La dèria de l'Empar Moliner

 • Empar Moliner i la "comptabilitat extracomptable" de Bárcenas
  Escolta àudio

  Empar Moliner i la "comptabilitat extracomptable" de Bárcenas

  En el judici del cas Gürtel, l'extresorer del PP Luis Bárcenas ha reconegut que el partit tenia una caixa B. Ell, però no li ha dit així. Ha parlat de "comptabilitat extracomptable", una expressió que ha cridat força l'atenció a l'Empar Moliner.

 • Empar Moliner i el sexe a les notícies
  Escolta àudio

  Empar Moliner i el sexe a les notícies

  El president Carles Puigdemont fent tuits on diu: "A fons i fins al final"... Suposades perversions sexuals de Donald Trump... Mònica Terribas parlant de "les pilotes de Piqué"... Avui a les notícies, l'Empar Moliner hi troba sexe per tot arreu.

 • Empar Moliner i el regidor del PP a "Gran Hermano VIP"
  Escolta àudio

  Empar Moliner i el regidor del PP a "Gran Hermano VIP"

  Sergio Ayala és un regidor del Grup Municipal del Partit Popular de l'Ajuntament de Medina del Campo, a Valladolid. Però des de diumenge, Ayala és un dels concursants de la cinquena edició del programa televisiu "Gran Hermano VIP". I l'Empar Moliner no veu clar que els populars li hagin demanat que retorni l'acta de regidor i abandoni el consistori.

 • Empar Moliner, el fred i els refugiats
  Escolta àudio

  Empar Moliner, el fred i els refugiats

  L'Empar Moliner està indignada perquè l'onada de fred que afecta l'Europa continental ha causat prop de trenta morts arreu del continent i ha afectat els sectors més vulnerables de la societat europea. Entre aquests col·lectius cal incloure-hi també els refugiats.

 • Empar Moliner i els tres desitjos de Nadal
  Escolta àudio

  Empar Moliner i els tres desitjos de Nadal

  L'Empar Moliner té tres desitjos de Nadal per a l'equip del programa: que escoltin música, que tinguin una criatura a prop i que mengin i beguin pensant en el miracle que és la idea de la cuina.

 • Empar Moliner i la grossa de Nadal
  Escolta àudio

  Empar Moliner i la grossa de Nadal

  40 milions de la grossa de Nadal han tocat a Catalunya, tot i que inicialment es deia que havia tocat íntegrament a Madrid. Així és com s'explica breument, però l'Empar Moliner ha buscat la manera de treure més punta a la notícia.

 • Empar Moliner i la rifa de Nadal
  Escolta àudio

  Empar Moliner i la rifa de Nadal

  Falten poques hores pel sorteig de Nadal i l'Empar Moliner ha volgut fer una mirada enrere per recordar alguns moments destacats d'aquesta rifa, una de les més esperades de l'any.

 • Empar Moliner i les nadales
  Escolta àudio

  Empar Moliner i les nadales

  Coincidint amb l'estrena de la nadala de Catalunya Ràdio i TV3, interpretada per grup Buhos, l'Empar Moliner ens fa la seva particular reflexió sobre aquestes cançons tan representatives de les festes nadalenques.

 • Empar Moliner i els insults entre Barça i Espanyol
  Escolta àudio

  Empar Moliner i els insults entre Barça i Espanyol

  Aquest cap de setmana s'ha jugat el derbi de futbol entre el Barça i l'Espanyol, que al marge de l'aspecte futbolístic s'ha tornat a caracteritzar per les pancartes ofensives i els insults des de la grada. L'Empar Moliner s'ha aturat en aquesta vessant extraesportiva de la rivalitat entre els seguidors de tots dos clubs.

 • Empar Moliner i l'humor a Ràdio Rubí
  Escolta àudio

  Empar Moliner i l'humor a Ràdio Rubí

  L'equip del programa "L'oasi jove" de Ràdio Rubí ha denunciat que s'ha cancel·lat l'espai per a la sàtira que s'hi va fer sobre el cas de transfuguisme a l'Ajuntament de la ciutat. En canvi, el govern municipal ha justificat la decisió per la "falta de pluralitat". Ens ho ha explicat l'Empar Moliner.

 • Empar Moliner i l'embriaguesa de Touré Yaya
  Escolta àudio

  Empar Moliner i l'embriaguesa de Touré Yaya

  Al jugador de futbol Touré Yaya l'han multat i li han retirat el carnet per conduir borratxo. Ell, però, diu que com a bon musulmà no ha tastat mai l'alcohol i que no sap com pot haver donat positiu. Quan ha vist aquesta notícia, a l'Empar Moliner els ulls li han fet pampallugues.

 • Empar Moliner i el pla de caça del govern
  Escolta àudio

  Empar Moliner i el pla de caça del govern

  El govern ha impulsat un pla per prevenir riscos i danys produïts per espècies cinegètiques a les carreteres o els camps agrícoles. L'objectiu és fer front a l'increment descontrolat de fauna salvatge com a conseqüència de la reducció de l'activitat de caça. L'Empar Moliner hi està d'acord, però no del tot.

 • Empar Moliner i l'anglès de Mariano Rajoy
  Escolta àudio

  Empar Moliner i l'anglès de Mariano Rajoy

  Segons un comunicat difós per La Moncloa, ahir a la tarda Rajoy i Trump van parlar durant uns 20 minuts, sobretot de la lluita global contra el terrorisme i d'aspectes relacionats amb la política de seguretat i defensa. L'Empar Moliner s'ha preguntat com ho van fer, tenint en compte el "domini" que el president espanyol té de l'anglès.

 • Empar Moliner i les injúries a la corona
  Escolta àudio

  Empar Moliner i les injúries a la corona

  Els mossos d'Esquadra han començat a detenir els joves de la CUP i del seu entorn acusats d'haver cremat fotos del rei i que no van voler anar a declarar a Madrid. D'altra banda, demà està previst que l'Audiència Nacional jutgi una dona que hauria insultat la reina Letícia a les xarxes socials. Tot plegat ha inspirat l'Empar Moliner per parlar de les injúries a la corona.

 • Empar Moliner i les paneres de Nadal
  Escolta àudio

  Empar Moliner i les paneres de Nadal

  "Les empreses estan obligades a donar als seus treballadors les tradicionals paneres de Nadal". Així ho estableix una sentència del Tribunal Suprem que crea jurisprudència. El Suprem qualifica aquest benefici de dret adquirit i per això determina que s'ha de mantenir encara que les empreses passin per una situació econòmica dolenta. A l'Empar Moliner tot plegat no li ha passat desapercebut i ha reclamat la seva panera.