TOTS ELS ÀUDIOS

 • El suplement, de 7 a 8 h - 23/02/2020
  Escolta àudio

  El suplement, de 7 a 8 h - 23/02/2020

  L'OFICI D'EDUCAR (dins d''El suplement') El PROJECTE MSCHOOLS Diumenge 23 de febrer (en antena: 6 del matí) Aquesta setmana s'ha celebrat el dia d'internet segura, per promoure un ús segur i positiu de les tecnologies digitals, especialment entre infants i joves. A "L'ofici d'educar" parlem d'un projecte que ajuda alumnes i docents a fer un ús segur, pedagògic i social del mòbil a l'aula, mSchools. És una iniciativa, gratuïta i de lliure ús, que impulsa el Mobile World Capital Barcelona en col·laboració amb la Generalitat de Catalunya, l'Ajuntament de Barcelona i el GSMA, i que promou el canvi educatiu mitjançant la tecnologia. Ja hi han participat 280.000 alumnes i ha estat premiat per la UNESCO com un dels millors projectes amb tecnologies mòbils d'arreu del món. En parlem amb el director d'mSchools, Albert Forn; Herminio Manzano, professor de l'escola Joan Pelegrí de Barcelona; Laura Díaz, professora d'ESO i Batxillerat al Centre d'Estudis Montseny de Barcelona, i Núria Sabaté, mestra i directora de l'escola Marià Fortuny de Reus. Sentirem també l'Ainhoa, el Mario, la Carla, l'Abril, el Jordi i la Hana, que ens explicaran quins projectes fan amb el mòbil a l'aula; el professor Òscar González, autor de "Tus hijos y las nuevas tecnologías", i la psicòloga Elisabet Portavella, del Mobile Free Life. Jaume Centelles ens portarà els llibres per somiar. I entre tanta tecnologia, sentirem una història a la natura amb la Cristina Gutiérrez, de la Granja, i acabarem amb "Torna-la a posar" i el músic José Luis Santiso.

 • El suplement, de 6 a 7 h - 23/02/2020
  Escolta àudio

  El suplement, de 6 a 7 h - 23/02/2020

  L'OFICI D'EDUCAR (dins d'"El suplement") El PROJECTE MSCHOOLS Diumenge 23 de febrer (en antena: 6 del matí) Aquesta setmana s'ha celebrat el Dia de la Internet Segura per promoure un ús segur i positiu de les tecnologies digitals, especialment entre infants i joves. A "L'ofici d'educar" parlem d'un projecte que ajuda alumnes i docents a fer un ús segur, pedagògic i social del mòbil a l'aula d'Mschools. És una iniciativa, gratuïta i de lliure ús, que impulsa el Mobile World Capital Barcelona en col·laboració amb la Generalitat, l'Ajuntament de Barcelona i el GSMA, i que promou el canvi educatiu mitjançant la tecnologia. Ja hi han participat 280.000 alumnes i ha estat premiat per la Unesco com un dels millors projectes amb tecnologies mòbils d'arreu del món. En parlem amb el director d'Mschools, Albert Forn; Herminio Manzano, professor de l'escola Joan Pelegrí de Barcelona; Laura Díaz, professora d'ESO i batxillerat al Centre d'Estudis Montseny de Barcelona, i Núria Sabaté, mestra i directora de l'escola Marià Fortuny de Reus. Sentirem també l'Ainhoa, el Mario, la Carla, l'Abril, el Jordi i la Hana, que ens explicaran quins projectes fan amb el mòbil a l'aula; el professor Òscar González, autor de "Tus hijos y las nuevas tecnologías", i la psicòloga Elisabet Portavella, del Mobile Free Life. Jaume Centelles ens portarà els llibres per somiar. I entre tanta tecnologia sentirem una història a la natura amb la Cristina Gutiérrez, de la Granja, i acabarem amb "Torna-la a posar" i el músic José Luis Santiso.

 • El suplement, de 13 a 14 h - 22/02/2020
  Escolta àudio

  El suplement, de 13 a 14 h - 22/02/2020

  L'espai "Mans", a les 13 hores, en directe des de Sitges per viure el Carnaval amb Aurora Carbonell, alcaldessa de Sitges; Núria Escarp, presidenta de la Comissió de Festes de Carnaval; Jordi Cubillos, expert i estudiós de cultura popular de Sitges, i Aitor Marín, director musical de Marakatú Batucada.

 • Com ho hem de fer per no passar-nos amb l'all?
  Escolta àudio

  Com ho hem de fer per no passar-nos amb l'all?

  Avui amb el Pep Nogué parlem d'un producte que és molt més que un condiment: l'all. Com l'hem de fer servir a la cuina? En parlem amb Enric Herce, cuiner, i Pere Miquel Neguit, pagès i responsable de la parada de la Boqueria Cal Neguit.

 • 210 anys del naixement de Frederic Chopin
  Escolta àudio

  210 anys del naixement de Frederic Chopin

  Avui amb "Els homes clàssics" parlem d'un dels grans compositors de la història: Frederic Chopin.

 • El suplement, de 12 a 13 h - 22/02/2020
  Escolta àudio

  El suplement, de 12 a 13 h - 22/02/2020

  L'espai "Mans", a les 13 hores en directe des de Sitges, per viure el Carnaval amb Aurora Carbonell, alcaldessa de Sitges: Núria Escarp, presidenta de la Comissió de Festes de Carnaval; Jordi Cubillos, expert i estudiós de cultura popular de Sitges, i Aitor Marín, director musical de MarakaTÚ Batucada.

 • Gemma Herrero: "Quan veus pares que han de disfressar fills, et voldries lligar les trompes"
  Escolta àudio

  Gemma Herrero: "Quan veus pares que han de disfressar fills, et voldries lligar les trompes"

  Malgrat tot el que envolta el Barça aquests dies, la Gemma Herrero i el Toni Padilla encara tenen prohibit parlar de futbol. I per evitar-ho, avui es queixen del Carnaval i dels usuaris d'avions, i ens expliquen quina ha estat la seva pitjor entrevista.

 • La Cristina Puig i la Mari es demostren el seu amor de mare
  Escolta àudio

  La Cristina Puig i la Mari es demostren el seu amor de mare

  Sabies que Cristina Puig volia ser la nova Madonna? O que havia fet proves per entrar a la Royal of Dancing de Londres? Descobrim aquests i altres secrets amb Cristina Puig i la seva mare, la Mari.

 • El suplement, d'11 a 12 h - 22/02/2020
  Escolta àudio

  El suplement, d'11 a 12 h - 22/02/2020

  L'espai "Mans", a les 13 hores, en directe des de Sitges per viure el Carnaval amb Aurora Carbonell, alcaldessa de Sitges; Núria Escarp, presidenta de la Comissió de Festes de Carnaval; Jordi Cubillos, expert i estudiós de cultura popular de Sitges, i Aitor Marín, director musical de Marakatú Batucada.

 • Enric Benito, oncòleg: "La mort no existeix, el que existeix és el procés de morir"
  Escolta àudio

  Enric Benito, oncòleg: "La mort no existeix, el que existeix és el procés de morir"

  El doctor Enric Benito és oncòleg i expert en cures pal·liatives. Ha dedicat bona part de la seva carrera a estudiar la mort i a acompanyar pacients en el procés de morir. Amb ell parlem d'un dels temes tabús de la nostra societat. Parlem de la mort, però parlem de vida.

 • Artur Segarra: Un cos esquarterat i una condemna a mort
  Escolta àudio

  Artur Segarra: Un cos esquarterat i una condemna a mort

  El gener del 2016, va aparèixer un cos esquarterat en sis parts en un riu de Bangkok, la capital de Tailàndia. Eren les restes de David Bernat, un català de 39 anys que freqüentava la ciutat per sortir-hi de festa. Pocs dies després, van detenir un altre català per l'assassinat: Artur Segarra. Què va passar? Per què ha acabat condemnat a mort?

 • El suplement, de 10 a 11 h - 22/02/2020
  Escolta àudio

  El suplement, de 10 a 11 h - 22/02/2020

  L'espai "Mans", a les 13 hores, en directe des de Sitges per viure el Carnaval amb Aurora Carbonell, alcaldessa de Sitges; Núria Escarp, presidenta de la Comissió de Festes del Carnaval; Jordi Cubillos, expert i estudiós de cultura popular de Sitges, i Aitor Marín, director musical de Marakatú Batucada.

 • Taula de diàleg, la coalició PP-Ciutadans i el Barça: La tertúlia d'"El suplement"
  Escolta àudio

  Taula de diàleg, la coalició PP-Ciutadans i el Barça: La tertúlia d'"El suplement"

  Fem tertúlia amb Oriol March, Estefanía Molina, Odei Etxearte i Nacho Corredor.

 • Xavi Campos: "Jaume Masferrer ha estat la persona que més ha manat al Barça els últims anys"
  Escolta àudio

  Xavi Campos: "Jaume Masferrer ha estat la persona que més ha manat al Barça els últims anys"

  El cap d'Esports de Catalunya Ràdio, Xavi Campos, explica les interioritats de la reunió d'ahir de la junta directiva del Barça, en la qual es va apartar del càrrec Jaume Masferrer, una de les persones de màxima confiança de Josep Maria Bartomeu.

 • Lluís Puig: "S'està vulnerant el dret a la proporcionalitat"
  Escolta àudio

  Lluís Puig: "S'està vulnerant el dret a la proporcionalitat"

  L'exconseller de Cultura Lluís Puig creu que és difícil que la setmana que ve pugui ser a l'acte que ha organitzat el Consell per la República, a Perpinyà, perquè la justícia belga li ha imposat com a mesura cautelar que no surti del país.