TOTS ELS VÍDEOS

 • Delicatessen: Concert de Terry Magson i Toni Jiménez
  Veure vídeo

  Delicatessen: Concert de Terry Magson i Toni Jiménez

  Concert Delicatessen a l'Antiga Fàbrica Damm de Barcelona amb l'enigmàtic cantautor anglès Terry Magson, el músic que hi ha al darrere del projecte Puzzle Muteson i el català Toni Jiménez amb un grapat de cançons senzilles de pop folk emocionant amb clara inspiració americana

 • Cinquè concert DeliCatessen: Joan Colomo
  Veure vídeo

  Cinquè concert DeliCatessen: Joan Colomo

  El cantautor ha estat el protagonista del cinquè concert organitzat pel programa "DeliCatessen", d'iCat.cat, dirigit i presentat per Albert Puig. Aquest és un resum de l'actuació que es va fer el dijous 11 d'abril, a les nou del vespre, a l'Antiga Fàbrica Damm de Barcelona. Sota l'epígraf "Reinventa la radiofórmula", l'artista adapta tota mena d'èxits comercials, que van de la cantant anglesa Adele fins a Raffaella Carrà, passant per Beyoncé, Mecano i Shakira.

 • 4t concert DeliCatessen (22/03/2013) - DeliCatessen
  Veure vídeo

  4t concert DeliCatessen (22/03/2013) - DeliCatessen

  El divendres 22 de març, el canal de ràdio online iCat.cat emet l'actuació del músic irlandès Adrian Crowley i de la banda catalana Cálido Home. Aquesta actuació és el quart lliurament d'un cicle de concerts selecccionats per Albert Puig, director i realitzador del programa "DeliCatessen" d'iCat.cat/Catalunya Ràdio.

 • Concert a "DeliCatessen" (08/02/2013) - iCat.cat
  Veure vídeo

  Concert a "DeliCatessen" (08/02/2013) - iCat.cat

  El projecte en solitari de Ferran Palau (cantant d'Anímic) i el britànic Neil Halstead protagonitzen el tercer Concert DeliCatessen, que va tenir lloc divendres 8 de febrer del 2013 a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm de Barcelona.