La dèria de l'Empar Moliner

 • Empar Moliner i les injúries a la corona
  Escolta àudio

  Empar Moliner i les injúries a la corona

  Els mossos d'Esquadra han començat a detenir els joves de la CUP i del seu entorn acusats d'haver cremat fotos del rei i que no van voler anar a declarar a Madrid. D'altra banda, demà està previst que l'Audiència Nacional jutgi una dona que hauria insultat la reina Letícia a les xarxes socials. Tot plegat ha inspirat l'Empar Moliner per parlar de les injúries a la corona.

 • Empar Moliner i les paneres de Nadal
  Escolta àudio

  Empar Moliner i les paneres de Nadal

  "Les empreses estan obligades a donar als seus treballadors les tradicionals paneres de Nadal". Així ho estableix una sentència del Tribunal Suprem que crea jurisprudència. El Suprem qualifica aquest benefici de dret adquirit i per això determina que s'ha de mantenir encara que les empreses passin per una situació econòmica dolenta. A l'Empar Moliner tot plegat no li ha passat desapercebut i ha reclamat la seva panera.

 • Empar Moliner i el "Catalan poop log of Christmas"
  Escolta àudio

  Empar Moliner i el "Catalan poop log of Christmas"

  Al programa "Saturday Night Live", un popular "Late show" dels Estats Units, l'actriu Kate McKinnon ha protagonitzat una secció sobre tradicions nadalenques. L'actriu de Nova York ha reconegut que li agraden les tradicions internacionals i especialment una que es fa a Catalunya i que ha batejat com el "Catalan poop log of Christmas". I a l'Empar Moliner li ha cridat l'atenció aquesta menció a la tradició de fer cagar el tió.

 • Empar Moliner i el pont de la Constitució
  Escolta àudio

  Empar Moliner i el pont de la Constitució

  Al "Catalunya migdia" encara estem esperant l'Empar Moliner. On és? Ha decidit fer el pont de la Constitució? Li hem trucat per saber-ho.

 • Empar Moliner i la lletra de l'himne espanyol
  Escolta àudio

  Empar Moliner i la lletra de l'himne espanyol

  Avui s'ha registrat al Congrés la lletra proposada per a l'himne espanyol composta per l'autor madrileny Víctor Lago. La proposta s'ha fet acompanyada d'11.500 signatures que donen suport al text. Una lletra que l'Empar Moliner s'ha estudiat de dalt a baix.

 • Empar Moliner i l'EGM
  Escolta àudio

  Empar Moliner i l'EGM

  Catalunya Ràdio és l'emissora que més creix en la darrera onada de l'EGM que s'ha fet pública avui. 557.000 oients escolten cada dia l'emissora, i respecte a l'última onada, hi ha hagut un increment de 37.000 oients. El "Catalunya migdia" acumula 110.000 oients diaris. Davant d'aquestes xifres, el director de Catalunya Ràdio, Saül Gordillo, ha dit que aquestes dades avalen les noves apostes de l'emissora. Però l'Empar Moliner n'ha preferit fer la seva particular lectura.

 • Empar Moliner i els senyals de trànsit monolingües
  Escolta àudio

  Empar Moliner i els senyals de trànsit monolingües

  Zary Frías és una dona de 44 anys que s'ha fet famosa després de quedar atrapada damunt del seu cotxe quan aquest es va inundar en una carretera del port de Sagunt. Les imatges de la Zary dreta sobre el sostre del cotxe esperant ser rescatada s'han fet virals i han inspirat desenes de mems a les xarxes socials. Passat el mal tràngol, Zary Frías ha denunciat que es va abocar a la zona inundada amb el cotxe perquè la carretera no estava tallada no hi havia cap senyalització que advertís del perill. Però la cirereta de la història l'ha posat el Direcció General de Trànsit, que ha afirmat que sí que hi ha una indicació que alerta de la zona inundable, però que només està en valencià, i incompleix, doncs, el bilingüisme a què obliga la llei de trànsit.

 • Empar Moliner i el germà de Pablo Casado
  Escolta àudio

  Empar Moliner i el germà de Pablo Casado

  El vicesecretari de Comunicació del PP, Pablo Casado, ha comparat la feina del seu germà metge amb la de les dones de la neteja d'uns hotels. En una xerrada al Club Siglo XXI, una treballadora va lamentar que hagin de netejar 400 habitacions al mes per cobrar 800 euros. Davant d'això, la dona va preguntar a Casado que si l'economia va tan bé, per què les cambreres de pis cobren només dos euros per netejar cada habitació. I Casado va comparar aquestes xifres amb les consultes que pot fer el seu germà que és metge en un hospital públic.

 • Empar Moliner i el Suite Festival
  Escolta àudio

  Empar Moliner i el Suite Festival

  Quan ha sentit el cartell del Suite Festival, amb Humberto Tozzi i Bertín Osborne, entre d'altres, a l'Empar Moliner li ha canviat la cara. Ja frisa per comprar les entrades i ens ha explicat per què.

 • Empar Moliner i la mort de Rita Barberá
  Escolta àudio

  Empar Moliner i la mort de Rita Barberá

  Ha mort la senadora i exalcaldessa de València Rita Barberá. L'exdirigent del PP ha tingut un infart als 68 anys en un hotel de Madrid. Amb ell desapareix una política controvertida, però que durant molt temps també va ser l'alcaldessa més popular de València. L'Empar Moliner hi ha dit la seva.

 • Empar Moliner i Petrarca a ritme de Justin Bieber
  Escolta àudio

  Empar Moliner i Petrarca a ritme de Justin Bieber

  Com sonarien els poemes de Petrarca a ritme de Justin Bieber? L'Empar Moliner no només s'ha fet la pregunta, sinó que ens n'ha posat un exemple pràctic.

 • Empar Moliner i el nomenament d'Enric Millo com a delegat del govern espanyol
  Escolta àudio

  Empar Moliner i el nomenament d'Enric Millo com a delegat del govern espanyol

  En la seva presa de possessió com a nou delegat del govern espanyol a Catalunya, Enric Millo s'ofereix de pont de diàleg i d'acostament entre Catalunya i l'Estat, i a canvi demana respecte a la llei. L'acte l'ha presidit la vicepresidenta del govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría, i també hi eren el conseller Romeva i l'alcaldessa Colau. L'Empar Moliner no hi ha anat, però està molt contenta.

 • Empar Moliner i (entre altres coses) la confusió amb les lletres de cançons
  Escolta àudio

  Empar Moliner i (entre altres coses) la confusió amb les lletres de cançons

  L'Empar Moliner ens ha parlat de la confusió que provoquen algunes lletres de cançons. Però també ha tingut temps de comentar el nomenament d'Enric Millo com a nou delegat del govern espanyol a Catalunya i de parlar del reciclatge d'escombraries.

 • Empar Moliner i el carrer 9-N sense sortida de Montoliu
  Escolta àudio

  Empar Moliner i el carrer 9-N sense sortida de Montoliu

  El carrer 9-N de Montoliu de Lleida sembla que és un carrer sense sortida i això ha provocat les lectures humorístiques segons les quals el procés és un cul-de-sac i que l'única manera de tirar endavant és fer marxa enrere. I és clar, l'Empar Moliner això no ho podia deixar sense comentari.

 • Empar Moliner i el patrocini de Rakuten al Barça
  Escolta àudio

  Empar Moliner i el patrocini de Rakuten al Barça

  Rakuten serà el nou patrocinador principal del Barça a partir de la temporada que ve. L'acord és per quatre anys i la multinacional japonesa pagarà un total més de 60 milions l'any entre fixos i variables. Però què li ha cridat l'atenció a l'Empar Moliner d'aquest acord?