TOTS ELS ÀUDIOS

 • Catalunya vespre: Primera hora 25/02/2015
  Escolta àudio

  Catalunya vespre: Primera hora 25/02/2015

  Al "Catalunya vespre" hem explicat que els nens que facin religió a l'escola hauran d'aprendre algunes pregàries catòliques i ja no se'ls ensenyarà res d'altres confessions com la islàmica o la budista i que el Tribunal Constitucional tanca la porta al dret a decidir dels catalans. Hem sentit Artur Mas afirmant que la sentència deixa un sol camí per consultar els catalans sobre el seu futur, i són les eleccions del 27 de setembre. Mariano Rajoy subratlla que la decisió s'ha pres per unanimitat i repta el sobiranisme a proposar una reforma legal de la Carta Magna.

 • Catalunya vespre: Tercera hora 25/02/2015
  Escolta àudio

  Catalunya vespre: Tercera hora 25/02/2015

  Catalunya vespre: Tercera hora 25/02/2015

 • Llibert Ferri: "El flanc més feble de Putin és la crisi econònomica que pateix el seu país"
  Escolta àudio

  Llibert Ferri: "El flanc més feble de Putin és la crisi econònomica que pateix el seu país"

  Llibert Ferri, periodista i expert en Rússia, analitza l'alto el foc a Ucraïna i el paper de Vladímir Putin en aquest conflicte.

 • David Guzman i la cultura 25/12/2015
  Escolta àudio

  David Guzman i la cultura 25/12/2015

  David Guzman parla de la versemblança del joc de mentides als mitjans de comunicació.

 • Catalunya vespre: Primera hora 24/02/2015
  Escolta àudio

  Catalunya vespre: Primera hora 24/02/2015

  Avui un "Catalunya vespre" molt pendent del Congrés amb el debat de política general espanyola. També hem explicat que l'actuació de la Guàrdia Urbana de Barcelona en el "cas 4-F" va ser correcta, segons conclou l'informe elaborat per l'ajuntament, i que hi ha quatre detinguts a Catalunya i Melilla sospitosos de pertànyer a una xarxa de captació de jihadistes per a l'Estat Islàmic.

 • La carn picada de vaca no conté només carn de vaca...
  Escolta àudio

  La carn picada de vaca no conté només carn de vaca...

  La majoria de preparats de carn picada de vaca contenen un nivell molt elevat d'additius i no compleixen amb els requisits legals d'etiquetatge. Ho denuncia l'Organització de Consumidors i Usuaris, que ha analitzat una vintena de marques de diferents supermercats. Escolta-ho!

 • Canet Rock 2015
  Escolta àudio

  Canet Rock 2015

  El Canet Rock 2015 presentarà una banda formada per líders de grups de rock català, entre els quals Pemi Fortuny, primer cantant de Lax'n'Busto. Escolta 'Els minuts que sonen' del "Catalunya vespre" amb el Josep Martín.

 • Catalunya vespre: Primera hora 23/02/2015
  Escolta àudio

  Catalunya vespre: Primera hora 23/02/2015

  Al "Catalunya vespre" hem sentit Jordi Pujol afirmant davant la comissió d'investigació sobre corrupció al Parlament que no és un polític corrupte, mentre que la seva dona, Marta Ferrusola, ha negat haver demanat favors a la Generalitat per beneficiar els seus fills. També hem explicat que l'informe del síndic de greuges sobre el "cas 4-F" revela negligència, opacitat policial i indicis de maltractaments; que els Mossos incorporaran aquest any un centenar de pistoles elèctriques al seu cos i que el govern grec encara treballa en la llista de reformes que enviarà a la Unió Europea.

 • David Guzman i la cultura 23/02/2015
  Escolta àudio

  David Guzman i la cultura 23/02/2015

  David Guzman ens porta algunes col·laboracions d'artistes diversos.

 • Catalunya vespre: Tercera hora 23/02/2015
  Escolta àudio

  Catalunya vespre: Tercera hora 23/02/2015

  Catalunya vespre: Tercera hora 23/02/2015

 • Jorge Wagensberg: "Quan es perd el sentit crític, la mediocritat s'instal·la"
  Escolta àudio

  Jorge Wagensberg: "Quan es perd el sentit crític, la mediocritat s'instal·la"

  El físic i divulgador Jorge Wagensberg presenta el llibre de memòries "Alguns anys després", publicat a Ara Llibres.

 • Spandau Ballet a Barcelona
  Escolta àudio

  Spandau Ballet a Barcelona

  Escolta 'Els minuts que sonen' del "Catalunya vespre. El Josep Martín ens ha explicat que l'històric grup britànic Spandau Ballet, un dels més exitosos dels anys 80, actuarà el mes de juny a Barcelona. De moment, però, encara no s'ha confirmat la data ni el lloc on es farà el concert.

 • Una catifa vermella que no és vermella
  Escolta àudio

  Una catifa vermella que no és vermella

  "El gran hotel Budapest", "Birdman" i "The imitation game" són les pel·lícules que sumen més nominacions als Oscars d'aquest cap de setmana. 72 hores abans de la cerimònia, les travesses es multipliquen i l'activitat a Hollywood Boulevard es transforma per viure altre cop la nit més popular del cinema. El nostre enviat especial a Los Angeles, Xavier Vilà, ja ha trepitjat la catifa vermella, una catifa vermella que encara no és vermella...

 • Catalunya vespre: Primera hora 20/02/2015
  Escolta àudio

  Catalunya vespre: Primera hora 20/02/2015

  Al "Catalunya vespre" d'avui hem destacat que l'Eurogrup avança cap a un principi d'acord sobre el rescat de Grècia, que Mariano Rajoy posa la MAT com a exemple de cooperació i no de segregació entre territoris (referint-se al procés català) durant l'acte d'inauguració de la interconnexió elèctrica amb França i que Ucraïna recorda avui el centenar de persones massacrades ara fa un any durant les multitudinàries protestes de l'Euromaidan.

 • Catalunya vespre: Primera hora 19/02/2015
  Escolta àudio

  Catalunya vespre: Primera hora 19/02/2015

  Al "Catalunya vespre", avui amb la Montse Cuadreny i per Catalunya Informació, hem parlat d'Alemanya --que rebutja la petició de Grècia per prorrogar el rescat, que el govern grec ha presentat formalment avui--, de les acusacions de joc brut i denúncies d'irregularitats entre la primera tinent d'alcalde de Lleida, Marta Camps, i l'alcalde, Àngel Ros, després de la destitució fulminant de la també regidora d'Urbanisme, i del PP i el PSOE, que no han aconseguit el suport de cap altre partit al seu pacte contra el jihadisme, una llei que s'ha aprovat avui al Congrés. CiU s'ha abstingut.