La dèria de l'Empar Moliner

 • Empar Moliner i les eleccions als Estats Units
  Escolta àudio

  Empar Moliner i les eleccions als Estats Units

  Els Estats Units estan votant qui serà el seu nou president per als pròxims quatre anys. Les enquestes mantenen la incertesa sobre el que pot passar, tot i el lleuger avantatge que conserva la candidata demòcrata, Hillary Clinton. Abans de saber-se els resultats, l'Empar Moliner ja hi ha volgut dir la seva.

 • Empar Moliner i el carrer 9-N de Montoliu de Lleida
  Escolta àudio

  Empar Moliner i el carrer 9-N de Montoliu de Lleida

  L'Ajuntament de Montoliu, al Segrià, ha decidit posar a un carrer el nom de 9 de novembre, dedicat a la celebració de la consulta del 2014. Amb aquesta decisió, Montoliu s'ha convertit en el primer municipi de Catalunya que dedica un carrer al 9-N. La mesura ha cridat l'atenció a l'Empar Moliner perquè s'ha aprovat amb el vot favorable de l'únic regidor del PP, Eduardo Ruiz Díaz.

 • Empar Moliner i la detenció de l'alcaldessa de Berga
  Escolta àudio

  Empar Moliner i la detenció de l'alcaldessa de Berga

  Avui, a l'Empar Moliner li ha cridat l'atenció que els mossos d'esquadra hagin detingut l'alcaldessa cupaire de Berga, Montse Venturós, per portar-la a declarar al jutjat. A la sortida, Venturós ha qualificat d'insultant la seva detenció i la CUP ha demanat al govern de Junts pel SÍ que digui si vol complir ordres de la justícia espanyola o posar-se al costat dels càrrecs electes catalans investigats.

 • Empar Moliner i els deures escolars
  Escolta àudio

  Empar Moliner i els deures escolars

  Aquest cap de setmana es farà per primera vegada a l'Estat una vaga de deures escolars. La convocatòria surt de la CEAPA, la Coordinadora Espanyola d'Associacions de Pares i Mares, per pressionar a favor d'un nou sistema educatiu que impliqui la desaparició de les tasques escolars a casa. Què en deu pensar l'Empar Moliner?

 • Empar Moliner i la catalanofòbia a l'esport
  Escolta àudio

  Empar Moliner i la catalanofòbia a l'esport

  L'Empar Moliner ens ha comentat el cas del "runner" Pau Capell, a qui li van arrencar una senyera que portava a la motxilla durant una cursa, i a partir d'aquí ens ha recordat altres casos de catalanofòbia a l'esport.

 • Empar Moliner i el Tribunal (in)Constitucional?
  Escolta àudio

  Empar Moliner i el Tribunal (in)Constitucional?

  El PP ha fet una llei per reformar la llei orgànica del Tribunal Constitucional i donar a l'alt tribunal potestat per sancionar aquells que incompleixen les seves sentències. Una iniciativa que, paradoxalment, no tots els membres del TC troben constitucional. I és clar, això ha cridat l'atenció de l'Empar Moliner.

 • Empar Moliner, Vargas Llosa i Catalunya, un país petit
  Escolta àudio

  Empar Moliner, Vargas Llosa i Catalunya, un país petit

  Vargas Llosa ha dit en una entrevista a una agència alemanya que, en cas d'independència, "Cataluña sería un paisito muy menor, muy marginal y gobernado por fanáticos". Això no ha sorprès gens l'Empar Moliner, que de Vargas Llosa ja n'havia sentit d'altres de grosses.

 • Empar Moliner i la proposta de Cristina Cifuentes sobre els creuers
  Escolta àudio

  Empar Moliner i la proposta de Cristina Cifuentes sobre els creuers

  La presidenta de la comunitat de Madrid, Cristina Cifuentes, aposta per fer de la capital espanyola porta d'entrada i sortida de creuers a Espanya. La proposta de la comunitat és que els creueristes que vulguin agafar un vaixell a Barcelona, València o Màlaga i facin trànsit a Barajas passin uns dies abans o després del creuer a Madrid.

 • Empar Moliner i el cop d'ampolla als jugadors del Barça
  Escolta àudio

  Empar Moliner i el cop d'ampolla als jugadors del Barça

  El president de la Lliga de Futbol Professional, Javier Tebas, ha acusat els jugadors del Barça de fer comèdia quan els van llançar una ampolla en el partit contra el València. Una acusació massa llaminera perquè l'Empar Moliner la deixés passar.

 • Empar Moliner i el vot de les bases, segons Rodríguez Ibarra
  Escolta àudio

  Empar Moliner i el vot de les bases, segons Rodríguez Ibarra

  L'expresident d'Extremadura Juan Carlos Rodríguez Ibarra s'ha manifestat contrari a deixar en mans de la militància socialista qüestions com decidir si es dóna o no suport a la investidura de Rajoy. L'Empar Moliner ha analitzat els seus arguments i ens ha exposat aquest cas de no voler deixar votar les bases.

 • Empar Moliner i l'abstenció del PSOE després del "no és no"
  Escolta àudio

  Empar Moliner i l'abstenció del PSOE després del "no és no"

  Mariano Rajoy ja es veu de nou a La Moncloa i celebra la decisió del PSOE de facilitar la seva investidura, que qualifica de raonable. El líder del PP ha evitat, però, el to triomfalista i ha ofert als socialistes mà estesa per arribar a grans pactes d'estat i fins i tot a canviar algunes de les lleis més polèmiques aprovades pel seu executiu. L'Empar Moliner ens ha recordat que no fa gaire, al PSOE, es deia allò de "no és no".

 • Empar Moliner i la patacada de l'estàtua de Franco
  Escolta àudio

  Empar Moliner i la patacada de l'estàtua de Franco

  L'Ajuntament de Barcelona ha decidit retirar definitivament les estàtues de de l'exposició de denúncia del franquisme després que aquesta matinada l'estàtua de Franco ha anat per terra. L'Empar Moliner n'havia de parlar sí o sí.

 • Empar Moliner i les fel·lacions de Madonna
  Escolta àudio

  Empar Moliner i les fel·lacions de Madonna

  En un concert al Madison Square Garden de Nova York, Madonna ha promès fer una fel·lació a aquells que votin Hillary Clinton. Un oferiment massa llaminer perquè l'Empar Moliner el deixés passar sense comentari.

 • Empar Moliner i la violència masclista
  Escolta àudio

  Empar Moliner i la violència masclista

  L'Estefany era una veïna de la localitat d'Olivares, a Sevilla, que va ser assassinada per la seva parella. Al seu homenatge, l'Ajuntament de la localitat va llegir textualment: "la corta vida de Estefany es ejemplo de vida de sacrificio, de heroína, de saber cómo callar, de aguantar que le peguen, que la humillen". I l'Empar Moliner ha tret foc pels queixals.

 • Empar Moliner i la disjuntiva del PSOE
  Escolta àudio

  Empar Moliner i la disjuntiva del PSOE

  El PSOE ha de triar entre canvi o casta. O això ha dit la gestora del partit, que ha plantejat als seus diputats i senadors que el dilema és: o abstenció a Rajoy o terceres eleccions. I això, a l'Empar Moliner, li ha cridat l'atenció.