La tertúlia esportiva

 • "La tertúlia esportiva": Quin és el problema real del Barça?
  Escolta àudio

  "La tertúlia esportiva": Quin és el problema real del Barça?

  El mal joc del Barça durant l'última jornada de Lliga a Granada evidencia greus problemes estructurals. És culpa dels jugadors, de l'entrenador o de la directiva? És un problema de coordinació entre els jugadors? És l'edat del vestidor? Ho comentem amb Ramon Besa, redactor en cap del diari El País; Marcos López, periodista d'El Periódico; Ricard Torquemada, director de la "TDT" de Catalunya Ràdio; Danae Boronat, periodista de Movistar Futbol, i Carme Lluveras, coach de bàsquet.

 • "La tertúlia esportiva": Valverde comença a preparar el relleu generacional al Barça?
  Escolta àudio

  "La tertúlia esportiva": Valverde comença a preparar el relleu generacional al Barça?

  A "La tertúlia esportiva", hem destacat alguns aspectes del partit del Barça contra el Borussia Dortmund, a la Champions. Hem parlat del paper del jove Ansu Fati, d'un Messi a mig gas, de l'eficàcia de Ter Stegen i del futur relleu generacional d'alguns jugadors del Barça. N'hem parlat amb Oriol Domènech, periodista; Jordi Costa, realitzador del programa "Tot costa", i Natàlia Arroyo, periodista del diari Ara.

 • "La tertúlia esportiva": Coachs i tècniques de meditació, noves formes d'arribar a l'elit esportiva
  Escolta àudio

  "La tertúlia esportiva": Coachs i tècniques de meditació, noves formes d'arribar a l'elit esportiva

  A "La tertúlia esportiva", parlem del triomf de la selecció espanyola de bàsquet al Mundial de la Xina i també dels partits del Barça i l'Espanyol. Aprofundim en les noves maneres d'arribar a l'elit esportiva. Marcos López, periodista d'El Periódico; Ramon Besa, redactor en cap del diari El País; Danae Boronat, periodista de Movistar Futbol, i Carme Lluveras, "coach" de bàsquet.

 • "La tertúlia esportiva": El Barça necessita realment Neymar?
  Escolta àudio

  "La tertúlia esportiva": El Barça necessita realment Neymar?

  El Barça necessita realment Neymar? Aquest ha estat el punt de partida de "La tertúlia esportiva" d'aquest dilluns. Ens han acompanyat Ramon Besa, redactor en cap del diari El País; Ricard Torquemada, director de "LaTdT" de Catalunya Ràdio; Danae Boronat, periodista esportiva a BEIN La Liga i a Movistar Liga de Campeones; Marcos López, periodista d'El Periódico, i Carme Lluveras, "coach" de bàsquet.

 • "La tertúlia esportiva": El Mundial femení serà una flor que no farà estiu?
  Escolta àudio

  "La tertúlia esportiva": El Mundial femení serà una flor que no farà estiu?

  Els nous fitxatges del Barça en les diferents seccions i què ha suposat el Mundial de futbol femení (noves mirades, nou llenguatge...) han estat dos dels temes de "La tertúlia esportiva". N'hem parlat amb Natalia Arroyo, periodista del diari Ara, seleccionadora sub-16 de futbol femení i exjugadora de futbol; Danae Boronat, periodista esportiva a BEIN La Liga i a Movistar Liga de Campeones; Ramon Besa, redactor en cap del diari El País; Marcos López, periodista d'El Periódico, i Maria Guixà, periodista esportiva de Catalunya Ràdio.

 • "La tertúlia esportiva": Quins són els motius de l'imminent descens del Girona?
  Escolta àudio

  "La tertúlia esportiva": Quins són els motius de l'imminent descens del Girona?

  Quin ha estat l'error del Girona perquè estigui com està? S'hauria d'haver canviat d'entrenador? L'Espanyol aconseguirà anar a Europa? I el futbol del futur és el d'Anglaterra? N'hem parlat amb Ramon Besa, redactor en cap del diari El País; Dani Ballart, entrenador del CN Sant Andreu; Marcos López, periodista d'El Periódico, i Eduard Solà, redactor d'Esports a Catalunya Ràdio Girona.

 • "La tertúlia Champions": Qui és el màxim culpable de la desfeta a Anfield?
  Escolta àudio

  "La tertúlia Champions": Qui és el màxim culpable de la desfeta a Anfield?

  A "La tertúlia Champions", parlem de la derrota del Barça a Andfield contra el Liverpool. Qui és el màxim culpable de la desfeta a Anfield? Què suposa aquesta derrota? Pot tenir conseqüències? Per què s'ha produït? Es podia intuir? N'hem parlat amb Danae Boronat, periodista esportiva a BEIN La Liga i a Movistar Liga de Campeones; Laia Tudel, periodista esportiva; Jordi Costa, realitzador del programa "Tot costa", i Xavi Campos, cap d'Esports de Catalunya Ràdio.

 • "La tertúlia esportiva": Com es trenca una dinàmica negativa com la del Girona?
  Escolta àudio

  "La tertúlia esportiva": Com es trenca una dinàmica negativa com la del Girona?

  Com es pot trencar una dinàmica negativa com la del Girona a la Lliga i com poden ser més forts? Aquestes són dues de les preguntes que han aparegut avui a "La tertúlia esportiva" d'aquest dilluns. També hem parlat de bàsquet, amb la victòria de l'Uni Girona, i de motociclisme. En parlem amb Xavi Campos, cap d'esports de Catalunya Ràdio; Dani Ballart, entrenador del CN Sant Andreu; Marcos López, periodista d'El Periódico, i Josep Maria Fonalleras, periodista i escriptor.

 • "La tertúlia esportiva": Amb Messi al camp, el debat de l'estil és secundari?
  Escolta àudio

  "La tertúlia esportiva": Amb Messi al camp, el debat de l'estil és secundari?

  Aquest dijous, a "La tertúlia Champions", parlem del partit del Barça contra el Liverpool i l'actuació estel·lar de Messi. En parlem amb Jordi Costa, realitzador del programa "Tot costa"; Danae Boronat, periodista esportiva a BEIN La Liga i a Movistar Liga de Campeones; Laia Tudel, periodista esportiva, i Sergi Cutillas, comentarista esportiu. També ens han acompanyat Antoni Gelonch i Xavier Sala i Martín, com a barcelonistes.

 • "La tertúlia esportiva": Coutinho s'ha equivocat amb el seu gest al Camp Nou?
  Escolta àudio

  "La tertúlia esportiva": Coutinho s'ha equivocat amb el seu gest al Camp Nou?

  A "La tertúlia Champions", ens centrem en el partit entre el Barça i el Manchester United. Analitzem les jugades, els gols i el gest de Coutinho al Camp Nou. Ens acompanyen Jordi Costa, realitzador del programa "Tot costa"; Danae Boronat, periodista esportiva a beIN LaLiga i a Movistar Liga de Campeones; Laia Tudel, periodista esportiva, i Sergi Cutillas, comentarista esportiu.

 • "La tertúlia esportiva": El barcelonisme té massa por de no passar els quarts de la Champions?
  Escolta àudio

  "La tertúlia esportiva": El barcelonisme té massa por de no passar els quarts de la Champions?

  Només unes 35 hores abans del Barça-Manchester United dels quarts de final de la Champions, Ramon Besa, redactor en cap del diari El País; Dani Ballart, entrenador del CN Sant Andreu; Marcos López, periodista d'El Periódico, i Sònia Gelmà, realitzadora del programa "Tot costa", analitzen la situació de l'equip. També comenten l'última victòria de l'Espanyol i la derrota del Girona a Montilivi.

 • "La tertúlia esportiva": Jugant com a Old Trafford, el Barça és candidat a la Champions?
  Escolta àudio

  "La tertúlia esportiva": Jugant com a Old Trafford, el Barça és candidat a la Champions?

  A "La tertúlia esportiva", analitzem el partit d'anada entre el Manchester United i el Barça de la Champions. És fiable la línia de joc del Barça? Com definiríeu el ritme del partit? N'hem parlat amb Danae Boronat, periodista esportiva a BEIN La Liga i a Movistar Liga de Campeones; Sergi Cutillas, comentarista esportiu, i Jordi Costa, realitzador del programa "Tot costa".

 • "La tertúlia esportiva": El Barça serà capaç de fer el salt de qualitat a Old Trafford?
  Escolta àudio

  "La tertúlia esportiva": El Barça serà capaç de fer el salt de qualitat a Old Trafford?

  El Barça serà capaç de fer el salt de qualitat a Old Trafford? Un salt que va fer a Wembley, Roma i Berlín. En parlem amb Ramon Besa, redactor en cap del diari El País; Dani Ballart, entrenador del CN Sant Andreu; Marcos López, periodista d'El Periódico, i Sònia Gelmà, realitzadora del programa "Tot costa".

 • "La tertúlia esportiva": Messi acosta una mica més la Lliga
  Escolta àudio

  "La tertúlia esportiva": Messi acosta una mica més la Lliga

  A "La tertúlia esportiva", hem parlat del 10 blaugrana, del "pànic" que provoca Messi als rivals quan juga, i de la baixa forma d'alguns jugadors del Madrid. Ens han acompanyat Ramon Besa, redactor en cap del diari El País; Dani Ballart, entrenador del CN Sant Andreu; Sònia Gelmà, realitzadora del programa "Tot costa", i Marcos López, periodista d'El Periódico.

 • "La tertúlia esportiva": Messi, un jugador en mode "in crescendo"
  Escolta àudio

  "La tertúlia esportiva": Messi, un jugador en mode "in crescendo"

  El partit de l'Atlètic de Madrid i el Barça femení amb rècord d'assistència i el hat-trick de Messi al Betis-Barça són dos dels temes de "La tertúlia esportiva" d'aquest dilluns. En parlem amb Ramon Besa, redactor en cap del diari El País; Dani Ballart, entrenador del CN Sant Andreu; Marcos López, periodista d'El Periódico, i Sònia Gelmà, realitzadora del programa "Tot costa".