Butjosa, autora de "D'educar amb consciència"; la psicòloga i psicoterapeuta Milos Salgueda; l'advocada Susanna Antequera, especialista en dret civil i de família, i la filòsofa, terapeuta i membre de Matriusques Tamara de Pares. Sentirem també testimonis sobre separacions de pares i fills, el contrapunt de l'humorista Oriol Dalmau, els llibres per somiar del Jaume Centelles i acabarem amb "Torna-la a posar", del músic José Luis Santiso. UN RESTAURANT CANÍBAL A BERLIN Descobrim la producció llibretera de Bee Wilson, una historiadora britànica especialitzada en gastronomia i alimentació que investiga com es construeixen els gustos i tracta problemes contemporanis controvertits sobre la nostra forma de relacionar-nos amb el menjar. En parlem amb el nostre llibreter de capçalera de La Central del Raval Nacho Borraz (@librosalabrasa). El dàtil com a llaminadura i les noves tendències en edulcorants naturals (o no tant!). Ens ho explica Toni Massanés, director de la fundació Alícia, i també sabrem com ha afectat les collites el pas del temporal Glòria. El cantant Litus rememora la seva magdalena d Proust. El crític gastronòmic Philippe Regol ens descobreix Soluna, un restaurant japonès diferent, on no serveixen sushi; i la propina la deixa Maria Costa des de Cal Rosal, a El Berguedà.

 • El suplement, de 13 a 14 h - 08/02/2020
  Escolta àudio

  El suplement, de 13 a 14 h - 08/02/2020

  "El suplement". Ràdio amb esperit de cap de setmana. Realitza: Roger Escapa

 • Com es pot cuinar el fajol?
  Escolta àudio

  Com es pot cuinar el fajol?

  Avui, amb Pep Nogué, descobrim totes les possibilitats culinàries del fajol, acompanyats de Martina Ferrer, nutricionista.

 • Bob Marley: un home clàssic?
  Escolta àudio

  Bob Marley: un home clàssic?

  Albert Galceran i Pedro Pardo celebren el 75è aniversari del geni del reggae repassant la seva relació amb la música clàssica.

 • El suplement, de 12 a 13 h - 08/02/2020
  Escolta àudio

  El suplement, de 12 a 13 h - 08/02/2020

  "El suplement". Ràdio amb esperit de cap de setmana. Realitza: Roger Escapa

 • Gemma Herrero: "No suporto l'anunci de Palacio del Bebé"
  Escolta àudio

  Gemma Herrero: "No suporto l'anunci de Palacio del Bebé"

  Gemma Herrero i Toni Padilla continuen tenint prohibit parlar de futbol, malgrat tenir-ne ganes. I per evitar el tema, avui debaten sobre anuncis que s'enganxen, la gent que es posa dreta dins els avions i què fem quan gent que admirem comet pecats.

 • L'amor de mare de Francesc Mauri i Tito Vert!
  Escolta àudio

  L'amor de mare de Francesc Mauri i Tito Vert!

  Què feia Francesc Mauri abans de convertir-se en home del temps de Catalunya Ràdio i TV3? Sabies que ha coincidit amb Artur Mas en una platja nudista? Ho descobrim gràcies a un amic seu de tota la vida: Tito Vert.

 • El suplement, d'11 a 12 h - 08/02/2020
  Escolta àudio

  El suplement, d'11 a 12 h - 08/02/2020

  "El suplement". Ràdio amb esperit de cap de setmana. Realitza: Roger Escapa

 • Núria Graham: "Ha estat l'any més intens de la meva vida"
  Escolta àudio

  Núria Graham: "Ha estat l'any més intens de la meva vida"

  El nou disc de Núria Graham, 'Marjorie', veurà a la llum el 14 de febrer i ens el presenta en primícia a "El suplement".